Įkraunama...
Įkraunama...

Juoda vestuvinė suknelė

QUOTE(Dieter @ 2009 11 03, 16:30)
Man ir pačiai būtų super. Niekad nesilaikiau stereotipų. O balta kaip dauguma sako nekaltybė. doh.gif Kažkaip neatrodo, kad tų nekaltų čia tiek daug.
Draugės mama (40m) tekėjo antrą kartą. Balta suknelė, nuometas, rūtų vainikėlis.  doh.gif Man atrodė juokingai.

pavaro zmones lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katerina.S @ 2009 11 03, 14:32)
Nesamone  swoon.gif 
Cia gi vestuves, ne laidotuves!

Kažkoks siaubas tokia nuomonė. Lietuvoj į gatves, į darbus, į vakarėlius visos eina kaip į laidotuves, o štai jei jau vestuvės, tai bac ir pasikeičia nuomone? Jei žmogus rengiasi tik juodai, tai kodėl ta diena turi būti išimtis? Nes ji išskirtinė gyvenime? Bet pusta, siuvinėta, prabangi ir kitokia suknelė irgi išskirtinė ir prie ko čia jos spalva?
Man baltos suknelės iš vis kažkoks nabagėlių išmislas. Matyt aš per daug knygų prisiskaičiusi, kur visokios damos, karalienės, grafienės teka... Ir tikrai ne baltomis suknutėmis. Ir kai pamatau nuotaką su bet kokią, bet ne balta suknia, taip ir norisi kelt nykščius į viršų!
Atsakyti
QUOTE(Katerina.S @ 2009 11 03, 17:35)
Juoda spalva – paslapties spalva, kai kuriose situacijose magiškoji juodoji spalva – seksualumo simbolis (ja dabinasi seniausios profesijos moterys Paryžiuje).  cool.gif Dauguma atvejų juoda spalva pernelyg "spaudžia" ir "gniuždo" žmonių nervinę sistemą.

na ką... išeitų, kad esu a la depresyvi prostitutė g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 11 03, 18:29)
na ką... išeitų, kad esu a la depresyvi prostitutė g.gif  hihihi.gif

Būtent taip ir nekitaip. mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vestuvems juoda??? g.gif na net nezinau.siaip pati labai megstu juodos spalvos drabuzius,bet vestuviu diena g.gif tikrai nesirinkaciau,net i galva nebuvo toptelejusi tokia mintis,kol nepamaciau sios temeles smile.gif kitom progom juodos sukneles man asmeniskai thumbup.gif
aisku mergaites tai jusu svente,devekite ka norite drinks_cheers.gif bet mano nuomone schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaiteee: 03 lapkričio 2009 - 19:02
Man ta juoda irgi nelabai. Nors pati beveik visus rūbus juodus dėviu. Bet juodos suknelės vestuvių dieną niekada nenorėčiau. schmoll.gif
Atsakyti
Adams šeimynėlę primena cool.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks, tik ne juoda. Jei pagyvenusi teka, raudona, melsva galetu rinktis, bet juoda... Kosmaras.
Atsakyti
Jums kosmaras, o kazkam grazu. As pati nors juodos sukneles ir nesirinkciau, bet reaguoju normaliai, jeigu kas nors nori su tokia teketi, ir jei mano dukra noretu juodos sukneles, tikrai nedrausciau. Nebijokim zvelgti placiau smile.gif Pazistama gote tekejo su juoda suknele, buvo l. grazu. Pas mus su vyru raudona vestuvine masina buvo papuosta juodais balionais. Net tevams patiko smile.gif
Atsakyti
Pas mus juoda gedulo spalva, o daugelyje musulmoniškų šalių(nežinau ar visose, bet manau, kad taip) balta yra gedulo spalva. Man parodytos sukmelės tikrai labai gražios ir išskirtinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 28 lapkričio 2009 - 20:33
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 28, 20:32)
Pas mus juoda gedulo spalva, o daugelyje musulmoniškų šalių(nežinau ar visose, bet manau, kad taip) balta yra gedulo spalva. Man parodytos sukmelės tikrai labai gražios ir išskirtinės.

Na bet mes nesam musulmoniska salis..
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 28, 21:32)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o kodel nesmerkiamos rozines sukneles, juk jos asocijuojasi su roziniais parseliais, iskart puolama kad juoda negrazu, baisu, primena adams seimynele ir t.t.
galiu pasakyti tik viena pastebejima, kiekvienas save gerbiantis dizaineris, siemet sukure nors po viena juoda arba su juodais akcentais vestuvine suknele, cia tik musu sventuoliskoj Lietuvoj tai nepriimtina, o gaila... unsure.gif
Atsakyti