Įkraunama...
Įkraunama...

Juoda vestuvinė suknelė

QUOTE(welkom1 @ 2008 01 12, 22:40)

taigis cia Paul MacCourtney zmona buvus...na tik toks keistas zmogus kaip ji ir galejo tuoktis su juoda suknele... smile.gif bet ziurisi visai idomiai...nors as niekada savo vestuvems taip neapsirengciau schmoll.gif
Atsakyti
Įspūdingų suknelių čia pririnkta. O kažin kaip jaunikį rengti g.gif šalia juodos suknelės???
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 29, 11:42)
Aš labai norėjau tuoktis su juoda suknele. Bet tokios adamsiškos, kokios norėjau - neradau. Tai išsirinkau retro stiliaus suknelę, baltą, juodais stambiais burbuliukais (polka dot) - Nū vistiek kompromisas smile.gif

Ooo gal turi nuotraukele savo sukneles? Arba bent pasirodyk po vestuviu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 01 kovo 2008 - 17:20
Visada svajojau per vestuves buti kaip kokia princese, su juoda suknele taip nesijausciau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš tai neišdrįsčiau su juoda... manau senamadiška dar esu...
Atsakyti
Nezinau, kazkaip ta juoda keistai atrodo, gal jeigu jau ne pirma karta tuokiesi,tai kodel ir ne, bet pirma nezinau, nevilioja g.gif Nors yra neblogu modeliuku.
Atsakyti
Pasirodo marijono ex-zmona vestuviu diena buvo juoda suknele. Daug kas snibzdejosi - blogas zenklas... Nors gal ir ne suknele kalta, kad santykiai nutruko gan greit...sad.gif
Atsakyti
koks ten blogas zenklas, jeigu neisikali sau i galva,kad cia kazkas blogo, tai ir nebus blogo. jeigu jaunoji nori juodos, tai nereiktu smerkti labai,ane? mirksiukas.gif as asmeniskai noreciau baltos, o tos kurios nori juodos, turbut lygiai taip pat smarkiai nori juodos, kaip mes baltos rolleyes.gif nu zodziu parasiau, turbut supratot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahara @ 2008 02 28, 19:22)
Juoda tik ne nuotakai.

Argumentai?
Atsakyti
sveikos.na as tikrai juodos nesideciau,bet jei jau mjergina taip nori,tai jos reikalas.jei ji gote ar kokia ten... smile.gif bet daug ju tik rengiasi juodai,noredami issisokti,na o jei jau kunu ir siela esi gote tai ir dekis ta juoda suknia mirksiukas.gif
Atsakyti
pagal mane tai balta vestuvėms o juoda laidotuvėms... biggrin.gif

Paul MacCourtney zmonos veidelis nuotraukoje tai tikrai ne vestuvėms nusiteikus, greičiau kaip po gerų ašarojimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 08 gegužės 2008 - 11:33