QUOTE(laimikė @ 2008 02 10, 14:32)
na mes jau neatsireme sedim...pasisukioja ,zaidzia sedom....nebegriuva....
o siaip pasivercia ,tik labai labai retai...tiesiog jam nesinori to bet kaip ziuri gyditojai sako kad negerai ....pagal laika turi jau vartytis....
o siaip pasivercia ,tik labai labai retai...tiesiog jam nesinori to bet kaip ziuri gyditojai sako kad negerai ....pagal laika turi jau vartytis....
Gydytojai sergančius vaikučius visada stebi per padidinamąjį stiklą, ir tuo mums reikia tik džiaugtis, nes tokiu stebėjimu gydytojai užkerta kelią pavojams
Beje, mano dukra tik kelis kartus persivertė per abu šonus ant pilvuko; vėliau versdavosi tik per vieną šoną ir neatsiversdavo atgal o dabar vaikšto, bėgioja, bando šnekėti
QUOTE(paola @ 2008 02 10, 14:48)
labos
klausykit mamkos,o kaip daznai jus einat pas neurologo?mane jau uzkniso,kiekviena menesi liepia pasirodyt.kaip pradejot eit nuo 6savaiciu tai taip kas menesi .vandenu kaip ir nebera,galvyte kiek mazoka,vaistai netinka,vemia nuo visu.tai tik relanium sirupas padeda.
klausykit mamkos,o kaip daznai jus einat pas neurologo?mane jau uzkniso,kiekviena menesi liepia pasirodyt.kaip pradejot eit nuo 6savaiciu tai taip kas menesi .vandenu kaip ir nebera,galvyte kiek mazoka,vaistai netinka,vemia nuo visu.tai tik relanium sirupas padeda.
Baigsis tie dažni vizitai, kai gydytojai įsitikins, jog viskas gerai
O kam jums vaistukai? Labai nerami dukrytė?