Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomybės apie kvepalus

Kuo kvepia lietus? O žolė? smile.gif skaityti čia.

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 13, 20:43)
Kuo kvepia lietus? O žolė? smile.gif skaityti čia.

O geras!! bigsmile.gif Tik kaip pirkt nepratestavus g.gif Mane sudomino Lietus ir "Seksas papludimyje" - vienas mano mylimiausiu kokteliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 14 sausio 2008 - 08:24
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 09:24)
O geras!! bigsmile.gif Tik kaip pirkt nepratestavus g.gif Mane sudomino Lietus ir "Seksas papludimyje" - vienas mano mylimiausiu kokteliu bigsmile.gif

Sitam lietuviskam saite nepasikuklinta su kaina smile.gif
As ebajuje nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 14, 10:54)
Sitam lietuviskam saite nepasikuklinta su kaina smile.gif
As ebajuje nusipirkau smile.gif

Turi? bigsmile.gif Koki butent kvapa? Kaip faina!!!! Papasakok daugiau - ar jie kaip "normalus" kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 14, 12:10)
Turi?  bigsmile.gif  Koki butent kvapa? Kaip faina!!!! Papasakok daugiau - ar jie kaip "normalus" kvepalai?

Dar manes nepasieke smile.gif Kai gausiu, parasysiu ka nors grazaus arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 14, 11:20)
Dar manes nepasieke smile.gif Kai gausiu, parasysiu ka nors grazaus arba ne biggrin.gif

Tai koki kvapa pirkai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 14, 12:35)
Tai  koki kvapa pirkai?  cool.gif

user posted image
Ginger, Apricot and Bergamot, supported by a floral heart of Neroli, Jasmine and Clover. Rounded out with Sandalwood and exquisite Amber.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 14, 12:11)
user posted image
Ginger, Apricot and Bergamot, supported by a floral heart of Neroli, Jasmine and Clover. Rounded out with Sandalwood and exquisite Amber.

Nagi labai lauksim atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 13:28)
Nagi labai lauksim atsiliepimu blush2.gif

Man ir paciai idomu doh.gif Labai norejau alyvu, panos patare kur ju rasti, bet dar pati pasieskojau ir stai rezultatas-eksperimentas, ieskojau vieno, isigyjau ka kita doh.gif doh.gif
Atsakyti
NA labai idomus bus ispudziai 4u.gif Nors sie bent i kvepalus kazkiek panasus, o vat idomu, kokie butu tie "rain", "snow" ar "mojito" g.gif Ar imanoma tokiais kvepintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 14, 13:35)
NA labai idomus bus ispudziai  4u.gif  Nors sie bent i kvepalus kazkiek panasus, o vat idomu, kokie butu tie "rain", "snow" ar "mojito"  g.gif  Ar imanoma tokiais kvepintis  unsure.gif

Kai savuosius rinkausi, tai kazkaip akys neuzkliuvo uz pavadinimo "rain", tikrai buciau juos rinkusis, jei tikrai tas kvapas panasus i lietaus kvapa, tai fantastika butu rolleyes.gif Nu paziuresiu, gal savaitgali jau turesiu savaji "aromata" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 14, 12:35)
NA labai idomus bus ispudziai  4u.gif  Nors sie bent i kvepalus kazkiek panasus, o vat idomu, kokie butu tie "rain", "snow" ar "mojito"  g.gif  Ar imanoma tokiais kvepintis  unsure.gif

Rain ir snow kvapo tai neisivaizduoju, o mojito tai butu metiniai itariu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 14 sausio 2008 - 13:25