man tai labai grazu! as iskarto isivaizduoju baznycia tooookia prabangia, sena, daug graziu giesmiu tokiu kaip Ave marija.......suknia turetu buti (mano nuomone) tokia siektiek senovine, raudonu roziu puokste, klasikinis raudonu lupu makiazas ir jaunikis su smokingu retro stiliaus automobilis ar karieta.... zodziu butu nerealiai iskilminga romantiska ir paslaptinga. nu dar reiketu medaus menesio kur nors prancuzijos pilyje
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 06, 10:43)
man tai labai grazu! as iskarto isivaizduoju baznycia tooookia prabangia, sena, daug graziu giesmiu tokiu kaip Ave marija.......suknia turetu buti (mano nuomone) tokia siektiek senovine, raudonu roziu puokste, klasikinis raudonu lupu makiazas ir jaunikis su smokingu retro stiliaus automobilis ar karieta.... zodziu butu nerealiai iskilminga romantiska ir paslaptinga. nu dar reiketu medaus menesio kur nors prancuzijos pilyje
skamba ispudingai!!!
QUOTE(Ridikute @ 2007 12 11, 18:23)
Nuostabi
QUOTE(Andromedda @ 2008 01 12, 22:32)
Na jei jau tokie standartai, kaip juoda - gedulas Tai tuomet prisiminkim, kad balta - skaistybė... Kažin daug tokiū nekaltų ?
Vat būtent Ir iš viso, koks kieno reikalas kas ir kaip rengsis. Ne jų vestuvės, ne jų ir reikalas. Taip šneka tie, kurie gyvena pagal kitų primestus dėsnius ir principus. Ir dar-kas sakė, kad nuotaka su juoda suknele nešvyti?
QUOTE(leksyra @ 2007 12 01, 12:14)
Va keli pvz.. is www.hervemariage.com
Ne visai juoda, bet i ta puse..
Bet man asmeniskai vestuvems juoda suknele tikrai ne..
Ne visai juoda, bet i ta puse..
Bet man asmeniskai vestuvems juoda suknele tikrai ne..
Šitos suknelės man labai gražios bet aš savo vestuvėms tokios nesirinkčiau vat jau kaip piršlienei tai atrodytų gražiai jei viska suderinti
Mano nuomone, nuotaka juoda suknele atrodytu daug stilingiau, nei visos tos baltos "princeses gulbes"...
O jauniki baltu kostiumu i pasone
QUOTE(sticho @ 2008 02 28, 17:03)
O jauniki baltu kostiumu i pasone
Turetu visai smagiai atrodyt
Juoda tik ne nuotakai.
Aš labai norėjau tuoktis su juoda suknele. Bet tokios adamsiškos, kokios norėjau - neradau. Tai išsirinkau retro stiliaus suknelę, baltą, juodais stambiais burbuliukais (polka dot) - Nū vistiek kompromisas