Sveikos mergytes
Jau daug metu vaikstau i soliariuma (su didesnem pertraukelem), beveik metus laiko buvau nejus, o dabar jau pora sav. kaip vel einu
Apskritai buvau labai sviesi ir mano oda yra itin jautri, dar budama 16 metu pabandziau soliariuma ir "uzsikabliavau", visada naudojau specialius kremukus, na ir apie 18 metus oda pasikeite
Pries pasikeitima idegdavau rodonai ir oda buvo gana riebi, dabar idengu iskart rudai, bet oda tapo sausa
O kaip jums visoms? Kokie nors pasikeitimai ivyko?
Beveik metus laiko nejau i soliariuma, nes truputi issigandau, kad per daug nepakenkciau sau, ypac bijau, kad senatvej nebuciau labai rauksleta
Na bet kaip visas idegis dingo (o jis laikesi daugiau nei puse metu) vel noriu degintis
tik si karta naudosiu kremuka ne tik pries, bet ir po soliariumo.
Prisiskaiciau pas jus daug vertingos info
ir per ebay.co.uk uzsisakiau 4is kremukus:
Cheers linijos Tap That ir Pretty 101, bei atskirai veidui Fiesta Sun linijos TINI FACES su SPF 4 ir taip pat veidui (po soliariumo) Aqua Tini:
http://www.lotionsou..._tini_faces.htmhttp://www.suntanhut...0-0-oz-409.htmlJau pora kartu buvau soliariume ir esu patenkinta rezultatais
Niekada nebunu super ruda, dazniausiai idengu sviesiai sokoladine spalva
Nors visada naudojau Sex Pot ir dabar bus pirmas kartais kaip pradesiu naudoti krema be bronzantu (kunui), nes perskaicius pora temeliu, supratau, kad lyg ir sveikiau naudoti krema be bronzantu
Jau maciau, kad raset, jog kremuka po soliariumo patartina naudoti po 4 h, bet kaip islendu is soliariumo, man taip norisi pasilepint drekinanciu kremuku
Gal galima ir greiciau?
Na ir galiausiai, tai duosiu pora patarimu, kaip pirkti ebay
kad neapgautu ir pan..
Apskritai, jei preke netinka ir jus kazkas apgauna - visuomet galite ja grazinti, o siaip pries pirkdami kazka, patikrinkite pardavejo "feedback'a", nes kiekvienas pirkejas palieka savo atsiliepimus, pvz as visus situs 4'is kremukus pirkau uz ~150 LT su atsiuntimu
Mano pardaveja turi apie 9 000 geru atsiliepimu ir tik pora atsiliepimu neigiamu, o visi sie atsiliepimai yra matomi pardavejo puslapyje. Taigi jei atidziau paskaitysit, manau, jusu niekada niekas neapgaus ir pacios galesit nusipirkti pigiu kremuku
(beje siuntinys atkeliavo per savaite)