na bandau angeliuką varvekliuką
įdomu gausis ar nilabai
galvą jau nuvargau,bet nuo ko dabar pradėt
bandysim sparniukus
bandysim sparniukus
QUOTE(everesta @ 2007 11 20, 16:56)
Sveikos. Pasakykite kiek turi elementų gautis antroje eilutėje. Ten yra 1/4 schemos, tai kiek bus stulpelių su dviem užmetimais ir kiek akių?
Aš įsivaizduoju, kad turi būti:
tt o o tt o o tt o o tt o o tt o o tt o o tt o o tt o o
(tt - stulpelis su 2 užmetimais; o - paprasta kilpa). Bet taip mezgant niekaip nesigauna ties 7 eilute 32 akys kaip parašyta schemoje
QUOTE(·..SunShine..· @ 2010 11 04, 15:21)
Sveikos. Pasakykite kiek turi elementų gautis antroje eilutėje. Ten yra 1/4 schemos, tai kiek bus stulpelių su dviem užmetimais ir kiek akių?
(tt - stulpelis su 2 užmetimais; o - paprasta kilpa). Bet taip mezgant niekaip nesigauna ties 7 eilute 32 akys kaip parašyta schemoje
mano manymu turi būti antroje eilėje (jei čia yra 1/4 schemos) taip:
toottoottoottoot
Labas,
Man labai patiko šie varpeliai iš 1 puslapio, bet taip ir neatrinkau tarp įdėtų schemučių ar kuri nors jų Gal kuri galėtumėte pagelbėti?
Man labai patiko šie varpeliai iš 1 puslapio, bet taip ir neatrinkau tarp įdėtų schemučių ar kuri nors jų Gal kuri galėtumėte pagelbėti?
QUOTE(everesta @ 2007 11 20, 15:56)
nu jau tas pirmas angeliukas tai super gal butu galima aprasyma gauti
QUOTE(saulxx @ 2010 11 15, 16:16)
nu jau tas pirmas angeliukas tai super gal butu galima aprasyma gauti
labai gaila.... neturiu
radau ji rusaiciu kazkokiame forume... bet neleido issisaugoti... tiksliau issisaugodavo tik miniatiurinis variantas o atsispausdinti leido - tai as turiu tik spausdinta varianta jei nepavyks rasti nete - pandysiu kur nors nuskanuoti (jei bus iskaitomai )... bet, siaip, ten nubraizytu schemuciu nera... tik rusiskas aprasymas
QUOTE(asta30a @ 2010 11 15, 18:28)
labai gaila.... neturiu
radau ji rusaiciu kazkokiame forume... bet neleido issisaugoti... tiksliau issisaugodavo tik miniatiurinis variantas o atsispausdinti leido - tai as turiu tik spausdinta varianta jei nepavyks rasti nete - pandysiu kur nors nuskanuoti (jei bus iskaitomai )... bet, siaip, ten nubraizytu schemuciu nera... tik rusiskas aprasymas
Kaip gaila, o tokie gražus jūsų angelėliai
QUOTE(Agnesyte @ 2010 11 15, 16:35)
Kaip gaila, o tokie gražus jūsų angelėliai
antrojo, tai turiu... o pirmaji si vakar bandysiu nuskanuot
o gal kas turite schemutę kaip nerti angeliuko galvytę - kad apvali gautųsi.