QUOTE(eva @ 2005 04 04, 10:55)
Išrašė DIAKARBĄ
tiesa jis mums netiko, nes pasidarė dar jautresnis, ir ASPARKAMĄ (čia kalio pareparatas).Vėliau vaistukus pakeitėm kitais.
Žodžiu vandenukų jau neturėjo kai buvom 1,3mėn. tačiau iki pusės metų mes darėmės masažus, lankėm baseiną, ėjom į korekcines manktšas.Norint kad vandenys greičiau pasišalintų reikalingas fizinis krūvis.
Be to kad ir vandenukų neturim, ateityje problemų dažnaiusiai neišvensim (nenoriu gasdinti), bet viso to pasekmė, vaikas naktimis prastai miega, jautresnis dirglesnis, čia yra gydytojos žodžiai.
o koks vaistų dozavimas? mums dabar 3 mėn 3 sav, tiek diakarbo tiek asparkamo po ketvirtį kartą dienoj kas antrą dieną...šiandien bandžiau pirmą kartą duot, ištirpinau, bet mažė viską ;iežuviu ošstūmė lauk...Mankštas mums prišaė jau anksčiau, nes pagal reabilitologę mums dar ir normalaus fizinio vystymosi sutrikimai ir vien todėl, kad mažė mažiau remiasi kojytėmis pastatyta ir vėliau kokia savaite pradėjo galvytę kelt ir nesivarto...O nerami ji pas mane, bet galvoju, kad daugelis vaikų tokie neramūstiesa jis mums netiko, nes pasidarė dar jautresnis, ir ASPARKAMĄ (čia kalio pareparatas).Vėliau vaistukus pakeitėm kitais.
Žodžiu vandenukų jau neturėjo kai buvom 1,3mėn. tačiau iki pusės metų mes darėmės masažus, lankėm baseiną, ėjom į korekcines manktšas.Norint kad vandenys greičiau pasišalintų reikalingas fizinis krūvis.
Be to kad ir vandenukų neturim, ateityje problemų dažnaiusiai neišvensim (nenoriu gasdinti), bet viso to pasekmė, vaikas naktimis prastai miega, jautresnis dirglesnis, čia yra gydytojos žodžiai.
QUOTE(ksida @ 2006 02 21, 16:28)
skambinau į Karoso gatvę, gaila, bet talonų kovo1d jau nebėra
ką darysi, reiks eit pas Januškevičienę, žiūrėsiu ką dabar ji mums pasakys. vaistukus būsim mėn gėrę, tikiuosi, kad vaikiukui tų nelemtų skysčių bus sumažėję
Januškevičienė man pasirodė maloni, bet kad pagal ją vos ne sveikos vietos mano mažės kūne nėra ir blogai galvytę laiko ir kojytės čiurnos sukietėjusios, visa atseit drebanti kretanti bet nieko panasaus...mūsų mažė ypatingai šneki, šypsosi, guguoja, visi sako, kad nėra matę dar tokio bendraujančio vaiko...O tai Januškevičienei tai viskas blogai..... ką darysi, reiks eit pas Januškevičienę, žiūrėsiu ką dabar ji mums pasakys. vaistukus būsim mėn gėrę, tikiuosi, kad vaikiukui tų nelemtų skysčių bus sumažėję
kas įdomiausia, kad juk kiekvieną mėnesį pediatras matuoja galvytės aoimtį, tai niekas man nesakė, kad didėja galvytė labai...visgi aš nešiu mergytę pas kitą neurologę, reikės kryžiaus kelius nueisiu...nepasiduosiu......
Ir dar...mano nėštumas nebuvo labai sunkus, nebuvo lengvas- toks per vidurį, tiesa, 30 sav gulėjau ligoninėj su gresiančiu priešlaikiniu gimdymu, bet tedavė tik gynepralio, tai nemanau, kad turėjo pakenkt, gimdymas lengvas, per 4,5 val pagimdžiau, natūraliai bedidelių skausmų
mamos, būkit geros, parašykit kaip sekasi dabar....... visą šitą naktį nemiegojau, verkiau, vietos sau neradau, valerijonai mano draugai.....
p.s nežinau ar čia sutapimas, bet kai grįžom po echoskopijos mažė visą naktį praklykė iki pamėlynavimo, nesupratau kodėl, kadangi jau žinojau apie tuos vandenis tai man vis pradėjo vaidentis, kad dėl to...nešiojau antr rankų, lingavau, niekas nepadėjo,,,,,padėjo viburcol žvakutė tik...kažinmkodėl? gal čia echoskopija kalta?