Įkraunama...
Įkraunama...

Juoda vestuvinė suknelė

nu as savo vestuvem tai nesideciau juodos sukneles, nes jaunoji turi sviteti kaip tika princese, nui o kas iesko juodos, tebunie kekvienam neitiksi ;}
Atsakyti
man tai labai grazu! as iskarto isivaizduoju baznycia tooookia prabangia, sena, daug graziu giesmiu tokiu kaip Ave marija.......suknia turetu buti (mano nuomone) tokia siektiek senovine, raudonu roziu puokste, klasikinis raudonu lupu makiazas ir jaunikis su smokingu retro stiliaus automobilis ar karieta.... zodziu butu nerealiai iskilminga romantiska ir paslaptinga. nu dar reiketu medaus menesio kur nors prancuzijos pilyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 01 06, 10:43)
man tai labai grazu! as iskarto isivaizduoju baznycia tooookia prabangia, sena, daug graziu giesmiu tokiu kaip Ave marija.......suknia turetu buti (mano nuomone) tokia siektiek senovine, raudonu roziu puokste, klasikinis raudonu lupu makiazas ir jaunikis su smokingu retro stiliaus automobilis  ar karieta.... zodziu butu nerealiai iskilminga romantiska  ir paslaptinga. nu dar reiketu medaus menesio kur nors prancuzijos pilyje rolleyes.gif

skamba ispudingai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Na jei jau tokie standartai, kaip juoda - gedulas biggrin.gif Tai tuomet prisiminkim, kad balta - skaistybė... Kažin daug tokiū nekaltų ?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 12 11, 18:23)

Nuostabi wub.gif wub.gif

QUOTE(Andromedda @ 2008 01 12, 22:32)
Na jei jau tokie standartai, kaip juoda - gedulas biggrin.gif Tai tuomet prisiminkim, kad balta - skaistybė... Kažin daug tokiū nekaltų ?

Vat būtent drinks_cheers.gif Ir iš viso, koks kieno reikalas kas ir kaip rengsis. Ne jų vestuvės, ne jų ir reikalas. Taip šneka tie, kurie gyvena pagal kitų primestus dėsnius ir principus. Ir dar-kas sakė, kad nuotaka su juoda suknele nešvyti?
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 12 01, 12:14)
Va keli pvz.. is www.hervemariage.com
Ne visai juoda, bet i ta puse.. smile.gif

user posted image
user posted image

Bet man asmeniskai vestuvems juoda suknele tikrai ne..  schmoll.gif

Šitos suknelės man labai gražios bet aš savo vestuvėms tokios nesirinkčiau vat jau kaip piršlienei tai atrodytų gražiai jei viska suderinti
Atsakyti
Mano nuomone, nuotaka juoda suknele atrodytu daug stilingiau, nei visos tos baltos "princeses gulbes"... ax.gif
Atsakyti
O jauniki baltu kostiumu i pasone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 28, 17:03)
O jauniki baltu kostiumu i pasone  mirksiukas.gif

Turetu visai smagiai atrodyt thumbup.gif
Atsakyti
Juoda tik ne nuotakai.
Atsakyti
Aš labai norėjau tuoktis su juoda suknele. Bet tokios adamsiškos, kokios norėjau - neradau. Tai išsirinkau retro stiliaus suknelę, baltą, juodais stambiais burbuliukais (polka dot) - Nū vistiek kompromisas smile.gif
Atsakyti