O gal kas naudojat AG Hot? Draugė išgyrė, gal yra dar bandžiusių
Man patiko Australian Gold "Hot", be bronzatoriu jis, bet labai efektyvus. dar neblogas "First Blush" su body blush, o is pigesniu labai geras Amerald Bay "Malibu Mimosa"
QUOTE(idomi @ 2008 03 15, 11:36)
Man patiko Australian Gold "Hot", be bronzatoriu jis, bet labai efektyvus. dar neblogas "First Blush" su body blush, o is pigesniu labai geras Amerald Bay "Malibu Mimosa"
Ačiū už atsakymą , gal Hot reiktų pabandyt
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 03 15, 11:42)
Ačiū už atsakymą , gal Hot reiktų pabandyt
Mano oda prie sunkiai ideganciu, o su siuo kremuku poveikis buvo stulbinantis taip, kad manau verta ji isbandyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 03 15, 11:31)
O gal kas naudojat AG Hot? Draugė išgyrė, gal yra dar bandžiusių
Esu bandžiusi "HOT with bronzer", tai įdegis tikrai puikus gavosi Tamsus toks, rudas. Mėgstu tamsų įdegį, tai šitas labai neblogas, nors mano favoritas paskutiniu metu yra AG "Almost Famous" - bronzinis įdegis, ilgai išlieka, super drėkina, tiesiog tobulas
Sveikos. Visai pasimeciau. Tiek daug tu kremu. O dar tie bronzantai ir pan. Niekad nenaudojau jokio soliar. kremo, tai manau jau pribrendau nusipirkt. Bet tai koooooki?
Gal galetumet padet issirinkt?
Mano oda jautri, ideganti raudonai ir sunkiai. Noriu tamsaus idegio, bet bronzantu ne... Dar svarbu, kad ir veidui tiktu. Tai tiek tu reikalavimu.
Aciu
Mano oda jautri, ideganti raudonai ir sunkiai. Noriu tamsaus idegio, bet bronzantu ne... Dar svarbu, kad ir veidui tiktu. Tai tiek tu reikalavimu.
Aciu
QUOTE(meumeuke @ 2008 03 18, 01:24)
Sveikos. Visai pasimeciau. Tiek daug tu kremu. O dar tie bronzantai ir pan. Niekad nenaudojau jokio soliar. kremo, tai manau jau pribrendau nusipirkt. Bet tai koooooki?
Aciu
Aciu
Rinkis su body blush kremuka, zymiai geriau degsi ir idegis ilgiau isliks Pati baigiu naudot Swedish Beauty Rawishing, visai neblogas, bet kadangi visa buteliuka naudoju tai jau pabodo, noriu kazko naujo isbandyt
O kuo body blush'ai skiriasi nuo bronzantu?
Papildyta:
Klausineju, nes zadu pirkt per interneta. Taupau
Papildyta:
QUOTE(meumeuke @ 2008 03 19, 03:31)
O kuo body blush'ai skiriasi nuo bronzantu?
Papildyta:
Papildyta:
Body Blush, tai kompleksas, kuris suaktyvina kraujotaka, geriau aprupina oda deguonimi. Uztikrina greita , gilu ir tamsu idegi, kuris islieka ilgiau. siaip as irgi stengiuosi rinktis su body blush o ne su bronzatais, tikrai idegis ilgiau issilaiko
QUOTE(idomi @ 2008 03 19, 09:28)
Body Blush, tai kompleksas, kuris suaktyvina kraujotaka, geriau aprupina oda deguonimi. Uztikrina greita , gilu ir tamsu idegi, kuris islieka ilgiau. siaip as irgi stengiuosi rinktis su body blush o ne su bronzatais, tikrai idegis ilgiau issilaiko
Papildyta:
Aciu uz paaiskinima. Ieskosiu dabar, kur nusipirkt.
O kur, merginos, jus perkate soliariumo kremus? soliariumuose, is platintoju ar kas nors gal bande is jav uzsisakyti?
QUOTE(idomi @ 2008 03 20, 12:22)
O kur, merginos, jus perkate soliariumo kremus? soliariumuose, is platintoju ar kas nors gal bande is jav uzsisakyti?
Bandau usisakyt, tiksliau tai usisakiau , bet dar negavau . Tikrai pigiau, apsimoka