Paskaiciau posta ir tokia nostalgija atejo, kad buvo laikai, kai kalbejom apie kvepalus..
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 02 15, 10:23)
na va, gyveni ir mokaisi žmogus. o aš galvojau, kas čia do daiktas

QUOTE(between @ 2010 02 15, 16:31)
O kokie dar yra gyvulinės kilmės ingredientai? Apie ambrą čia buvo rašyta, o kas dar?
muskusas ir kastoreumas

QUOTE(Intrinsa @ 2010 02 14, 19:20)
Civet - cibetas, kas tai? ar tai susije su gyvuneliais civeta? papasakokit prasau placiau, koki kvapa si medziaga suteikia...
koki kvapa suteikia tai lemia ka tarpusavyje dar maisysi, nes pati si medziaga -tai labai savotisko kvapo


Jo galima pauostyti KN, Laime jo turi savo ypatingu kvapu dezuteje

QUOTE(between @ 2010 02 15, 14:31)
O kokie dar yra gyvulinės kilmės ingredientai? Apie ambrą čia buvo rašyta, o kas dar?
Siek tiek informacijos.
QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 21, 15:10)
reiks pamegint Statkeviciaus
Girdejau blogu atsiliepimu apie juos tai ir nesidomejau ... 


Sakau, labai individualu, viena draugė net čiaudo nuo jų, o mano mamai labai patinka, negali atsiuostyt. Man tas kvapas asocijuojasi su ambra, kuria stačiatikių cerkvėse į pakabinamas žvakides įlašina






QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 21, 15:22)





Na, ne vemalai, o žarnyno išskyros
