as kol kas turiu dvi, viena mergaitei ir kita berniukui.
Laba diena, aš labai norėčiau prisijungti Tik sunkiai susigaudau ką Jūs ruošiate - ar kiekviena atskirai perkate dovanėles, ar pinigėlius dedant į sąskaitą ir ruošiat centralizuotai ar kaip ? Jei nesunku, parašykit man glaustai, nes informacija per daug temų išmėtyta, o aš neturiu galimybės tiek daug skaityti
QUOTE(Veni @ 2007 12 04, 15:49)
Laba diena, aš labai norėčiau prisijungti Tik sunkiai susigaudau ką Jūs ruošiate - ar kiekviena atskirai perkate dovanėles, ar pinigėlius dedant į sąskaitą ir ruošiat centralizuotai ar kaip ? Jei nesunku, parašykit man glaustai, nes informacija per daug temų išmėtyta, o aš neturiu galimybės tiek daug skaityti
kiekvienam vaikučiui nuo 2 iki 4 metukų (jų yra 36) darome po dovanėlę: dedame knygutes kietais viršeliais, žaislus (geriau ne minkštus), puzles nesudėtingas, pieštukus ir pan. Saldumynų nededam. O taip pat ir renkam pinigėlius, už kuriuos pirksim bendrą dovaną patiems mažiausiems : sauskelnes, higienos reikmenis ir pan. (ko jiems labaiusiai trūksta, na neskaitant tėvelių), jei užteks pinigėlių, žadame nunešti ir vaišių vaikučiams: keksų, pyrago neriebaus, sūrelių, jogurtų ar bananų... taigi jei nori paruošti dovanėlę, ar kelias, tai kai tai padarysi nukopijuok jau esamą dovanų sąrašą ir įrašyk save, bei kokią dovanėlę berniukui, mergaitei ar neutralią paruošei. (dovanėles dedam į batų dėžutes ar panašias ir jas apklijuojam dovanų popierium, taip bus patogiau atidaryti ir vaikučiai gaus kaip ir "vienodas" dovanėles). Jei nori paaukoti pinigėlių, galime atsiūsti į až sąskaitą, kur juos pervesti. Na lyg ir viskas. Be to, jei nori vykti kartu į vaikučių namus Gruodžio 28 dieną 16 val, parašyk man į až, įtrauksiu į sąrašą, jei negali vykti, tai kaip nors dovanėlę paimsime iš tavęs. Va kiek prirašiau, gal bus aišku
Papildyta:
Sąskaitoje yra : 105 Lt.
Esamos dovanos skirtos vaikučiam:
1. Neutrali dovanele (geltonas popierius, palade)
2. Neutrali dovanele ( gelt. Popierius, rassiuke)
3. Neutrali dovanele (LauraSim)
4. Neutrali dovanėlė (vixiuke)
5. Berniukui dovanėlė(vixiuke)
6. Neutrali dovanėlė (vaikučiui virš 3 metų, vixiuke)
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
9. Neutrali dovanėlė (mamavaida)
10.neutrali dovanele (GREISI)
11.neutrali dovanele (GREISI)
12.neutrali dovanele (GREISI)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
17. berniukui (sonatos)
18. mergaitei (sonatos)
Į vaikučių namus vyks:
1. palade
2. vixiuke
3. Cobrytė
4. GREISI
5. vaileta
6. Sonata
7. Egle22
8. rassiuke
9. Nijos vyras
Papildyta:
QUOTE(sonatos @ 2007 12 04, 15:41)
as kol kas turiu dvi, viena mergaitei ir kita berniukui.
įtraukaiu tavo dovanėles į sąrašą, ar gerai?
Papildyta:
QUOTE(Egle22 @ 2007 12 04, 14:39)
Mes dar nezinome kas bus penktadieni ar sestadieni. Kai atvyksime i Kauna pranesime
Dovaneliu turesime gal 5-6. Zada dar prisideti keletas seimos nariu ir draugu. Negaliu dabar pasakyti kiek kiek bus ir kokios dovanels bus.
Na - nedaug is musu naudos siuo metu
Dovaneliu turesime gal 5-6. Zada dar prisideti keletas seimos nariu ir draugu. Negaliu dabar pasakyti kiek kiek bus ir kokios dovanels bus.
Na - nedaug is musu naudos siuo metu
jau iš visų mūsų mamyčių yra nauda, kad bent kažką darome kai žinosi maždaug kiek dovanėlių bus, įtrauk į sąrašą, ok?
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
17. berniukui (sonatos)
18. mergaitei (sonatos)
19. berniukui (danguc)
20. berniukui (danguc)
itraukiau ir save
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
17. berniukui (sonatos)
18. mergaitei (sonatos)
19. berniukui (danguc)
20. berniukui (danguc)
itraukiau ir save
manau mum pasiseks, tikrai surinksim dovaneles ir padarysim svente maziesiems...
saunuoles visos
saunuoles visos
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 04, 22:02)
Jei nori paaukoti pinigėlių, galime atsiūsti į až sąskaitą, kur juos pervesti. Na lyg ir viskas. Be to, jei nori vykti kartu į vaikučių namus Gruodžio 28 dieną 16 val, parašyk man į až, įtrauksiu į sąrašą, jei negali vykti, tai kaip nors dovanėlę paimsime iš tavęs. Va kiek prirašiau, gal bus aišku
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, dabar jau aiškiau.
Labai norėčiau gauti sąskaitos Nr., į kurią pervesti pinigėlius
QUOTE(Veni @ 2007 12 04, 20:12)
Ačiū, dabar jau aiškiau.
issiunciau
QUOTE(palade @ 2007 12 04, 22:34)
issiunciau
As ir noriu saskaiteles nr, y kuria pervesti pinigelius
Papildyta:
Beje, po kiek mazdaug daikteliu dedate y viena dezute vaikuciui? Labai noriu ir as kazka gero siais metais padaryti, tad geriau jau nenusipirksiu kokio rubo, bet pradziuginsiu vaikucius Matau, kad dar dovaneliu tikrai truksta, tad ryt pasidairysiu po parduotuves ir veliau surasysiu kokias mazdaug ir kiek darysiu
QUOTE(Danguc @ 2007 12 04, 20:07)
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
17. berniukui (sonatos)
18. mergaitei (sonatos)
19. berniukui (danguc)
20. berniukui (danguc)
itraukiau ir save
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
17. berniukui (sonatos)
18. mergaitei (sonatos)
19. berniukui (danguc)
20. berniukui (danguc)
itraukiau ir save
tai šaunu vyksi į vaikų namus ar reik paimti iš tavęs dovanėles?
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 04, 22:28)
As ir noriu saskaiteles nr, y kuria pervesti pinigelius
Papildyta:
Beje, po kiek mazdaug daikteliu dedate y viena dezute vaikuciui? Labai noriu ir as kazka gero siais metais padaryti, tad geriau jau nenusipirksiu kokio rubo, bet pradziuginsiu vaikucius Matau, kad dar dovaneliu tikrai truksta, tad ryt pasidairysiu po parduotuves ir veliau surasysiu kokias mazdaug ir kiek darysiu
Papildyta:
na manau koks žaislas (mašina, lėlė, lavinamasis), puzlė, knygutė, pieštukai. Čia mano nuomonė ir mano pvz, gal kitos mamytės parašys ką jos deda.
sąskaitėlę parašiau į až
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 04, 23:45)
tai šaunu vyksi į vaikų namus ar reik paimti iš tavęs dovanėles?
Papildyta:
na manau koks žaislas (mašina, lėlė, lavinamasis), puzlė, knygutė, pieštukai. Čia mano nuomonė ir mano pvz, gal kitos mamytės parašys ką jos deda
Papildyta:
na manau koks žaislas (mašina, lėlė, lavinamasis), puzlė, knygutė, pieštukai. Čia mano nuomonė ir mano pvz, gal kitos mamytės parašys ką jos deda
I dovanele idejau maza masinyte,knygute storais lapais ,piestukus ir splavinimo knygute...ir kitos dovaneles panasiai be masinyciu ................
Na tai manau tikrai bent kelias pasistengsiu supirkti, ryt kaip tik laisvadienis O jeigu ta diena buciau laisva, ar galeciau kartu su jumis nukeliauti pas tuos vaikucius? Jau senokai tokia minty brandinau..
Beje, dabar del aukojamu pinigeliu, tai manau paskelbkite sitame puslapyje, kad pinigeliai gali buti aukojami y pora saskaitu, nes kai y mano a.z. parase iskart dvi mamytes saskaitas, net susimasciau, ar tik nebus cia kokios klastos, bet ziuriu abi cia dalyvaujate
Tiesiog zinote, visokiu zmoniu buna, ir nesinori netiketumu bei pasinaudojimu tokia grazia akcija
Beje, dabar del aukojamu pinigeliu, tai manau paskelbkite sitame puslapyje, kad pinigeliai gali buti aukojami y pora saskaitu, nes kai y mano a.z. parase iskart dvi mamytes saskaitas, net susimasciau, ar tik nebus cia kokios klastos, bet ziuriu abi cia dalyvaujate
Tiesiog zinote, visokiu zmoniu buna, ir nesinori netiketumu bei pasinaudojimu tokia grazia akcija
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 04, 23:13)
Na tai manau tikrai bent kelias pasistengsiu supirkti, ryt kaip tik laisvadienis O jeigu ta diena buciau laisva, ar galeciau kartu su jumis nukeliauti pas tuos vaikucius? Jau senokai tokia minty brandinau..
na dėl sąskaitėlių jau išsiaiškiniome O prisijungit prie vaikučių aplankymo tai tikrai gali, įtraukiu ir tave į sąrašą
Papildyta:
Į vaikučių namus vyks:
1. palade
2. vixiuke
3. Cobrytė
4. GREISI
5. vaileta
6. Sonata
7. Egle22
8. rassiuke
9. Nijos vyras
10. Egliukasz