QUOTE(uzniukas @ 2008 02 06, 23:53)
Tai šiandie buvom privačiai Klaipėdoj Lornoj, tai nė ehoskopo nedarė, paminkė, patampė vaiką, paklausė ar neatpila, tipo, vandenės išorinių požymių nėra ir tų vaistų kur Plungėj prirašė bent jau šiuo momentu tikrai nereikia duot , truputį yra fizio-kažkoks vystymosi sutrikimas kad toks menkutis ir gležnas, bet gal maisto trūksta nu blaimba pasijutau lyg vaiką badu marinčiau (čia gal dabar gydytojam bado fobija po Neduko) tai sakau valgo jis normaliai, o ji vistiek nu gal per mažai duodat tai įaiškinau kad mano abu vaikai gimė mažiukai, smulkučiai, aš pati gi smulkių kaulų tai nebus jie druliai
Kol gydytoja šnekėjo, mano mažius pradėjo krykštaut juoktis(tetis juokino)tai ant galo padarė išvadą kad vaikas tikrai ne ligonis, o jei norim kitą savaitę galim atvažiuot pas ją į vaikų ligoninę ir padarys ehoskopą tai sakau, o čia dabar negalit, mes gi iš Plungės, o ji - nu aš suprantu, bet man ten patogiau bla bla bla tai nelabai supratau už ką mes šiandie tuos pinigus mokėjom Nu gal šiek tiek ramiau paliko, kad nera tos vandenės, bent jau kokios įsisenėjusios, nu bet vistiek reiks važiuot kitą savaitę to eho daryt
Kol gydytoja šnekėjo, mano mažius pradėjo krykštaut juoktis(tetis juokino)tai ant galo padarė išvadą kad vaikas tikrai ne ligonis, o jei norim kitą savaitę galim atvažiuot pas ją į vaikų ligoninę ir padarys ehoskopą tai sakau, o čia dabar negalit, mes gi iš Plungės, o ji - nu aš suprantu, bet man ten patogiau bla bla bla tai nelabai supratau už ką mes šiandie tuos pinigus mokėjom Nu gal šiek tiek ramiau paliko, kad nera tos vandenės, bent jau kokios įsisenėjusios, nu bet vistiek reiks važiuot kitą savaitę to eho daryt
nu..nera zodziu kas per ragana ten buvo.
jums cia panasiai kaip ir mums gastroenterologe pasake,kad vaika vien vandeniu maitinu,nes svoris labai mazas buvo ir daug atpildavo.
o del israsu atsvietimo tai ,as pati visa kortele esu atsvietusi ir turiu viska.