QUOTE(V*i*k*a @ 2008 07 02, 15:33)
wou, kokia grazi. ir as tokios noreciau. na jau vestuves kaip ir praeje, na gal ir ne vestuvems, bet savo spintoje tai tikrai noreciau turet.
gal zinai kur galima tokia isigyti?
O man tai sita graziai atrodo
QUOTE(mabi @ 2008 07 03, 17:10)
wou, kokia grazi. ir as tokios noreciau. na jau vestuves kaip ir praeje, na gal ir ne vestuvems, bet savo spintoje tai tikrai noreciau turet.
Kad zinociau tai pati sau nusipirkciau Nors nenoriu vestuvem pustos, bet jeigu tokia rasciau iskart imciau
Na man juoda suknelė, tai tikrai ne jaunajai Jaunoji turi išsiskirt iš visų, o juoda spalva nėra tokia efektyvi ir ryški. Visai kas kita antrai vestuvių dienai
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 04, 16:50)
Na man juoda suknelė, tai tikrai ne jaunajai Jaunoji turi išsiskirt iš visų, o juoda spalva nėra tokia efektyvi ir ryški. Visai kas kita antrai vestuvių dienai
na aš tau visiškai pritariu.
Niu zinokit ziurinejau idetas foto ir grazu.. labai grazios dauguma bet gal ne vestuvems... bent jau as pati nesirengciau, gal jausciaus keistai netgi Aisku, cia tik mano nuomone, kurios niekam nekisu Man graziausia nuotaka yra balta. Siaip labai grazu baltos suknytes su juodom detalem, pati mielai tokia rinkciaus. Tik vestuves jau praejo
aš kažkaip nenorėčiau juodoms vestuvėms, na dar ypač jeigu pirma kartą tuokiesi, suprantu jeigu ne pirmą, tada gal ir galima
QUOTE(activ @ 2007 11 19, 14:04)
man irgi juoda spalva tai labai patinka, bet tik ne vestuvems Kazkaip niuriai atrodo
Jeigu balta nepatinka, tai rinkis sampanine. Bet jeigu tau patinka ir tu nori butent tokios spalvos vestuvines sukneles, tai tikrai ieskok jos ir rasi
Jeigu balta nepatinka, tai rinkis sampanine. Bet jeigu tau patinka ir tu nori butent tokios spalvos vestuvines sukneles, tai tikrai ieskok jos ir rasi
Yra ne tik sampanines, bet ir rozines, zydros, gelsvos splavos sukneles
O del juodos, gal kazkam grazu... bet as nedeveciau per vestuves
na jei pamatyciau tokia nuotaka su juoda suknele,tai greiciau pamanyciau kad nasle.
man graziai atrodo tos juodos suknytes, bet savo vestuviu diena pirmennybe skyriu baltai gal del to, jog mano spintoje nera beveik juodu rubu va kitas dalykas jei vestuves kuklios ir mazam sveciu rate, ar tekeciau antra karta tai gal ir pasirinkciau juoda trumpa seksualia suknyte.juk kaip sako mados guru visu moteru spintose turi buti seksuali, trumpa suknyet,edanti vyrus isproto
taigi,mergaites nesvarbu jusu suknyte juoda ar balta svarbu, jog tekete uz savo mylimo zmogaus
taigi,mergaites nesvarbu jusu suknyte juoda ar balta svarbu, jog tekete uz savo mylimo zmogaus