Įkraunama...
Įkraunama...

Savaitiniai Kauno darželiai

QUOTE(zlt @ 2008 08 07, 10:53)
niekada nevesciau vaiko i savaitini darzeli, nes pati toki lankiau, dar ir dabar labai puikiai atsimenu, toki stresa ivarydavo kai reikedavo pasilikti brrrr.....
manau mamos reikia gerai pagalvoti ar tikrai nera kitos iseities tiktai vesti i savaitini darzeli

Seip ir as niekada nenoreciau kad reiktu leisti i savaitini darzeli aisku ir kol kas as savo ,maziuka leidziu ilopseli-darzeli,bet ne i savaitini,,,drauge irgi neleido i savaitini nes ji rado kas paziures jai dukryte kai ji eina naktine,,,na o seip aciu visoms kas ieskojo,kas norejo padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 07, 13:53)
niekada nevesciau vaiko i savaitini darzeli, nes pati toki lankiau, dar ir dabar labai puikiai atsimenu, toki stresa ivarydavo kai reikedavo pasilikti brrrr.....
manau mamos reikia gerai pagalvoti ar tikrai nera kitos iseities tiktai vesti i savaitini darzeli

drinks_cheers.gif aš irgi lankiau, ir tikrai nesu mamai už tai dėkinga verysad.gif
Atsakyti
Kaune Šermukšnėlis darželis turi savaitines grupes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 10 27, 17:21)
Kaune Šermukšnėlis darželis turi savaitines grupes. ax.gif

Bet į šitą darželį geriau neiti, nes esu girdėjus labai prastus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 08 07, 13:53)

nemanau,kad dauguma mamu,kurios savo maziukus i savaitini veda,daro tai savo noru - juk niekada nezinai kokios problemos yra kito seimoje. sios mamytes drauge dirba darba pamainini,su vyru skiriasi,gal artimuju neturi,kurie galetu vaikuti pasiimti, tai ka tada tokiu atveju daryti.

as tik isivaizduoti galiu,kaip plysta mamoms sirdys,kai vaikus palikti reikia verysad.gif

Atsakyti
Laba,

Lopšelis-darželis "Svirnelis" (Kaune, prie "Hipermaximos") turi savaitines grupes. Aš savo dukrytę vedu į šį darželį, bet žinoma pasiimu visada namo. Bet mūsų grupėje yra keli vaikai, kuriuos palieka tėveliai. Ir tikrai nieko bloga negirdėjau apie auklėtojas, kurios lieka su tais vaikučiais. Visi gi nori mažučiams tik gero.
Atsakyti
as pati lankiau savaitini tai to ka jauciau ten budama nelinkeciau pajusti jokiam maziukui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugile24 @ 2009 01 21, 18:49)
as pati lankiau savaitini tai to ka jauciau ten budama nelinkeciau pajusti jokiam maziukui verysad.gif

tiesa sakai,maniskis lanke savait.darz.,bet kas vakar parvesdavau namo,bet man sirdys plysdavo kai kiti vaikuciai apsiasaroje ziurejodavo pro langis,laukdami savo mamyciu. verysad.gif musu darzelis buvo TAIKOS PR.
Atsakyti
Kauno 36-asis v.d. turi savaitines grupes. jis yra Aleksote, Amerikos Lietuvių g. vaikai priimami tik nuo 3 metų, lopšelio nėra.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 20, 14:50)
Kaune iesko mano drauge nes reikes dukryte vesti nes nera kur ja palikineti jos darbas pamaininis verysad.gif ,tad parasyk i koki tu vedi savo vaikuti? mirksiukas.gif

as vedziau prie soboro centre ,labai fainos auklytes ,jaunos du metus maniske ten lanke ,tai su malonumu pasilikdavo tik jau penktd susirinkdavo savo daiktus ir sededavo ant suoliuko laukdavo manes kaip zinodama kad siandie penktd nors jai tebuvo 2,5 ... o kai jau 4 budavo ,atvesdavau 6 ryto pirmd ,nes man 7 darbe reikdavo buti ,net auklyciu dar nebudavo ,ji viena seiminikaudavo ,auklytes ja ir i miesta issivesdavo ,istirko labai ten priziurejo ,dukros plaukai visaada ilgi buvo tai auklytes tris kart i diena perrisdavo ... tai nezinau ar yra dar jis prie soboro ar ne ,bet tikrai patariu ten vesti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nors pati augau savaitiniam ir pati galvojau,kad savo vaiko tikrai neleisiu į savaitinį. Tad kai teko persikraustyti gyvent į kitą mikrorajoną,-teko dieninį daržely pakeist į savaitinį. Pati darbą radau netoli namų,tik bėda kad naktinį. Vyras tuo metu važinėjo po komandiruotes po visą Lietuvą.Išvykdavo pirmadienį,o gryždavo tik penktadieniais,kartais net ir šeštadieniais. Vaiko darželis Nežiniukas,Vakarų g. Tiesa kai vienoj grupėj būdavo,tai vaikas skundėsi,kad naktinukė muša. verysad.gif Teko aiškintis net su auklėtojom,dėl to nesusipratimo. Beto,kai vaiką atvesdavau vakarop ir jei pasitaikydavo ta naktinukė-pastebėjau kad vaikas jos bijo. verysad.gif Bet kai vaiką pervedė į kitą grupę,ta problema dingo. O,grupėj pasitaikė geros auklėtojos ir naktinukės. thumbup.gif Dabar vaikas paskutinius metus šiam darželyje,nes šį rudenį bus jau pirmokas. Tiesa,kai vaikas sirgdavo biletėnio neimdavau,draugės paprašydavau,kad bent jau per naktį pernakvotų pas mane. O pati gryžus iš darbo beveik be miego būdavau su vaiku. Kadangi maniškis hyperiukas, tai patikėkit manim,kaip be miego su sergančiu vaiku per dieną atbūdavau,o ant nakties vėl į darbą tekdavo eiti doh.gif .Ir taip keletą savaičių prasikankint tekdavo... Tik visa laimė,kad išpuldavo keletas naktų laisvų. Beje biletėnio neimdavau,dėl to-kad bijojau prarasti darbą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 28, 10:31)
Kauno 36-asis v.d. turi savaitines grupes. jis yra Aleksote, Amerikos Lietuvių g. vaikai priimami tik nuo 3 metų, lopšelio nėra.

sitas darzelis labai liuks thumbup.gif aukletojos visos ir direktore pati,labai superines biggrin.gif mano 2broliai ir sesyte jaunesni ten lanke. ten tikras pasaku namelis,tik 2grupes maziukai nuo 2-4 ir dideli nuo 5-7.ir aplinka grazi. na man jis thumbup.gif tik savo mazytes jau ten neteks vest, nes persikraustem,tei jau per toli veziot doh.gif
Atsakyti