Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų reklamos

http://www.youtube.c...h?v=A1zk-i_xPUQ

http://www.youtube.c...feature=related

bigsmile.gif
Atsakyti
ta pirma pries pora psl buvau idejusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 05, 10:56)
Turbūt labiausiai patikusi kvepalų reklama - Guerlain "Mahora".

Sitas kvapas - vienas is mano favoritu smile.gif O toms, kam patiko muzika - klipe skamba Steve'o Reicho kompozicija "Music for 18 musicians" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 08 sausio 2008 - 14:33
QUOTE(Sapho @ 2008 01 08, 14:22)
Sitas kvapas - vienas is mano favoritu  smile.gif O toms, kam patiko muzika - klipe skamba Steve'o Reicho kompozicija "Music for 18 musicians"  4u.gif

Sapho tu auksas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 08, 13:52)
ta pirma pries pora psl buvau idejusi wink.gif

sory, nebuvau macius smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2008 01 08, 15:22)
Sitas kvapas - vienas is mano favoritu  smile.gif O toms, kam patiko muzika - klipe skamba Steve'o Reicho kompozicija "Music for 18 musicians"  4u.gif

nerealus vaizdai ir muzika, mane pribloske si reklama, geraja to zodzio prasme, uzbure totaliai
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 08, 20:59)

Papildyta:
nerealus vaizdai ir muzika, mane pribloske si reklama, geraja to zodzio prasme, uzbure totaliai

bigsmile.gif jau siunciuosi muzika clap_1.gif
Atsakyti
Ačiū Sapho už įdomią informaciją, 4u.gif įdėsiu Steve'o Reicho kūrybos intarpą, gal kam bus įdomu pasiklausyti
Music for 18 musicians

Mahora

Beje, yra dar vienas Mahora variantas, atliekamas praktiškai be instrumentų, vien vokalo pagalba (tik pabaigoje pritaria kažkas iš styginių).

Mahora 2

Na, kuris variantas labiau patinka? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 08 sausio 2008 - 22:00
man tai pirmasis cool.gif
Atsakyti
O aš pirmiau susipažinau su Guerlain Samsara reklaminiu klipu, tai va jis mane tikrai užbūrė (o vėliau ir Mahora rolleyes.gif )

Samsara

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 08, 20:08)
Sapho tu auksas!!!!  thumbup.gif

Malonu, kad "pamačyjau" blush2.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 21:52)

Vaizdo dvasią (atmosferą) geriau perteikia tas vokalinis fonas, t.y. antrasis variantas. Nes Reicho muzika - didmiesčio, skubėjimo, milijono žmonių muzika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 08 sausio 2008 - 22:06
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 21:52)
Ačiū Sapho už įdomią informaciją, 4u.gif  įdėsiu Steve'o Reicho kūrybos intarpą, gal kam bus įdomu pasiklausyti
Music for 18 musicians 

Mahora

Beje, yra dar vienas Mahora variantas, atliekamas praktiškai be instrumentų, vien vokalo pagalba (tik pabaigoje pritaria kažkas iš styginių).

Mahora 2

Man taip pat pirmas variantas rolleyes.gif Nors antras labai gražus, bet kadangi pirmą pamaciau aną ir pripratau jau, kad prie tų vaizdų tinka idealiai tik Reicho muzika, negalėjau "persijungti". Jei jie būtų sugalvoję naują reklamą prie šios dainos (portugalų ar swahili kalba? g.gif ) tada kitaip manau žiūrėtusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 08, 22:03)
O aš pirmiau susipažinau su Guerlain Samsara reklaminiu klipu, tai va jis mane tikrai užbūrė (o vėliau ir Mahora rolleyes.gif )

Samsara

samsara tai vienas is megstamiausiu smile.gif cia ta muzika visa http://www.youtube.c...h?v=pGvU4fdVb-w
Atsakyti