Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(uzniukas @ 2008 02 06, 23:53)
Tai šiandie buvom privačiai Klaipėdoj Lornoj, tai nė ehoskopo nedarė, paminkė, patampė vaiką, paklausė ar neatpila, tipo, vandenės išorinių požymių nėra ir tų vaistų kur Plungėj prirašė bent jau šiuo momentu tikrai nereikia duot thumbup.gif , truputį yra fizio-kažkoks vystymosi sutrikimas kad toks menkutis ir gležnas, bet gal maisto trūksta blink.gif nu blaimba pasijutau lyg vaiką badu marinčiau (čia gal dabar gydytojam bado fobija po Neduko) tai sakau valgo jis normaliai, o ji vistiek nu gal per mažai duodat doh.gif tai įaiškinau kad mano abu vaikai gimė mažiukai, smulkučiai, aš pati gi smulkių kaulų tai nebus jie druliai blink.gif
Kol gydytoja šnekėjo, mano mažius pradėjo krykštaut juoktis(tetis juokino)tai ant galo padarė išvadą kad vaikas tikrai ne ligonis, o jei norim kitą savaitę galim atvažiuot pas ją į vaikų ligoninę ir padarys ehoskopą blink.gif tai sakau, o čia dabar negalit, mes gi iš Plungės, o ji - nu aš suprantu, bet man ten patogiau bla bla bla doh.gif tai nelabai supratau už ką mes šiandie tuos pinigus mokėjom g.gif Nu gal šiek tiek ramiau paliko, kad nera tos vandenės, bent jau kokios įsisenėjusios, nu bet vistiek reiks važiuot kitą savaitę to eho daryt unsure.gif

blink.gif blink.gif nu..nera zodziu kas per ragana ten buvo.
jums cia panasiai kaip ir mums gastroenterologe pasake,kad vaika vien vandeniu maitinu,nes svoris labai mazas buvo ir daug atpildavo.
o del israsu atsvietimo tai drinks_cheers.gif ,as pati visa kortele esu atsvietusi ir turiu viska.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2008 02 07, 18:01)
blink.gif  blink.gif nu..nera zodziu kas per ragana ten buvo.
jums cia panasiai kaip ir mums gastroenterologe pasake,kad vaika vien vandeniu maitinu,nes svoris labai mazas buvo ir daug atpildavo.
o del israsu atsvietimo tai  drinks_cheers.gif  ,as pati visa kortele esu atsvietusi ir turiu viska.

Labas mamytes ,na mes sendien buvom Kauno klinikose,pasidarem galvytes echoskopija ,tai vandenukai nesumazeje bet ie nepadideje thumbup.gif pirma gera zinia ,nes vis didedavo ,daktaras paliko tokia pacia doze gert vaistuku ziuresim kaip bus toliau,tikekimes kad daugiau nedides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 02 07, 12:39)
Rudaake, kaip sekasi?  rolleyes.gif

mes taip pat ax.gif geriam vaistus po 200mg i diena ir tikiuos pagerejimo, eisim daryt echo vasario 14 tik.

man idomu kodel mums Kaune nedare echo, tik nuotrauka paziurejo, tasyk daryta pries menesi laiko.... g.gif

Jetus kaip bijau, kad tie vandenys vel nebus sumazeje verysad.gif

Mazoji tai jaucias puikiai, tiesa, galvyte jos 46, nezinau ar cia daug, paskutiniais menesiais paauga po 1 cm. Is pradziu po 1,5 budavo.
Siaip jau sedi, prilaikoma tai laisvai, neprilaikoma pasedi bet nugriuva, ir pati neatsiseda dar kai guli. Vartosi puikiai, spek tik suziuret, sliauzia atgal. Normalus vaikas atrodo 4u.gif Atrodo.... Nera tos dienos kad nepagalvociau apie ta liga..... Ir kai kas paklausia ar mazoji sveika, nezinau ka atsakyt, atrodo labai sveika, bet serga bjauria liga.... 4u.gif Zinau kad jei lieps operuoti, dar nesutiksiu.....
Atsakyti
QUOTE(kaulis @ 2008 02 07, 21:30)
Labas mamytes ,na mes sendien buvom Kauno klinikose,pasidarem galvytes echoskopija ,tai vandenukai nesumazeje bet ie nepadideje      thumbup.gif      pirma gera zinia ,nes vis didedavo ,daktaras paliko tokia pacia doze gert vaistuku  ziuresim kaip bus toliau,tikekimes kad daugiau nedides  smile.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2008 02 07, 22:35)
mes taip pat  ax.gif  geriam vaistus po 200mg i diena ir tikiuos pagerejimo, eisim daryt echo vasario 14 tik.

Rudaake, tikėk viskuo, kas gali būti geriausia, tik tikėjimas ir tavo meilė dukrai gali padaryti stebuklus wub.gif gyvenimas toks, kad kartais pateikia mums didžiulius išbandymus, tačiau reikia jiems nepasiduoti ir kovoti, kovoti, kovoti rolleyes.gif

Apie operaciją negalvok, kol niekas nepasakė, kad reikia; jei pasakys, kad reikia, tada ir galvosi, dabar negalvok, tos mintys tau nepadeda mirksiukas.gif laikykis, ir mes laikysim už jus savo didelius ir mažus kumštukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaulis @ 2008 02 07, 21:30)
Labas mamytes ,na mes sendien buvom Kauno klinikose,pasidarem galvytes echoskopija ,tai vandenukai nesumazeje bet ie nepadideje      thumbup.gif      pirma gera zinia ,nes vis didedavo ,daktaras paliko tokia pacia doze gert vaistuku  ziuresim kaip bus toliau,tikekimes kad daugiau nedides  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2008 02 07, 22:35)
mes taip pat  ax.gif  geriam vaistus po 200mg i diena ir tikiuos pagerejimo, eisim daryt echo vasario 14 tik.

man idomu kodel mums Kaune nedare echo, tik nuotrauka paziurejo, tasyk daryta pries menesi laiko....  g.gif 

Jetus kaip bijau, kad tie vandenys vel nebus sumazeje  verysad.gif

Mazoji tai jaucias puikiai, tiesa, galvyte jos 46, nezinau ar cia daug, paskutiniais menesiais paauga po 1 cm. Is pradziu po 1,5 budavo.
Siaip jau sedi, prilaikoma tai laisvai, neprilaikoma pasedi bet nugriuva, ir pati neatsiseda dar kai guli. Vartosi puikiai, spek tik suziuret, sliauzia atgal. Normalus vaikas atrodo  4u.gif  Atrodo.... Nera tos dienos kad nepagalvociau apie ta liga..... Ir kai kas paklausia ar mazoji sveika, nezinau ka atsakyt, atrodo labai sveika, bet serga bjauria liga....  4u.gif  Zinau kad jei lieps operuoti, dar nesutiksiu.....

musu galvyte 47cm, neurologe vaistu liepe nebeduoti .ir ramesnis tapo.nors naktim dar guldau pas save i lova.
Rudaake,viskas bus gerai,svarbiausia ..tiketi tuo.
Atsakyti
Sveikos, cia yra galvyciu normos.
http://www.brightfut...rowthCharts.pdf
Atsakyti
Rudaake, pamiršau parašyti, kadangi tavo mažytei jau virš 6 mėn., tai galvytė ir neturi paaugti daugaiu kaip 1 cm per mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 02 08, 12:53)
Rudaake, pamiršau parašyti, kadangi tavo mažytei jau virš 6 mėn., tai galvytė ir neturi paaugti daugaiu kaip 1 cm per mėnesį  mirksiukas.gif

aha. as dar galvoju gal per daug, o ne per mazai ax.gif jkas keista, tai paskutini menesi ji "sukudo" per krutine, buvo jau lygu, o dabar krutine siauresne nei galvyte g.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

..stiprybes visoms drinks_cheers.gif
stai mums jau 8,5men..o mes nei laisvai vartomes nei sedim nei sliauziam schmoll.gif
aplankem jau antra AR tarnyba nuosprendis- mankstintis., tai va einam mankstintis du kart per savaite...ir namuos paciai mankstinti liepe kuo daugiau (nors nuo keturiu men masaziste ateidavo i namus masazuodavo ir pamankstindavo beveik kiekviena diena).,mano akimis ziu viskas gereja bet laaabai letai..imu pergyvent ar sugebesiu namie pati tinkamai mankstint., gal speco jieskot? 2 kart per savaite juk labai mazai g.gif
..toliau geriam diacarba, tiesa miega palyginus gerai ir valgyt daugiau pradejo.,turim jau megstama kose doh.gif

Bukim stiprios ir tikekim drinks_cheers.gif
Sveikatytes musu leliukams 4u.gif

Atsakyti
Musu galvyte 44 cm.paaugo 1,3 cm.mums 4men.su biskiu .Mums taip pat liepe kuo daugiau mankstintis,glostyt leliuka,masazuoti. Mamytes viskas bus gerai ,tik reikia laiko,pasveiks musu vaikuciai mirksiukas.gif smile.gif Ir aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, tikekit ir nepasiduokit wub.gif . Visos mintys koduojasi, tad vaikucius koduokit tik geromis mintimis. Mes jau palikom ta nelaiminga liga ir senokai (na bent man atrodo). O musu mergina visada issiskyre savo galvytes apimtimi. Netgi dabar kai pas ja viskas gerai, ziurint visas lenteles, mes virsijam visas normas. Bet mums tai normalu, nes tai genai (tete turi nemaza galvele lotuliukas.gif , bet tai nera blogai, joje daugiau telpa protelio biggrin.gif ). Teko pagerti ir vaistuku, del visa ko, nors daktaras niekada isoriniu pozymiu neiziurejo ir vis juokdavosi kai mes pas ji lankydavosi. Sakydavo, kad visi su tokiom bedom lankytusi smile.gif . Siaip labai protinga, guvi mergina, pagal savo amziu kalba labai nemazai. Zodziu, nepasiduokit, nepasikliaukit tik vieno daktaro nuomone ir stenkites del savo maziuku (nepulkit i depresija) wub.gif . Meile savo vaikui viska nugali. Mamytes laikykites ir stiprybes 4u.gif .
Atsakyti
Brudi wub.gif wub.gif wub.gif labai gražiai parašei wub.gif
Atsakyti