http://www.youtube.c...h?v=A1zk-i_xPUQ
http://www.youtube.c...feature=related
ta pirma pries pora psl buvau idejusi
QUOTE(Minerva @ 2008 01 05, 10:56)
Turbūt labiausiai patikusi kvepalų reklama - Guerlain "Mahora".
Sitas kvapas - vienas is mano favoritu O toms, kam patiko muzika - klipe skamba Steve'o Reicho kompozicija "Music for 18 musicians"
QUOTE(Sapho @ 2008 01 08, 14:22)
Sitas kvapas - vienas is mano favoritu O toms, kam patiko muzika - klipe skamba Steve'o Reicho kompozicija "Music for 18 musicians"
Sapho tu auksas!!!!
QUOTE(katalike @ 2008 01 08, 13:52)
ta pirma pries pora psl buvau idejusi
sory, nebuvau macius
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2008 01 08, 15:22)
nerealus vaizdai ir muzika, mane pribloske si reklama, geraja to zodzio prasme, uzbure totaliai
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 08, 20:59)
Papildyta:
nerealus vaizdai ir muzika, mane pribloske si reklama, geraja to zodzio prasme, uzbure totaliai
jau siunciuosi muzika
Ačiū Sapho už įdomią informaciją, įdėsiu Steve'o Reicho kūrybos intarpą, gal kam bus įdomu pasiklausyti
Music for 18 musicians
Mahora
Beje, yra dar vienas Mahora variantas, atliekamas praktiškai be instrumentų, vien vokalo pagalba (tik pabaigoje pritaria kažkas iš styginių).
Mahora 2
Na, kuris variantas labiau patinka?
Music for 18 musicians
Mahora
Beje, yra dar vienas Mahora variantas, atliekamas praktiškai be instrumentų, vien vokalo pagalba (tik pabaigoje pritaria kažkas iš styginių).
Mahora 2
man tai pirmasis
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 08, 20:08)
Sapho tu auksas!!!!
Malonu, kad "pamačyjau"
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 21:52)
Vaizdo dvasią (atmosferą) geriau perteikia tas vokalinis fonas, t.y. antrasis variantas. Nes Reicho muzika - didmiesčio, skubėjimo, milijono žmonių muzika...
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 21:52)
Ačiū Sapho už įdomią informaciją, įdėsiu Steve'o Reicho kūrybos intarpą, gal kam bus įdomu pasiklausyti
Music for 18 musicians
Mahora
Mahora 2
Music for 18 musicians
Mahora
Mahora 2
Man taip pat pirmas variantas Nors antras labai gražus, bet kadangi pirmą pamaciau aną ir pripratau jau, kad prie tų vaizdų tinka idealiai tik Reicho muzika, negalėjau "persijungti". Jei jie būtų sugalvoję naują reklamą prie šios dainos (portugalų ar swahili kalba? ) tada kitaip manau žiūrėtusi
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 22:03)
O aš pirmiau susipažinau su Guerlain Samsara reklaminiu klipu, tai va jis mane tikrai užbūrė (o vėliau ir Mahora )
Samsara
Samsara
samsara tai vienas is megstamiausiu cia ta muzika visa http://www.youtube.c...h?v=pGvU4fdVb-w