man tai lb grazi SENSIreklama kazkuo gundanti, sexuali
Nerandu Chanel Chance'o reklamos. O labai norėčiau pamatyt. Gal kas galite nuorodą pametėti? Būsiu dėkinga.
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 26, 13:08)
Nerandu Chanel Chance'o reklamos. O labai norėčiau pamatyt. Gal kas galite nuorodą pametėti? Būsiu dėkinga.
http://www.tellyads....ertiser=Chanel/
Dėkui.
Nieko įspūdingo.
Nieko įspūdingo.
chanel coco....
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Kalbant apie spaudos reklamą mane žavi L de Lolita Lempicka - undinėlės idėja.
Saulėtos Romos vaizdelis Laura Biagiotti Roma kvepalų reklamoje:
Fatališkos moters įvaizdis Lancome Magie Noire ir YSL Opium reklamose:
Indija ir Turkija Guerlain Samsara ir Shalimar kvepalų reklaminiuose plakatuose:
Dvelkiančios džiaugsmu, vasara ir nerūpestingumu E. Arden Sunflowers ir Kenzo Parfum D'ete.
Papildyta:Saulėtos Romos vaizdelis Laura Biagiotti Roma kvepalų reklamoje:
Fatališkos moters įvaizdis Lancome Magie Noire ir YSL Opium reklamose:
Indija ir Turkija Guerlain Samsara ir Shalimar kvepalų reklaminiuose plakatuose:
Dvelkiančios džiaugsmu, vasara ir nerūpestingumu E. Arden Sunflowers ir Kenzo Parfum D'ete.
Kaip įdomiai perteiktas gaivumas Kenzo L'eau par Kenzo, Azzaro Eau Belle ir Rochas Aquawoman reklamose
O šie irgi gaivūs bet su trupučiu saldumo - Cacharel Eau d'Eden ir Jesus del Pozo Halloween:
O šie irgi gaivūs bet su trupučiu saldumo - Cacharel Eau d'Eden ir Jesus del Pozo Halloween:
Papildyta:
Truputis erotiškumo - Dolce & Gabbana D&G ir YSL Nu.
Papildyta:Ir rafinuotos prabangos - Chanel Coco ir Givenchy Organza
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 26, 14:20)
Tai kad ir kvepalai neįspūdingi.
Dolce Vita, puiki mintis aptarti ne tik vaizdo klipus, bet spaudos kvepalų reklamą
Iš tavo pateiktų atrinkau:
Iš tavo pateiktų atrinkau:
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 03, 02:45)
Kalbant apie spaudos reklamą mane žavi (...)
Labai gražu
Indija Guerlain Samsara kvepalų reklaminiuose plakatuose:
Šitos reklamos man labai nepatinka Nežinau, kodėl netgi, gal būtent dėl to nerūpestingumo Dvelkiančios džiaugsmu, vasara ir nerūpestingumu E. Arden Sunflowers ir Kenzo Parfum D'ete.
Nors man patinka kiek saldesni, bet šiems kvepalams jaučiu silpnybę, ypač Halloween ir reklaminį plakata prisiminiau, buvo labai populiarus prieš kokius 9-10 metų ir tie kvepalai tada tokie stebuklingi atrodė
Papildyta:
Labai gražu
Indija Guerlain Samsara kvepalų reklaminiuose plakatuose:
Šitos reklamos man labai nepatinka Nežinau, kodėl netgi, gal būtent dėl to nerūpestingumo Dvelkiančios džiaugsmu, vasara ir nerūpestingumu E. Arden Sunflowers ir Kenzo Parfum D'ete.
Nors man patinka kiek saldesni, bet šiems kvepalams jaučiu silpnybę, ypač Halloween ir reklaminį plakata prisiminiau, buvo labai populiarus prieš kokius 9-10 metų ir tie kvepalai tada tokie stebuklingi atrodė
Papildyta:
Truputis erotiškumo - YSL Nu.
Labai graži paklodė
Papildyta:Labai graži paklodė
Ir rafinuotos prabangos - Chanel Coco ir Givenchy Organza
Na o šioms reklamoms, manau, nėra abejingų ir visi žavisi tokiu rafinuotumu
Na o šioms reklamoms, manau, nėra abejingų ir visi žavisi tokiu rafinuotumu
Halloween reklama labai labai patinka. gaila, kad tik reklama
QUOTE(Africa @ 2008 01 03, 10:14)
Tai kad ir kvepalai neįspūdingi.
Man patinka Taip, kad prašom nevaryti
O gal yra L de Lolita Lempicka kvepalu klipas?
Nors turiu šiuos kvepalus ir man jie nelabai patinka, bet klipas - labai Ypač muzika ir suknelė
Versace Woman
Versace Woman