QUOTE(amber123 @ 2008 10 31, 17:45)
Bet as iki po sei dienai nesuprantu kuom skirias Perfectly dark ir Chocolate silk.. kazkas sake, kad Chocolate silk gal daugiau drekina.. o pagal idegimo stipruma kazin kuris geriau..
?
aš vakar Chocolate silk išbandžiau, tai man jie tikrai panašūs su Perfectly Dark
nors, tiesa, po Perfectly dark šiek tiek tamsiau įdegiau
QUOTE(amber123 @ 2008 11 03, 20:31)
Nu kodel idomios.. pvz pas mane jautri, bet ne ziauriai.. tai uzsitepu ir jei pradeda alergizuot tai nebetepu! :seip retai kada ir sualergizuoja.. juk dauguma kremu kur visam kunui tinka ir veidui..
aš tiesiog perskaičius gintarytes postą, savo nuomonę pasakiau
jei ji sako, kad jos veiduko oda
labai jautri, tai gal ir nevertėtų tept veido
QUOTE(Mufasa @ 2008 11 04, 11:34)
as esu naudojusi is SB veidui skirta krema, bet su perfectly dark mano veidas greiciau ir tamsiau idega. veido negalima tepti tik su tingle kremais, o siaip kunui skirtais kremais galima ir veida tepti.
na nežinau, man (nors mano oda netgi nėra jautri!) ne tik su tingle, bet dažnai ir pasitepus kremu su Blush'u arba Bronzantais, veidą išmeta dėmėm
bet ne tai, kad būtų blogai ištepta ar kas, bet tiesiog dėmėm tokiom baltom, nemoku apsakyt
tai aš tada išvis geriau netepu, tik paprastu drėkinamuoju kremu.
Beje, kolegė mano, dirbusi LaBamboj anksčiau, sakė, kad ir kremais su bronzantais, nepatartina tepti veiduko
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 11 04, 16:07)
sveikutes,mergaites
is kokiu uzsienio parduotuviu uzsisakinejat kremukus??? ir koki rekomenduotumet sviesiai odai,linkusiai sauseti??
aš tai kiek siunčiaus, tai tik iš
http://www.thesupple...inglotions.html
ten pigiausia man rodos
kažkas čia tau parekomendavo brangiausią pirkti.... aš nesutinku
jei šviesi oda ir linkus sausėt gali pradžiai ir iš pigesnių pabandyti, kad ir Australian Gold Puppy Love
jis be bronzantų, su BodyBlush'u ir man labai gerai drėkindavo. Na nežinau, iš pigesnių kremų tai jis man labai