pirkau sacharoje mokejau uz meginuka kurio uzteko trim kartam gausiai itrinant apie 20lt
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 03, 23:32)
pirkau sacharoje mokejau uz meginuka kurio uzteko trim kartam gausiai itrinant apie 20lt
Aciu labai! Reikes ir man pabandyti,pradesiu paieskas. Idomu kur Kaune butu galima nusipirkt
apsimelavau - kaina 15ml miniuko 8litai
Sveikutes, gal kuri nors bande Designer Skin - Black? Noreciau isigyti, bet nezinau ar verta, o kaina nemaza Dekui is ankto
Norėčiau atsiliepimų apie Australian gold Idol
QUOTE(šaltute @ 2008 12 06, 18:25)
Norėčiau atsiliepimų apie Australian gold Idol
Kiek girdejau tai labai geras.. cia tas su derma dark taip?
QUOTE(amber123 @ 2008 12 06, 18:27)
Kiek girdejau tai labai geras.. cia tas su derma dark taip?
Jei neklystu tai tas pats girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai gerai drėkina odą, nes yra su kanapėm
užsisakiau, tik dabar galvoju ar nepasigailėsiu
QUOTE(šaltute @ 2008 12 06, 18:47)
Jei neklystu tai tas pats girdėjau gerų atsiliepimų, kad labai gerai drėkina odą, nes yra su kanapėm
As turiu gaut su derma dark tik SB tai Idol kazkas panasaus, tik galdrekina siek tiek geriau, nes butent su kanapem speju, kad tikrai nepasigailesi.. ar irgi buciau emus Idol, bet SB tas pigesnis, o beveik toks pat
QUOTE(šaltute @ 2008 12 06, 17:47)
Jis man turi tik vieną minusą,palyginus "riebus", nepatinka kaip jis dengiasi ir kaip įsigeria į odą
Labas rytas jungiuosi ir as prie jusu
neseniai pati irgi pradejau vaikscioti i solisun'a, bet esu sviesi tai dar nesimato kad buciau kiek idegus nezinau, noriu pabandyti nueiti i labamba..o del kremuku tai maciau, kad dabar droge yra akcija - tie sun solar kremukai pries ir po deginimosi soliariume pigiau, gal kas bandet juos, ar geri? noriu uzeiti kuria diena i droga tai galvojau nusipirksiu ju
neseniai pati irgi pradejau vaikscioti i solisun'a, bet esu sviesi tai dar nesimato kad buciau kiek idegus nezinau, noriu pabandyti nueiti i labamba..o del kremuku tai maciau, kad dabar droge yra akcija - tie sun solar kremukai pries ir po deginimosi soliariume pigiau, gal kas bandet juos, ar geri? noriu uzeiti kuria diena i droga tai galvojau nusipirksiu ju
QUOTE(_Only_ @ 2008 12 07, 14:11)
Labas rytas jungiuosi ir as prie jusu
kazkada seniai, kai tik pradejau vaiksioti i soliariuma, buvau nusipirkusi kazkoki sun solar kremuka. bet rezultato nepajauciau jokio, o kai pabandziau AG ir SB produkcija, ties ja ir apsistojau aisku, kiekvienai savo, gal tau ir patiks, nepabandziusi, nesuzinosi
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 07, 11:53)
kazkada seniai, kai tik pradejau vaiksioti i soliariuma, buvau nusipirkusi kazkoki sun solar kremuka. bet rezultato nepajauciau jokio, o kai pabandziau AG ir SB produkcija, ties ja ir apsistojau aisku, kiekvienai savo, gal tau ir patiks, nepabandziusi, nesuzinosi
tai tada nepirksiu ju..dabar uzsisakiau per tarpininkes SB kremuku, tai laukiu, pirma karta pabandysiu SB kremus