na ka perskaiciau jusu komentarus ir vakar uzsisakiau SwedishBeauty PerfectlyDark ir drekinanti, islaikanti idegi krema po sol., duso Australian Gold Colorology Body Kisses Merginos isgyre, tai jau lauksiu dabar as
Po soliariumo tai man nerealus BODY KISSES
As visada pirkdavau kremukus soliariume, tačiau kažkaip užsukau į Sarmą ir nusipirkau tokį kremuką. Kvapas tiesiog pakerėjo Ir tikrai nieko blogo apie jį negaliu pasakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 05 10, 19:49)
As visada pirkdavau kremukus soliariume, tačiau kažkaip užsukau į Sarmą ir nusipirkau tokį kremuką. Kvapas tiesiog pakerėjo Ir tikrai nieko blogo apie jį negaliu pasakyti
Kvapai tai daugumos tiesiog užburiantys
O kaip įdegis nuo šito kremuko? Ar neišsausėja oda? Ar greitai į rudumą nueina?
QUOTE(linutiaaa @ 2008 04 14, 20:14)
Sveika. galiu tik atsakyti, kad is SB naturalus yra: is paprastesniu swedish intensifier, svedish hemp creme, o is daugumos giriamu - chocolate silk ir perfectly dark
Labas, cia skaitinejau, kad esi daug ka naudojus is SB..
gal gali pasakyti prasau, siaip esu sviesios odos, kuris butu geriau, greitesniam efektui pasiekti ar SB perfect dark, ar tas princeles...
kuris is tavo naudotu, buvo geriausias?
QUOTE(Eglucius @ 2008 05 10, 19:47)
Labas, cia skaitinejau, kad esi daug ka naudojus is SB..
gal gali pasakyti prasau, siaip esu sviesios odos, kuris butu geriau, greitesniam efektui pasiekti ar SB perfect dark, ar tas princeles...
atsakysiu as Priceless su bronzantais, o perfectly dark ne Priklausomai ka labiau megsti Bet del priceless buvo nekokiu atsiliepimu jei gerai pamenu, todel jei su bronzantais rinkciausi pvz. tickled pink
QUOTE(Malena @ 2008 05 10, 11:40)
Kai buvau paskutini karta isbandziau ir labai patiko Dark Secrets Oda poto svyti panasiai kaip nuo meteoritu.Ejau namo be pudros o oda gerai atrode.Idegis irgi nenuvyle.
Gal gali palyginti su tickled pink ir crystal X?
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 10, 21:20)
Gal gali palyginti su tickled pink ir crystal X?
Ticled Pink yra tirsciausias is siu triju tai jis man ziemai labai patiko,bet jo branzantai man poras kemsa,pastebejau net ant peciu.
O Dark Secrets bronzantai yra naturalus ir jie nedazo...Vasarai lengvas,kvepiantis,oda svytinti..Zodziu itraukiau i norimu sarasa.
QUOTE(Malena @ 2008 05 10, 20:50)
Ticled Pink yra tirsciausias is siu triju tai jis man ziemai labai patiko,bet jo branzantai man poras kemsa,pastebejau net ant peciu.
O Dark Secrets bronzantai yra naturalus ir jie nedazo...Vasarai lengvas,kvepiantis,oda svytinti..Zodziu itraukiau i norimu sarasa.
Na reikes ir man tada ryt isbandyt, dekui
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 10, 21:52)
Na reikes ir man tada ryt isbandyt, dekui
As Labamboj vienkartini pirkau,kainuoja lyg ir 13lt..Per viena karta ir issimozojau..o parejus pastebejau kokia oda idomi..tokia svytinti.
QUOTE(Malena @ 2008 05 10, 21:14)
As Labamboj vienkartini pirkau,kainuoja lyg ir 13lt..Per viena karta ir issimozojau..o parejus pastebejau kokia oda idomi..tokia svytinti.
Cia 10 ml tiek kainavo, taip?
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 10, 22:20)
Cia 10 ml tiek kainavo, taip?
Turbut tokiam indeli mazai ipilta..
Matai as su nuolaida perku,tai kainos neissidemejau,nes dar ir degintis variau