Man labiau tiktu sestadienis, t.y. 29 d., nes sestadienis darbo diena lyg tais bus, taiva po darbo galetume aplankyti... Penktadieni turiu darbe zibureli, kuriame noriu sudalyvauti, noriu labai ir vaikucius aplankyti... Ka jus i tai?
QUOTE(vaileta @ 2007 12 03, 11:14)
Man labiau tiktu sestadienis, t.y. 29 d., nes sestadienis darbo diena lyg tais bus, taiva po darbo galetume aplankyti... Penktadieni turiu darbe zibureli, kuriame noriu sudalyvauti, noriu labai ir vaikucius aplankyti... Ka jus i tai?
kiek pastebėjau, tai daugumai mamyčių būtų patogiau 6dienis, gal 6dienį ir vykime?
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 03, 14:53)
kiek pastebėjau, tai daugumai mamyčių būtų patogiau 6dienis, gal 6dienį ir vykime?
o man kaip tik geriau penktadiensis ,nes jau daug ka atidejau buten del penktadienio...nu bus kaip bus,jeigu kas atiduosiu kam nors,nors labai noriu kartu ...
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 03, 17:37)
o man kaip tik geriau penktadiensis ,nes jau daug ka atidejau buten del penktadienio...nu bus kaip bus,jeigu kas atiduosiu kam nors,nors labai noriu kartu ...
na nžn mamytės aš tai ir prisiderinsiu bet kurią dieną, gal balsuojam galų gale, tai dar žiūrėkit, kad išvis negalėsim nei vieną iš tų dienų nueiti, jei siaus gripas pas vaikučius
Papildyta:
Sąskaitoje yra : 105 Lt.
Esamos dovanos skirtos vaikučiam:
1. Neutrali dovanele (geltonas popierius, palade)
2. Neutrali dovanele ( gelt. Popierius, rassiuke)
3. Neutrali dovanele (LauraSim)
4. Neutrali dovanėlė (vixiuke)
5. Berniukui dovanėlė(vixiuke)
6. Neutrali dovanėlė (vaikučiui virš 3 metų, vixiuke)
7. Berniukui (Irunia)
8. Mergaitei (Irunia)
9. Neutrali dovanėlė (mamavaida)
10.neutrali dovanele (GREISI)
11.neutrali dovanele (GREISI)
12.neutrali dovanele (GREISI)
13.berniukui (GREISI)
14.berniukui (GREISI)
15.mergaitei (GREISI)
16. neutrali (vixiuke)
Į vaikučių namus vyks:
1. palade
2. vixiuke
3. Cobrytė
4. GREISI
5. vaileta
6. Sonata
7. Egle22
8. rassiuke
9. Nijos vyras
Mes pasisakom už penktadienį, t.y. kaip jau buvo sutarta iš anksto. Nes iš anksto ir planavom viską. O vyrui kaip tik šeštadienis netinka
as ir uz penktadieni
uz penktadieni
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 04, 15:20)
kažkodėl aprimo mūsų akcija Nagi mamytės, daugiau dovanėlių jau nebus?
bus, as zadu pora surinkti
Mes dar nezinome kas bus penktadieni ar sestadieni. Kai atvyksime i Kauna pranesime
Dovaneliu turesime gal 5-6. Zada dar prisideti keletas seimos nariu ir draugu. Negaliu dabar pasakyti kiek kiek bus ir kokios dovanels bus.
Na - nedaug is musu naudos siuo metu
Dovaneliu turesime gal 5-6. Zada dar prisideti keletas seimos nariu ir draugu. Negaliu dabar pasakyti kiek kiek bus ir kokios dovanels bus.
Na - nedaug is musu naudos siuo metu
nu jo aprimo...tikekimes surinksim...jau pradedu galvot ,kad reikejo imti dideli maisa ir visiems po knygute ar siaip ka,o dabar susideda ...nu bet kaip nors gal surinksim .................