Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(Rudaakė @ 2008 01 16, 22:29)
skaitau kad vardijate pozymius visokius ligos, o pas mano pupa jokiu pozymiu.... rami kaip nei vienas vaikas, visi labai stebisi jos ramumu. Valgo gerai, neatpilineja, momenelis neisitempes, auga normaliai, vystosi normalia, o vandene nustatyta jau beveik sunkaus laipsnio  4u.gif

Rudaake, maniškei taip pat nebuvo, išskyrus pagreitėjusį galvytės augimą, taip pat vėliau pasimatė nusileidę akių obuoliukai, o kai jau labai blogai buvo - labai išryškėjo galvos kraujagyslės; o požymius aš žinau, nes nemažai susidūrėm su šia liga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 17, 10:38)
Rudaake, maniškei taip pat nebuvo, išskyrus pagreitėjusį galvytės augimą, taip pat vėliau pasimatė nusileidę akių obuoliukai, o kai jau labai blogai buvo - labai išryškėjo galvos kraujagyslės; o požymius aš žinau, nes nemažai susidūrėm su šia liga  4u.gif

o kada pradejote gydyti? Liga jau buvo sunki?

O kas zinote apie operacija? Gal kam dare? Mažulėle, gal jūs darėt?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 01 17, 10:44)
o kada pradejote gydyti? Liga jau buvo sunki?

Niekada niekas neįvardino mums, ar liga sunki, ar ne; taip, skaičiukai buvo nemaži.
Atsakyti
Labutis visoms mamytems,.

..siandien perskaiciau neurologes atsakyma seimos daktarei g.gif
..o ten parasyta: ''Diagnoze: spectr. judesiu raidos sutrikimas. Liksvarodinamikos sutrikimas.''
Gal kas susiduret su tuom, gal galite papasakoti is savo patirties l. prasau.,
..buvom pas seimos gyd. ti pradejo sneket...apie cerebrini..sako ar mankstinates,

zinoma mes mankstinames, bet man neramu mums jau astuoni men o mes dar sedet nenorim ir ant pilvo pati nepasivercia, zodziu nezinau nei ka galvot..liudna daros verysad.gif decarbi toliau geriam kas antra diena po 0.08(ant recepto radau parasyta) gyd sako kad doze nedidele ir panangin profilaktiskai., sveriam 8kg.
echo dare sako viskas stabilu, skilveliai neisiplete skysciai smegenu nespaudzia., pazanga darom..bet letai..ir ne taip kaip reik verysad.gif
skaiciukai: KS-0,45 DS-0,35 SKT-0,7 TT-0,7
siaip mergyte linksma, noriai zaidzia reaguoja i aplinka, seka kiekviana mano judesi, nakti ismiega sakyciau gerai., po mankstu mums zymiai geriau ..ankciau net galvos nekele sodinant...
..lauksiu labai jusu zodelio

Stiprybes visoms 4u.gif (ir man) blush2.gif 4u.gif
sveikatytes mazuliukams musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austes mamyte @ 2008 01 23, 15:43)

..o ten parasyta: ''Diagnoze: spectr. judesiu raidos sutrikimas. Liksvarodinamikos sutrikimas.''
..buvom pas seimos gyd. ti pradejo sneket...apie cerebrini..sako ar mankstinates,

zinoma mes mankstinames, bet man neramu mums jau astuoni men o mes dar sedet nenorim ir ant pilvo pati nepasivercia, zodziu nezinau nei ka galvot..liudna daros verysad.gif    decarbi toliau geriam kas antra diena po 0.08(ant recepto radau parasyta) gyd sako kad doze nedidele ir panangin profilaktiskai., sveriam 8kg.
echo dare sako viskas stabilu, skilveliai neisiplete skysciai smegenu nespaudzia., pazanga darom..bet letai..ir ne taip kaip reik verysad.gif
skaiciukai: KS-0,45 DS-0,35 SKT-0,7 TT-0,7
siaip mergyte linksma, noriai zaidzia reaguoja i aplinka, seka kiekviana mano judesi, nakti ismiega sakyciau gerai., po mankstu mums zymiai geriau ..ankciau net galvos nekele sodinant...
..lauksiu labai jusu zodelio

Stiprybes visoms  4u.gif  (ir man) blush2.gif  4u.gif
sveikatytes mazuliukams musu  4u.gif

STIPRYBES TAU....

bet zinok skaiciukai tikria nera dideli...jei darot pazanga viskas gerai tongue.gif o manksteles darykit gal dazniau...na mes esam beveik 7 men ..nesivartom ,ir nebandom sedeti...bet masaziste sako tai tikrai nera beda..nes siaip visaks daugiau gerai...vystosi tikrai puikiai..manu ir jus...

o jei neramu vesk mergyte i kauna...bus tau paciai ramiau
Atsakyti

Laimike, o pas ka jus mankstinates?
Atsakyti
QUOTE(Austes mamyte @ 2008 01 23, 16:38)
Laimike, o pas ka jus mankstinates?

na einam privaciai pas masaziste...bet ne makstinames o masazuoja kuneli...nes pas ji asimetrija yra kunelio...ir raumenukai kintamo tonuso....
Atsakyti
QUOTE(Austes mamyte @ 2008 01 23, 13:43)

zinoma mes mankstinames, bet man neramu mums jau astuoni men o mes dar sedet nenorim ir ant pilvo pati nepasivercia, zodziu nezinau nei ka galvot..liudna daros verysad.gif    decarbi toliau geriam kas antra diena po 0.08(ant recepto radau parasyta) gyd sako kad doze nedidele ir panangin profilaktiskai., sveriam 8kg.

mes 8.5men atsisedom.vartytis pradejom tik masazu deka.o mums ivardinta kaip spec.misrus raidos sutrikimas.o nuo diacarbo ir kitu vaistu vemia.tai mankstinames(visa kuneli),bet desinios puses taip ir neatlaisvina. verysad.gif del to ir sedeti nenori,jam geriau kai buna atsistojes.mes tai esam 16men,svoris musu nedidelis.9kg.mums tas svoris kaskart vis mazeja g.gif (na cia gal dar macijo,kad po operacijos nelaabi turi apetita).
na cia tik masazai ir kineziterapija pades.mums tai po kineziterapijos pradejo sedeti ir vartytis.dabar vel laukiam eiles kineziterapijai.
Atsakyti
Linkejimai 4u.gif 4u.gif Rudaakes mergytei su 7 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

as vis taip tikiuos pagerejimo, kad nereiktu operaciju verysad.gif o mazoji kaip niekur nieko, tiesa, dar pati viena nesedi, bet vezimeli, maitinimo kedej pilnai sedi, prisitraukia su rankytem, pasiima zaislus ir kt, tik viena dar nesedi, ar cia man verta nerimaut jau g.gif kazkaip nesureiksminu visa to. Vartosi irgi vangiai, bet apsisivercia jau. Labai stipriai remia kojytem, tiesiog kaipo styga.
Mankstas velnias zino kada gausim tik.... doh.gif labai ilgos eiles....
Gal kas zinote klaipedoje privaciai gera masaziste ar net kas mankstas privaciai daro? labai buciau dekinga uz kontaktus 4u.gif

sveikatytes visiem leliukam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Sunku, kai vaikučiai serga, bet tas kažkas, kas gyvena aukštai išbandymus siunčia tik labai stiprioms mamoms, laikykitės, mamytės, mūsų vaikučiai kovotojai - jiems pavyks susidoroti su visomis bėdomis, tikėkim tuo wub.gif

Rudaake, pabandyk paklausti šios mamytės dėl masažistės, man rods, jiems teko susidurti su jomis Klaipėdoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 24, 11:12)
Rudaake, pabandyk paklausti šios mamytės dėl masažistės, man rods, jiems teko susidurti su jomis Klaipėdoje  mirksiukas.gif

ačiukas ax.gif
Atsakyti