mano nuomone juodos sukneles tikrai ne jaunajai(na nebent antrai dienai). Jei vyras mane pamatytu prie altoriaus su juoda turbut soka gautu
As rinkciausi juodai balta suknele . Ir apskritai kaip galima smerkti,del to kad renkiesi netradicines spalvos suknele??Juk kiek zmoniu - tiek skoniu,ir tai yra kiekvieno asmeninis reikalas.Pvz man baltos vestuvines suknios tragiskos - bet ant kiekvieno kampo to neafisuoju.Daugiau tolerantiskumo ponios:D
Kazi ka nusprendei?
niekada nesirinkciau juodos vestuvines sukneles
QUOTE(uppity @ 2009 05 11, 18:12)
niekada nesirinkciau juodos vestuvines sukneles
siaip tai net ir prietaras yra del juodos sukneles - todel labai keista, kad ...
nors zinau - kiek zmoniu - tiek nuomoniu...
O as nematau nieko blogo, jei vestuvine suknele yra juoda ir nemanau, kad cia kazkoks issidirbinejimas kaip kazkas sake mano galva, sukneles spalva gali buti kokia tik nori, jeigu ji zmogui tinka ir patinka juk nera jokiu taisykliu parasyta, kokia reikia rinktis suknele tvarkinga, elegantiska juoda vestuvine suknele gali atrodyti kur kas graziau nei kokia neskoningai pasiuta balta suknele, tad ne nuo spalvos, o nuo modelio ir derinimo prie bendros koncepcijos viskas priklauso, vat man tai nepatinka, kai zmones isikimba i viena stereotipa, o visa kita laikoma negrazu ir negerai va tokia mano nuomone
man baltos ir ne prie dusios. jei sakot kad juoda -gedulo spalva, tai bukit malonios ir pasidomekit ka balta spalva simbolizuoja drauge tekejo su juoda ir viskas ten gerai atrode.
O man juoda vestuvine suknele labai grazu net matavausi tokia, bet po to pagalvojau, kad jaunikis gali nesuprasti...
Papildyta:
Ir apskritai, man visada juodas drabuzis yra daug grazesnis uz toki pati balta. Kazkaip palieknina, graksciau atrodai
Papildyta:
Ir apskritai, man visada juodas drabuzis yra daug grazesnis uz toki pati balta. Kazkaip palieknina, graksciau atrodai