Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

Sveikutes 4u.gif

Buvome KMUK, papuoleme netiketai pas Ragaisi ir ka gi - daugiau nebestebes musu thumbup.gif Sake nera cia ko sveikiems vaikams daugiau vazineti thumbup.gif

Taigi linkime visiems kuo greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasikeitusi @ 2007 10 11, 09:32)
Sveikutes 4u.gif

Buvome KMUK, papuoleme netiketai pas Ragaisi ir ka gi - daugiau nebestebes musu thumbup.gif Sake nera cia ko sveikiems vaikams daugiau vazineti thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasikeitusi @ 2007 10 11, 08:32)
Sveikutes 4u.gif

Taigi linkime visiems kuo greiciau pasveikti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na va, kaip super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , reikia tik kantrybes, stiprybes ir tiketi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Rudaakė,2007 10 07, 00:41]

Ziuriu vaistus visai kitokius prirase:
furosemid - po trecdali karta dienoj tris dienas, paskui 3 ne, ir vel 3 d ir t.t
panangin - po trecdali 2 kart dienoj
Apziurejo gyd Maskolenkaite.

Sveika,
Nu as ne gydytoja ir mano vaikeliui itare hidrocefalija...bet kiek as zinau man teko gerti panangina, kai paauglysteje turejau sirdies ritmo sutrikimu, cia vitaminai sirdziai ir labai stiprus, man kai paaugliai buvo israsytas 1/ dienoje. Kaip kudikiui tokia doze manau arkliska.
Isvada man persasi, kad tu geriua bek dar pas kita gydytoja, juk nieko neprarasi... ir beje sitame puslapyje apie sia gydytoja ne mokie atsiliepimai.

Siandien mane konsultavo gydytoja telefonu is kliniku (del paskutinio vizito), sake kad nereikia maisyti dvieju dalyku hidrocefalijos sindromo ir jau isreikstos hidrocefalijos. Kas turi sindroma geria miksturele ir tai dar ne hidrocefalija ir geriam ja tam kad ji nesivystytu. O jau kai isreiksta hidrocefalija tada duoda gerti vaistukus.
Kiek teko dometis vaikuciai sirge isorine hidrocefalija, gydomi tikrai pasveiksta ir ju intelektualumas nenukencia, pazystu tu abiturientus sirgusius sia liga, kurie pabaige mokykla su pagyrimu. Taip, kad nereikia nusivilti ir svarbu veikti laiku.
O ir tiems kurie turi vidines hidrocefalijas, viska darant su gydytojais, sekasi irgi gerai, gal siek tiek sudetingiau yra ir rizika didesnė.
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas savo tekstuose, cia viskas per ta skubejima 4u.gif
Papildyta:
gal del gydytojos ir klystu, bijau apsmeizti, nes neteko su tokia susidurti...bet pananginas?...suprantu kad reikia kalio, bet keistai... Glai but kad as en gydytoja ir neismanau blush2.gif
Atsakyti
na cia susibalamutinau dabar jau g.gif
Apie gydytoja girdejau geru atsiliepimu, ir cia apie ja gerai atsiliepe, gal maisai ka? 4u.gif
o del vaistu...... Gal dar ka ka galit pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriana @ 2007 10 15, 13:41)
[pananginas?...suprantu kad reikia kalio, bet keistai... Glai but kad as en gydytoja ir neismanau  blush2.gif

O man neatrodo ta dozė tokia jau ir didelė, mano 3 mėn. neišnešiotukei panangino buvo paskirta 1/4 tabletės (o skyrė gyd. Matukevičius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 15 spalio 2007 - 13:04
labukas
gal kam nors skyre Notta lasiuku?mes vartojam 6dienas,bet jokio pagerejomo nepajutau.dar paskyre kazkokius vaistus,bet juos mums gamino nes tokios mazos dozes neturejo.tai i sudeti ieina finlepsinas,o kitu net neperskaitau.
Atsakyti
na del gydytojos susibalamutinau gal ir as ir tave dar subalamutinau 4u.gif , na bet vaistai kudikiui tikrai keistai man atrodo...nezinau gal as klystu...bet tas pananginas? sorry, blush2.gif jei pasejau nepasitikejima gydytoja, gal ji ir gera tik jos pasiklausk kodel butent tokius vaistukus skiria. Siaip manau turetu paaiskinti kas nuo ko. mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip ir paaiskino, kad pirmieji vaistai pasalina kartu magni su kalciu, tai sie reikalingi kad atstatytu ta kieki 4u.gif
Na tebunie, pagersim si menesi, o paskui ziuresim ka sakys, reiks paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriana @ 2007 10 16, 12:19)
na del gydytojos susibalamutinau gal ir as  ir tave dar subalamutinau  4u.gif , na bet vaistai kudikiui tikrai keistai man atrodo...nezinau gal as klystu...bet tas pananginas? sorry, blush2.gif  jei pasejau nepasitikejima gydytoja, gal ji ir gera tik jos pasiklausk kodel butent tokius vaistukus skiria. Siaip manau turetu paaiskinti kas nuo ko. mirksiukas.gif

Daugumai vaikučių skiria pananginą, kurie vartoja didesnes šlapimą varančių vaistukų dozes mirksiukas.gif o anotacijų geriau neskaityti, susidūrus su tokiomis ligomis, nes perskaičius pvz. diacarbo anotaciją pradeda vaidentis, kad tavo vaiką nuodija...

paola, o su jūsiškiais vaistukais mes nesusidūrusios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 17 spalio 2007 - 09:20
QUOTE(paola @ 2007 10 15, 13:09)
labukas
gal kam nors skyre Notta lasiuku?mes vartojam 6dienas,bet jokio pagerejomo nepajutau.dar paskyre kazkokius vaistus,bet juos mums gamino nes tokios mazos dozes neturejo.tai i sudeti ieina finlepsinas,o kitu net neperskaitau.

laba merginos,

as turiu gan dirglu vaikiuka ir skyre pirmiausiai tokia gaminama mikstura su natrio bromidu, kuri labai padejo, bet jos negalima ilgai vartoti. O paskui NOTTA. Galiu pasakyt kad visai tas pats duodi ar ne. Paskaiciau anotacijoje, kad tie lasiukai labai silpni, visokios ramuneliu istraukos ir kt vaistazoles, nurodoma doze suaugusiems ir vaikams po 10 lasu kas 3 valandas (!), o man sake duoti 1 karta 3 lasus... tai cia manau tik sazinei nuramint kad kazka darai o ne kad padetu...

Turiu kita klausima visoms. Musu neurologe tundra ir su ja as nesusisneku. Masaziste kuri niurko dabar mano vaiki musa pavojaus varpais ir aiskina, kaip turiu pasidaryt smegenu echoskopija (ji gasdina mane vandene, is pradziu neklausiau o dabar sunerimau). Is tos durnos neurologes siuntimo negausiu, todel esu pasiryzus eit pas privatininkus. Gal kas turi su privatininkais patirties ?.. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 10 27, 13:41)

Turiu kita klausima visoms. Musu neurologe tundra ir su ja as nesusisneku. Masaziste kuri niurko dabar mano vaiki musa pavojaus varpais ir aiskina, kaip turiu pasidaryt smegenu echoskopija (ji gasdina mane vandene, is pradziu neklausiau o dabar sunerimau). Is tos durnos neurologes siuntimo negausiu, todel esu pasiryzus eit pas privatininkus. Gal kas turi su privatininkais patirties ?.. Veiksmas Vilniuje.

sveikute,o jusu pediatre neduoda siuntimo? mums siuntima duodavo ir mes pas jokias neurologes neidavome, o tiesiai i KMUK
Atsakyti