Viso tie keturi mėnesiai lankymosi ir konsultacijų kainavo apie 500 Lt. Bet aš turiu 4 man skirtus valgiaraščius (vieno individulaus valgiaraščio parengimas 50 Lt). Pirma konsultacija kainuoja 60 lt, o pakartotinės po 30 Lt.. medžiagų apykaitos greičio nustatymas (atliekamas dažniausiai primąkart atėjus ir nebekartojamas) 100 Lt. Riebalų kiekio išmatavimas lyg ir 20 Lt.
Pirmąkart man matavo medžiagų apykaitos greitį, riebalų kiekį ir sutarėm, kad parengs valgiaraštį..sumokėjau viso 210 lt. (100 + 60 + 50), kitais kartais mokėdavau arba 30 lt arba 80 lt (jei rengdavo naują valgiaraštį).
Dabar bandau prisimint kiek reikėjo vizitų

Jei neklystu, tai buvau 6 kartus iš viso

Manau, kad gali apsilankyti ir maitinanti moteris. Juk ten dirba gydytojai, o ne šarlatanai...
Rašoma:
Suteikiamos rekomendacijos: liesėjimo,vegetarinio maitinimosi,mitybos
nepakankamumo koregavimo, cukriniu diabetu sergančiųjų maitinimosi, inkstų ligomis sergančiųjų maitinimosi, dislipidemijos koregavimo, vaikų bei paauglių maitinimosi, nėščiųjų bei žindyvių maitinimosi bei kitais gydomojo bei sveiko maitinimosi klausimais.
Dėmesio,
Galima tiksliai sužinoti kiek kalorijų (energijos) reikia gauti per dieną, kad išlaikyti norimą svorį.Matuojama MedGem TM aparatu. Procedūra trunka vos 10 min, jai nereikia specialaus pasiruošimo, vienintelis reikalavimas : nors dvi valandas iki tyrimo nevalgyti. Matavimo metu nustatomas tikslus energijos(kalorijų) kiekis konkrečiam asmeniui. Šie tikslūs matavimai prapletė galimybė dar tiksliau parinkti individualią liesėjimo ar svorio palaikymo programą.
Pamėnkalnio 25-2,
Vilnius tel. 212 03 29
Konsultuoja kvalifikuoti gydytojai dietologai:
Edita Gavelinė 8-686-64491
Daiva Pipiraitė 8-682-69686