Balenciaga
QUOTE(Liberte @ 2013 07 13, 21:00)
Ir aktorė graži, ir kvepalai gražūs, bet man, kaip turinčiai tam tikrų fobijų, šita reklama šiurpi .
QUOTE(begge @ 2013 03 22, 01:17)
Sitas veikejas kvepalu reklamoje toks gasdinanciai atrodo , paziurejau ir is karto akys issiplete, cia jau vadinasi gan gerai padaryta reklama visas demesys i personaza ir ka reklamuoja, tik kad va neaisku as tokie pat kvepalai bus kaip tas vaikinukas,,,,
QUOTE(sabalija @ 2013 07 15, 09:20)
Ir aktorė graži, ir kvepalai gražūs, bet man, kaip turinčiai tam tikrų fobijų, šita reklama šiurpi .
Aktore grazi, kvepalai grazus, reklama isties siurpoka. Ganetinai stereotipiska, izuli ir sventvagiska, bet ar pastebejote, kaip jauciasi tas tvankumas, suspaustas oras, kazkokiu geliu ir neriniu pritvinkes kambarys? Mano akimis, reklama labai gerai perteikia kvepalu dramatizma, beveik tragedija - komedija.
O ir buteliukas toks skulpturiskas, klasikinis.
Puikiai suzaistas marketingas, dar labiau siu kvepalu uzsinorejau
QUOTE(sabalija @ 2013 07 15, 09:20)
Man irgi po tokios reklamos ,norisi kvepalus perpavadinti "Nashle"
QUOTE(Liberte @ 2013 07 15, 15:54)
Aktore grazi, kvepalai grazus, reklama isties siurpoka. Ganetinai stereotipiska, izuli ir sventvagiska, bet ar pastebejote, kaip jauciasi tas tvankumas, suspaustas oras, kazkokiu geliu ir neriniu pritvinkes kambarys? Mano akimis, reklama labai gerai perteikia kvepalu dramatizma, beveik tragedija - komedija.
Viskas, ką rašote, turbūt taip ir yra .
Bet lavonų bučiavimai...Aš dėl šio veiksmo kitko jau neįžvelgiu...
Analogškai nepatrauklios būtų ir aliuzijos į visokius šliužus .
Uosčiau šiuos kvepalus, kai tik atsirado: kilusi vizija - vyrų kirpyklos kvapas, nedideliame Italijos miestelyje. Tokios, kur plakamos muilo putos bazdai skusti, paskui klientai odekolonuojami .
QUOTE(sabalija @ 2013 07 15, 18:16)
Viskas, ką rašote, turbūt taip ir yra .
Uosčiau šiuos kvepalus, kai tik atsirado: kilusi vizija - vyrų kirpyklos kvapas, nedideliame Italijos miestelyje. Tokios, kur plakamos muilo putos bazdai skusti, paskui klientai odekolonuojami .
tikra tiesa, jie turi toki muiliskuma, labai taikliai pasakete apie barzdaskucius.
Visgi as nemanau, kad tai kazkas pernelyg siurpaus, kodel reiketu prisibijoti tokios temos? Jau esame priprate matyti vien ziedlapius, pievas ir apsviestus tiltus, o tik kai parodoma scena is tikro gyvenimo, truputi karikaturinta, truputi makabriska, jau visi ir issigasta..
Nejaukumo, jei ir yra, tai tik trupinelis, visa kita pasirinkta pakankamai apgalvotai ir itikinanciai.
http://www.youtube.c...p;v=NzV3GRtwftQ sita gal jau buvo ideta gerai visu neperziurejau soriukas . Bet man si reklama ir siu kvepalu aromatas labai patiko ir tiko
miss dior cherie
sita reklama man tobulai atitinka kvapo charakteri (kai jis dar buvo cherie)
nors sita mdc irgi labai patinka
sita reklama man tobulai atitinka kvapo charakteri (kai jis dar buvo cherie)
nors sita mdc irgi labai patinka
QUOTE(begge @ 2013 03 22, 02:17)
Abejoju, kad čia Black Afgano kvepalų reklama. Tiesiog suklijuotos nuotraukos ir tiek. Va ta fotosesija:
http://faire-la-gueu...pplethorpe.html
QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 16, 05:42)
http://www.youtube.c...p;v=NzV3GRtwftQ sita gal jau buvo ideta gerai visu neperziurejau soriukas . Bet man si reklama ir siu kvepalu aromatas labai patiko ir tiko
man tai sioj reklamoj sukneles patinka