QUOTE(Eglucius @ 2008 05 10, 22:46)
esu naudojus is SB amareto kazkoki.. bet man tie brinzatoriai nusiplauna ir vel kaip suris
tai gal tada geriau tas perfectly dark...butu
o cia dar kalba apie crystal I, o ar tas efektingesnis gal uz ta SB perfect dark
be jokios abejones-kremai su daug bronzatu duoda greita efekta..bet..greitai nusiplauna-todel patariu,naudoti naturalius,su body blush,ar tinglu-kas dilgciuku nebijo..kremukus.Studijuokite ,ka jums siulo,ka perkate..
Papildyta:
QUOTE(uk-girl @ 2008 04 15, 15:06)
Norejau paklusti pas koki pardaveja perki per e-bay ir ar kremuku kokybe gera na tikri nes zinau varianta kai pirko per ebay tai tik buteliukas buvo tikras o kremas kaskoks sss supiltas
Pati noriu uzsisakyti per ebay nes ten 3 kart pigiau bet bijau kad gausi nesamone
e-bay daug padirbtu kremuku-todel pirkite tik is isbandytu pardaveju..(jei kazkas jau perka pas ji)
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 18, 18:43)
Aha, aš irgi į šitą seilę varvinu, mačiau ebay visą rinkinuką šitos serijos: step 1, step 2 ir veidui.
Turiu dar poros kremų likučių, tai pabaigus reikės gal suzirikuot Šiaip California Tan nelabai mačiau, kad Lietuvoje kur pardavinėtų
O tokie kokybiški produktai. Tik nelabai nusimanau ką, reik pradėt domėtis
...gal nepardavineja,bet uzsakyti visuomet galima ..
Papildyta:
QUOTE(gulfos @ 2008 04 24, 20:41)
as tai naudoju va toki
Hosted on Fotki
siaip labai geras losjonas, gal truputi sunkiau geriasi, bet man labai patinka, kur buna su hot bronzer, tada dvigubai greiciau idegi
Papildyta:
veidas man irgi visada baltas, gal kiek po soliariumo paruduoja, bet labai greit isbalteja, tai as visada naudoju savaiminio idegio serveteles, man jos geriausios, su savaiminio idegio kremais nemoku elgtis, man visada demem paruduoja
nu nesuprantu..mano veidas su kremais rudas..
ir be bronzatu..
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 25, 08:07)
kiek tik kremu nebandziau....ir pigesnius ir brangiausius..kiek pinigu ant ju isleista.........bet atradau atradima.....kad be jokiu kremu kunas lygiau ir graziau idega....nesiginciokit nepabandziusios.......
po visu kremu po soliarumo mano kuna paberdavo ten kur reibios vietos..peciai ir nugara...bet galvodavau kad visada berai tai ir paberia....baltos demes patoviai atsirasdavo kur nors ant kuno....
o dabar keturis kartus einu be jokiu kremu......idegu lygiau......spuogeliai dingsta(isdziusta) o ne atsiranda po kremu.....ir jokiu baltu demiu.......
kremu drekinanciu pasitepu is karto po soliarumo.....o po duso kuna istepu aliejum......kuno idegis be soliariuminiu kremu zymiai naturalesnis grazesnis ir lygenis....
pasakaiu draugei kad nebenaudoju kremu...ir ji pabade......jai visada baltos demes ant ranku atsirasdavo.....po keliu kartu be kremo jai jokiu baltu demiu daugiau neatsirado.....ji irgi kremu ivairiu bande...
mano isvada tokia taip kad as geriau pinigus isleisiu geram dekinanciam kremui nei soliariumo kremui.....
gal but tavo oda yra problematiska..
bet turint sveika,nejautria,nealergiska oda..jokiu berimu niekada nebus..idegis grazus..odel baltu demiu:tai organizme netolygiai pasiskirsto melaninas-bet tam irgi yra iseitis -kremai su M.A.P-melanino susidarymą skatinantys komponentai, kurie paruošia odą deginimuisi ir užtikrina tolygia melanino gamyba ir tolygu jo pasiskirstyma