QUOTE(Mufasa @ 2008 11 20, 22:12)
tokio tipo odos savininkems apskritai soliariumai nerekomenduojami. o del idegio isgavimo, taip daro daugelis mano pazistamu, ne isimtis ir as. apskritai, reikia ziureti savo odos reakcija. labai tikiu,kad turint sunkiai degancia ir daznai nudegancia oda is eiles 3 dienas eiti i soliariuma neimanoma.
o vat ir klysti, manau. Man dermatologė, kai kažkada senai pas ją lankiausi, nedraudė soliariumo. Taip pat ir kolegė, anksčiau dirbusi La Bamboj, jokių pastabų, kad aš, baltaodė, vaikštau į soliariumą, neturi.
Sunkiai degdavau ir dažnai nudegdavau saulėj, ne soliariume, tarpkitko, pamiršau paminėt, kad pradėjus lankyt soliką, gražiai degu ir natūralioj saulėj
Jau nekalbant apie baltaodes, aš manau, kad ir tamsaus gymio žmonėms trys ar keturios dienos iš eilės soliariume - mirtis agrastuose
Tu gal tam momentui ir nematysi reakcijos ant savo odos, bet ar nepasidinsi sau odos vėžio ar melonomos rizikos. Visai neabejoju, kad nejaučiant saiko, ta rizika padidėja.
Na, manau ginčytis beprasmiška, kadangi vistiek išsiskiria nuomonės, bet aš visgi manau, kad ėjimas į soliariumą be jokių pertraukų tiek dienų jau tikrai nesveika
jeigu galima labai gražiai įdegt ir darant pertraukėlės. Bet, žinoma, kas kaip nori, tas taip daro. Pažįstu žmogų (vaikiną
), kuris buvęs soliariume 30 min.. tsssakant, normaliai
va čia įdomus straipsnis
pasiskaitymui