Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomybės apie kvepalus

Sveikinu visas su subforumu thumbup.gif user posted image Šioje temoje dalinkimės įdomybėmis iš parfumerijos pasaulio, diskutuokime ir stebėkimės kartu! user posted image
Papildyta:
Mano viena is atrastu idomybiu yra kvepalai, sukurti gotams ir panasiems tamsa megstantiems zmonems blink.gif Idomu kuo gi jie kvepia g.gif rolleyes.gif
user posted image
Sie vadinami Velnio kvepalais, o dar kokios frazes surasytos salia: "kai atrodyti velniskai nepakanka..." blink.gif
user posted image
O stai vadinamasis "sventas vanduo":
user posted image
Kvepalai pavadinimu "Laidojimo namai" blink.gif
user posted image
Aprasyme rasoma, kad jie stiprus, sunkus, netgi "persotinti", juose susilieja kvapai chrizantemu, zonkiliu (narcizu atmaina), leliju, medienos ir vasko. Taip pat jauciamos uzuominos gvazdiku, baldu valiklio, linu ir puvenu/pelesiu, kurie uzgesina baltu geliu salstelejusi kvapa blink.gif

Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2007 11 13, 13:18)
Tikrai, kiek dar atradimų parfumų pasauly nepadarėm  doh.gif  Pavyzdžiui:
user posted image

Tai "Devilish Perfume Oil by Arcana". Tik 16,5 dolerio už 10 ml- galima internetu užsisakyt. Nors imt ir pabandyt  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 15, 21:03)
Smalsumas - gal teko susidurti? smile.gif

user posted image

Tikiuos nesupyksit, kai kai kurias jusu rastas idomybes imesiu cia ax.gif
Atsakyti
Aš radau itin tikslinius kvepalus bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 19, 16:23)
Aš radau itin tikslinius kvepalus  bigsmile.gif

user posted image

man situ reikia nail.gif kur galima gaut brunette.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 11 19, 16:35)
man situ reikia nail.gif  kur galima gaut  brunette.gif
lotuliukas.gif

ir idomu kokiu gi ten feromonu prideta lotuliukas.gif
Atsakyti
Melynojo pelesinio Stilton surio gamintojai isleido savo...kvepalus Eau de Stilton blink.gif
gamintojai teigia, kad kvepaluose atsiskleidzia zemiskas ir vaisinis surio kvapas. Bazinese natose naturaliu natu simfonija - paprastoji kraujazole, sventagarsves seklos, kvapusis salavijas ir valerijonas blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 lapkričio 2007 - 12:32
O zinojot, kad kazkada Chanel buvo isleide stai tokius kvepaliukus ir juos (ar bent kas ten is ju like) galima isigyt E-Baybigsmile.gif Smalsu kuo gi jie kvepejo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 lapkričio 2007 - 12:34
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 12:52)
Melynojo pelesinio Stilton surio gamintojai isleido savo...kvepalus Eau de Stilton blink.gif
gamintojai teigia, kad kvepaluose atsiskleidzia zemiskas ir vaisinis surio kvapas. Bazinese natose naturaliu natu simfonija - paprastoji kraujazole, sventagarsves seklos, kvapusis salavijas ir valerijonas blink.gif 

tai kad tas suris nors ir skanus bet smirda neplautom kojnem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 11 20, 13:34)

tai ir kvepaliukai, kaip suprantu, tuo paciu "kvepes" rolleyes.gif
kam patinka ekstravagantiski, astrus, isskirtiniai kvapai, gal patiks ir suriniai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 11 20, 13:34)

tongue.gif O man kvepia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2007 11 20, 13:44)
tai ir kvepaliukai, kaip suprantu, tuo paciu "kvepes"  rolleyes.gif
kam patinka ekstravagantiski, astrus, isskirtiniai kvapai, gal patiks ir suriniai hihihi.gif

Su biologe apipletkinom, kad pagal natas neturetu jie buti smirdintys labai biggrin.gif Misliju gal uzsisakyt reik pauostymui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 14:33)
O zinojot, kad kazkada Chanel buvo isleide stai tokius kvepaliukus ir juos (ar bent kas ten is ju like) galima isigyt E-Baybigsmile.gif Smalsu kuo gi jie kvepejo ax.gif
user posted image

idomiausia, kad pradine kaina buvo 10$, o nupirko uz 228.50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 11 19, 17:35)
man situ reikia nail.gif  kur galima gaut  brunette.gif
lotuliukas.gif

siti geruliai, itariu rosijoj Nr. 1 drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 12:52)
user posted image

Sadistai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti