Nu BL** nesikeikus
Aš gi taip ir sakiau, kad prieš einant apsiprekint reikia į SM užeit pasiskaitinėt apie kremus
Žodžiu, man soliariume parekomendavo kremą, kuris labiau vaikinams tinką ir jį labiau vaikinai perka, tai ir aš nusipirkau, bet dabar kaip supratau, tai jis yra negeras, nes su bronzantais
Australian Gold Cheeky Brown mano
QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 19:28)
Nu BL** nesikeikus
Aš gi taip ir sakiau, kad prieš einant apsiprekint reikia į SM užeit pasiskaitinėt apie kremus
Žodžiu, man soliariume parekomendavo kremą, kuris labiau vaikinams tinką ir jį labiau vaikinai perka, tai ir aš nusipirkau, bet dabar kaip supratau, tai jis yra negeras, nes su bronzantais
siame reikale as pati kol kas (pabreziu KOL KAS ) esu "zalia", tai sunku ka ir patarti, vienoms patinka su bronzantais, kitoms greit viskas nusiplauna ir pan..bet jei jau nusipirkai tai naudok paziuresi, ar tiks tau ar ne
Kaži ilgam man jo užteks
QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 19:57)
Kaži ilgam man jo užteks
ziurint kiek ml ir kaip daznai eini i soliariuma, as tai naudoju pries ir po kremukus..
Aš neturiu kremo po deginimosi Ai, nereiks gal man
QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 21:18)
Aš neturiu kremo po deginimosi Ai, nereiks gal man
tai gali ir kokiu paprastu drekinamuoju kremu pasitepti namie
Turiu nuo vasaros likusio pienelio "Po DEGINIMOSI Saulėje" , toks baltas buteliukas, atsiet ramina drėkina ir ilgiau išlaiko įdegį
Reiks pabandyt pasitept, gal nesugadinsiu visko
QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 22:27)
Turiu nuo vasaros likusio pienelio "Po DEGINIMOSI Saulėje" , toks baltas buteliukas, atsiet ramina drėkina ir ilgiau išlaiko įdegį
tiks
Dėkui už info
QUOTE(Makalius @ 2008 12 08, 21:58)
Nu BL** nesikeikus
turejau si krema. neblogas, nors esu bandziusi ir geresniu
tai va, išbandžiau ir aš kremuką, SB perfectly dark, tai galiu pasakyti, kad super jau koki pusę metų nebuvau soliariume, bet po pirmo karto su šiuo kremuku jau truputį parudavau (ėjau tik 6 min.) Net vyras pastebėjo . vienu žodžiu šiuo kremuku esu patenkinta
QUOTE(edditka @ 2008 12 09, 11:17)
tai va, išbandžiau ir aš kremuką, SB perfectly dark, tai galiu pasakyti, kad super jau koki pusę metų nebuvau soliariume, bet po pirmo karto su šiuo kremuku jau truputį parudavau (ėjau tik 6 min.) Net vyras pastebėjo . vienu žodžiu šiuo kremuku esu patenkinta
niu suerzinai zinok as uzsisakiau kremuku, bet tokio ne galvojau kita karta..nes as kiek einu tai man nelabai matosi..tai juo taip visa issitepei pries ir paskui jau taip matesi? ir 6min, tikrai nedaug..
bet dabar tam psl is kur siunciuosi paskaiciau apie ji, kad nerekomenduojamas jautriai odai ir po soliariumo gali sukelti truputi ta dilgciojima,tai nezinau ar man jis tiktu