Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(kaulis @ 2007 12 30, 23:34)
Mes tai lankomes pas Matukeviciu,ir kas menesi i raidos kabineta turim vaziuot,musu dar ir raumenu tonusas padidejes truputi tai darom manksteles namie.kad butu stipresni raumenukai kaklo,ir galvyte geriau keltu,mano ir i sonus dar nesivercia o sake kad jau turi verstis 3 men.bet man tai atrodo kad dar ankstoka,zodziu nezinau nei ka daryt    javascript:emoticon(':mirksiukas:')
smilie          tai jus ir turit daugiau gert nes mergaite tavo didesne ir svoris didesnis tai ir doze atitinkama,sveikit panelytes        javascript:emoticon(':super')
smilie

manoji puses metu dar nesivarto biggrin.gif o ant sono verciasi turbut nuo 4 su puse g.gif bet pilnai vartytis ir dabar dar ne 4u.gif
Viskas bus gerai musu zuikiams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 12 31, 01:57)
Viskas bus gerai musu zuikiams  drinks_cheers.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Tik pasikartosiu,reikia laiko ax.gif
Mes vakar pas Matukevičių buvom ir jau pagaliau atsikratėm tos ligos thumbup.gif Faina,negaliu kaip bigsmile.gif Nors šešėlis visada man mintyse liks,vis galvosiu,ar tik neatsinaujins unsure.gif Nors gydytojas sakė,tai beveik neįmanoma ax.gif
Sveikatos jūsų leliukams,o jums kantrybės ir nepalūžimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x failai @ 2007 12 31, 02:06)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif Tik pasikartosiu,reikia laiko ax.gif
Mes vakar pas Matukevičių buvom ir jau pagaliau atsikratėm tos ligos thumbup.gif Faina,negaliu kaip bigsmile.gif Nors šešėlis visada man mintyse liks,vis galvosiu,ar tik neatsinaujins unsure.gif Nors gydytojas sakė,tai beveik neįmanoma ax.gif
Sveikatos jūsų leliukams,o jums kantrybės ir nepalūžimo mirksiukas.gif  4u.gif

sveikinam su gerom naujienom... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2007 12 31, 12:00)
sveikinam su gerom naujienom... smile.gif

ir mes sveikinam x failus iveikus liga,tikimes ir mes geresniu naujienu sikart mirksiukas.gif
Atsakyti
iki triju menesiu, mazyle buvo super rami ir gera, o lygiai nuo triju tarsi kazkas vaikus sukeites butu... zirzia, diena labai mazai miega, mityba sutriko - dienomis dar nieko, o vakarais - patraukia, paleidzia, nusisuka, atsisuka, vel patraukia, vel paleidzia, paverkia, vel patraukia ir t.t....
is tiesu net nezinojau, kuriame skyrelyje ieskotis pagalbos ir informacijos, nes neramumas yra ir rachito vienas is pozymiu (vit D jau padidinom), ir buvo spejimu, kad pieno krize ir neprivalges vaikas neramus, bet paskaicius jusu patirti supratau, kad verta issitirti ir sita reikala, juolab, kad pirmus menesius kaktyte is tiesu buvo truputi ispusta, dabar praejo, bet maza ka...
Atsakyti
nu va, mums niekas nemazeja, bet ir zenkliai nedideja, po kelis mm..... 4u.gif
grizom is kauno, padidino dar vaistu doze ir jei vaistai dar negelbes, teks operuoti.....

Ar yra ka operave jau? Ar labai sudetinga viskas.....

Ir visi teigia, tiek pediatras, tiek musu neurologe, tiek kaune, kad retas atvejas musu.... mergaite labai rami (musu neurologe sake net nepamena tokio ramaus vaiko kaip manoji), vystosi gerai, viskas pas ja ok, o vandenu labai daug doh.gif kazkokia mistika, matyt slapta vandene pas mus biggrin.gif
As optimiste ir tikiu geriausiu... Dziaugiuos tuom, kad mergaite mano gerai auga ir jaucias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 01 10, 18:58)
nu va, mums niekas nemazeja, bet ir zenkliai nedideja, po kelis mm.....  4u.gif 
grizom is kauno, padidino dar vaistu doze ir jei vaistai dar negelbes, teks operuoti.....

Ar yra ka operave jau? Ar labai sudetinga viskas.....

Ir visi teigia, tiek pediatras, tiek musu neurologe, tiek kaune, kad retas atvejas musu.... mergaite labai rami (musu neurologe sake net nepamena tokio ramaus vaiko kaip manoji), vystosi gerai, viskas pas ja ok, o vandenu labai daug  doh.gif  kazkokia mistika, matyt slapta vandene pas mus  biggrin.gif
As optimiste ir tikiu geriausiu... Dziaugiuos tuom, kad mergaite mano gerai auga ir jaucias  4u.gif

pas mus rudaake ir negereja kol kas nieko verysad.gif vel padideje 2mm o skaiciukai dabar 18,21 ir 13 mm,panasiai kaip ir pas jus,mums taip pat padidino vaistuku doze,dabar jau 100mg.klausiau gydytojo kokio cia mum laipsnio ta vandene tai sake -vidutinio,o raidos kabinete sake vystomes normaliai,darom viska ka tokio amziaus turim daryti rolleyes.gif
Atsakyti
oij, pas mus skaiciukai nuo 19 iki 28...... 4u.gif
gersim po 200 mg. Bet mes didesnes smile.gif
O vandenes bukle jau skaitoma sunki man regis g.gif Tik va manoji tai visai nepaiso to. Tai ir palaiko mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 01 10, 19:10)
oij, pas mus skaiciukai nuo 19 iki 28......  4u.gif 
gersim po 200 mg. Bet mes didesnes smile.gif
O vandenes bukle jau skaitoma sunki man regis  g.gif  Tik va manoji tai visai nepaiso to. Tai ir palaiko mane smile.gif

apie 3 cm tai jau sunki .bet mums sake kad cia nuo vaikucio priklauso kaip jis pernesa savo liga,kitam tik keli mm ir jau neramus buna,ir akys zemyn paseda o kitam ir 2 cm.gali but ir vaikas gali jaustis gerai,dziaugkimes kad musu vaikuciai dar gerai laikosi ir nepasiduoda rolleyes.gif
Atsakyti
Oi,mamytės,laikykitės 4u.gif Šaunu,kad tokios optimistės esat thumbup.gif Ir gerai,kad vandenukai daug nedidėja smile.gif Bjauri šita liga verysad.gif bet jūsų vaikučiams viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x failai @ 2008 01 10, 21:08)
Oi,mamytės,laikykitės 4u.gif Šaunu,kad tokios optimistės esat  thumbup.gif  Ir gerai,kad vandenukai daug nedidėja smile.gif Bjauri šita liga verysad.gif bet jūsų vaikučiams viskas bus gerai 4u.gif

o kiek laiko sirgo tavo vaikutis ?Ar iskarto vaistukai padejo ar tik po kurio laiko?Mes jau 3 men.geriam ir vistiek vandenukai nemazeja verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaulis @ 2008 01 12, 18:45)
o kiek laiko sirgo tavo vaikutis ?Ar iskarto vaistukai padejo ar tik po kurio laiko?Mes jau 3 men.geriam ir vistiek vandenukai nemazeja        verysad.gif        .

Mums pastebėjo,kai mergytei buvo jau 5 mėn. doh.gif Tada,kai pakeitėm gydytoją.
O 1,5 metukų pasakė,kad sveika thumbup.gif Tik mums,kiek supratau buvo nesunki vandenė,o vandenukai irgi nemažėdavo,bet ir nedidėjo.Tik jau daug vėliau,pradėjo tas tarpas kažkoks mažėt ax.gif
Jūs dar mažai laiko gydotės mirksiukas.gif Mums iškart pasakė,kad sveikimas užtruks metus pusantrų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x failai: 12 sausio 2008 - 17:14