Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų reklamos

Cia kazkas noreta pasakyti apie kanapes. Tipo, dzin etika , svarbu- kaifas.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 03 22, 12:55)
... pati kompozicija... Prekė ir reklama turėtų būti tos pačios svorio kategorijos, todėl man ir kilo mintis, kad čia bajeris biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Nuotraukos, kaip nuotraukos. Realistiškos, nepapudruotos, nestandartinės (aišku, tuo neteigiu, kad visų realybė ''celiulitinė'' arba ''apžėlus'' - kas labiausiai krito į akis biggrin.gif ).

Bet kompozicija... doh.gif Gal čia neoficialūs reklaminiai paveikslėliai. Tiesiog kažkas saviveiklą padarė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 22 kovo 2013 - 12:00
Nišinių kvepalų "nišinės" ir reklamos wink.gif Keisčiau atrodytų, jei jos būtų glamūrinės.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 03 22, 14:11)
Nišinių kvepalų "nišinės" ir reklamos wink.gif Keisčiau atrodytų, jei jos būtų glamūrinės.

Tikrai taip.
Bet ne glamūro juk, o kokybės pasigedom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 22, 01:17)
arba si (Tipo, kaifuojam blink.gif )
user posted image

man jis kazkoks neproporcionalus...
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 03 22, 12:16)
Tikrai taip.
Bet ne glamūro juk, o kokybės pasigedom biggrin.gif

Na, nežinau, o kuo jos nekokybiškos? Tikrai neatrodo buitiškai. Gal tik pirmoj nuotraukoj tekstas su kvepalais nelabai gražiai įkomponuoti, bet pačios nuotraukos pakankamai meniškos.
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2013 03 22, 12:21)
man jis kazkoks neproporcionalus...

drinks_cheers.gif Turbūt reikėjo ilgo liemens, kad nuotrauka nebūtų per tumpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 03 22, 14:24)
Na, nežinau, o kuo jos nekokybiškos? Tikrai neatrodo buitiškai. Gal tik pirmoj nuotraukoj tekstas su kvepalais nelabai gražiai įkomponuoti, bet pačios nuotraukos pakankamai meniškos.

Nuotraukos meniškos, bet va, kaip theorema rašė, kad skirias prekės ir reklamos svorio kategorijos. Tikrai, kad nepadirbėta su kompozicija pirmuoju atveju.
Atsakyti
O man kažkaip su tom reklamos viskas ok atrodo. Visiškai neturiu prie ko prikibt - nei prie svorio, nei prie ilgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 03 22, 12:29)
O man kažkaip su tom reklamos viskas ok atrodo. Visiškai neturiu prie ko prikibt - nei prie svorio, nei prie ilgio biggrin.gif

man kažkaip irgi nekliūna, reklamos kaip reklamos - ir vis dar klausimas, ar tikrai reklamos.
Atsakyti
Calvin Klein Downtown
Atsakyti
Dolce&Gabbana Sicily
Atsakyti
Fahrenheit

user posted image

Chanel
user posted image

Lanvin
user posted image
Atsakyti