Įkraunama...
Įkraunama...

Juoda vestuvinė suknelė

o man sita kur Timida idejo SUPER thumbup.gif tada visas vestuves daryciau tokias"over the top", kaip nors labai ekstravagantiskai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 08, 12:28)
sveikos.na as tikrai juodos nesideciau,bet jei jau mjergina taip nori,tai jos reikalas.jei ji gote ar kokia ten... smile.gif bet daug ju tik rengiasi juodai,noredami issisokti,na o jei jau kunu ir siela esi gote tai ir dekis ta juoda suknia mirksiukas.gif

manau visos nuotakos iesko tokios sukneles su kuria atrodytu isskirtines, kitais zodziais - tam, kad issisoktu. manau juoda suknele daugeliu atveju gali atrodyti graziau uz visokias baltas su kvarbatkais, skeltukais iki triusikeliu, ir blizguciais kur tik imanoma.
Atsakyti
turejau omenyje,kad dauguma gotu,o ne moteru rengiasi juodai noredami issiskirt(tipo,as cia gotas,kitoks nei jus)bet is tikruju namie rengiasi ruzavai,ir klauso britney spears.tik kitiem nori pasirodyti isskirtinis,pritapt prie kai kuriu kitu.
mano kaimyne,nezinau gal 17 metu gatvem tasosi visa juoda ,apsepusi,o namuose visai kitas zmogus,manau ji irgi uzsigeistu vestuvem juodos sukneles,bet ne del to,kad to pati labai noretu,o todel ,kad dar kart aplinkiniam parodyt savo draugeliam ir pan ,kad ji ir i vestuves gali kaip laume ateiti,nors sirdyje nori princesiskos baltos sukneles.ir nemanau ar labai patenkinta butum kai visos bobutes ir mamytes apkalbinetu.jei truksta demesio pasiieskok kur kitur.
bet dar kart sakau,jei jau visas priklausai nuo to gyvenimo stiliaus,tai dekis,man nemaiso.o cia maciau visai nieko sukneliu,bet su baltais akcentais.
Atsakyti
tu kazkaip pati sau priestarauji. jei jau nuotaka rengiasi juodai, raudonai, zaliai, ar su tortu, kad ir baltu, tai tik tam, kad bobutes ir gimines kuo ilgiau kalbetu, prisimintu, ir dar kitam perduotu. jei jau imciau taip baimintis ka kiti pasakys, tai ir vestuviu nedaryciau. bet tada kai kurie zmones gali apkaltinti, kad noriu issisokti, tipo man cia vestuviu nereikia, nes ne lygis. ISVADA TOKIA - visada atsiranda piktu zmoniu, kurie bruka savo pikta nuomone, o jei neturi ka gero pasakyt, tai geriau visai patylet blink.gif
Atsakyti
nesiruosiu panele su tavim cia aiskintis. box.gif
Atsakyti
kazkada skaiciau straipsni apie vestuviniu sukneliu spalva..pries keleta simtmeciu vestuvine suknele budavo tamsi, paskui raudona ir tik palyginus visai neseniai ji tapo balta smile.gif o kitose kulturose juk balta gedulo spalva mirksiukas.gif koks skirtumas kas su kokia; pacios visur norime atrodyti isskirtinai, idomiai, kitaip, juk dabar 21 amzius smile.gif tai ko stebetis,kad atsiranda nuotaku vilkinciu juodai? gal joms tai labai grazu ir seksualu?? blush2.gif
Atsakyti
visiskai sutinku. as cia pries kelis metus maciau laida, kaip viena panele labai norejo su juoda suknele isteket, bet jaunikis pareiske, kad neves jos jei ateis su juoda, o paskui pats per vestuves taip jaudinosi, kad tik po visu ceremoniju pastebejo, jog nuotaka vis delto juodai buvo apsirengus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad per vestuves reiketu deveti balta suknele, nes svente is sirdies ir balta spalva asocijuojasi su gerumu, "baltu" sviesiu gyvenimu, su jaukiu namu zidiniu.

O juoda man asocijuojasi su tamsa, kartais seksualumu...tai mano nuomone,jog vestuviu diena netinka juoda spalva. (galbut antrai dienai)
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Papildyta:
wub.gif
Atsakyti
user posted image
nuostabi suknele pas Kristin Davis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 20 birželio 2008 - 22:12
blink.gif man tai kazkaip keista, bet jei kazkam taip gerai thumbup.gif
Atsakyti
Dar truputi sukneliu radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Timida @ 2008 03 01, 18:17)

Šita tikrai įdomi,bet jeigu pamatyčiau savo draugę ar giminaitę su juoda suknele,tai nežinau ką pagalvočiau blush2.gif Nebent jau būtų kokia gotė, metalistė ar dar kažkokia neformalė,kad niekas kitokio dalyko ir nesitikėtų biggrin.gif
Atsakyti