Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų reklamos

Voyage d'Hermès
Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea
Atsakyti
Naujas Lolitos Lempickos filmukas:
Lolita Lempicka Le Premier Parfum
Atsakyti

Labai vykusi reklama, tikras malonumas (nors teko žiūrėti be garso). Dar peržiūrėjau Jūsų anksčiau įdėtą Flora Nymphea palyginimui (vis tik kvapų charakteris panašus) - "siaubas košmaras", lyg skirta debilėms, su rašytiniais paaiškinimais. Būčiau mačiusi anksčiau, tur būt nebūčiau susigundžiusi Nymphea doh.gif Kvapas minkštas, plaukiantis , guerlainiškai 'užblūrintas", o reklama kampuota, grubi (nors nesu prieš multikplikaciją, bet čia jau labai primityvu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 01 31, 16:39)
Labai vykusi reklama, tikras malonumas (nors teko žiūrėti be garso).

Muzika ten nuostabiausia wub.gif Būtinai pažiūrėkit su garsu, jei turit galimybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 01 31, 16:39)
Dar peržiūrėjau Jūsų anksčiau įdėtą Flora Nymphea palyginimui (vis tik kvapų charakteris panašus) - "siaubas košmaras", lyg skirta debilėms, su rašytiniais paaiškinimais. Būčiau mačiusi anksčiau, tur būt nebūčiau susigundžiusi Nymphea doh.gif Kvapas minkštas, plaukiantis , guerlainiškai 'užblūrintas", o reklama kampuota, grubi (nors nesu prieš multikplikaciją, bet čia jau labai primityvu biggrin.gif )

Ten pasakojimas pranc. k., todėl su angl. subtitrais biggrin.gif Bet man tas filmukas irgi nepatiko schmoll.gif

Taiklus apibūdinimas thumbup.gif
Atsakyti
Iš kur tokia baisi Afgano reklama? blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 03 19, 16:19)
Iš kur tokia baisi Afgano reklama?  blink.gif

celiulitine biggrin.gif
Atsakyti
arba si (Tipo, kaifuojam blink.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 22, 03:17)
arba si (Tipo, kaifuojam blink.gif )

lotuliukas.gif Vos kompo kava neapipurškiau lotuliukas.gif
Atsakyti

Čia gal Blogiausių reklamų konkurso nugalėtojos? Reklamų Avietės biggrin.gif Pirmoji, tai muša visus rekordus, net pagalvojau, gal čia bajeris? Jei taip, tai visai vykęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Reklamos esmė - atkreipti dėmesį wink.gif Nasomatto tą pasiekė abiem reklamom.
Ir man kažkaip nė viena nebaisi.
Man baisu gal būtų, jei kokie žarnokai mėtytųsi, kraujai taškytųsi, o čia kas baisaus?
Atsakyti

Na, vaikinas tai tik asociacija tokia hmm g.gif lotuliukas.gif atkreipianti dėmesį, nors pvz. Calvin Klein darė panašias (ne taip akivaizdžiai, žinoma) Bet ta su mergina - paprasčiausia neprofesionali (švelniai tariant) - tiesioginė vulgari asociacija (čia dar galima diskutuoti, ar tiesiog juoktis), bet celiulitas , šriftai , šriftų spalva, pati kompozicija... Prekė ir reklama turėtų būti tos pačios svorio kategorijos, todėl man ir kilo mintis, kad čia bajeris biggrin.gif
Atsakyti