Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

rado ir mano pupai ta bjaurasti doh.gif
jokiu pozymiu nebuvo, galvyte augo tolygiai. vaikas visiskai rami, na gal galvyte losdavo kai buvo dar mazesne. dabar mums 3 menesiukai su puse beveik 4u.gif
kaip paaiskino, norma yra iki 0,5, o pas manaja 1,4 doh.gif maciau ir as tas demes, tokie du juoduliai, tai vandenuku ertmes kaip supratau.
Ziuriu vaistus visai kitokius prirase:
furosemid - po trecdali karta dienoj tris dienas, paskui 3 ne, ir vel 3 d ir t.t
panangin - po trecdali 2 kart dienoj
Apziurejo gyd Maskolenkaite.
zodziu dar visai kaip nesava, pasimetusi ir noriu zliubt verysad.gif Viena namie, vyras isvykes, ir bedos su maziuke, kazkaip liudna ir sunku darosi.... verysad.gif
Nezinau ar tai vidine ar isorione vandene, nesuprantu tu medicininiu terminu...
siandien pupa visa diena miega, o man neramu, kad jau per daug miega doh.gif
vaistus tik sivakar pradejau duot....
Gal kas vartojot irgi siuos vaistus? Nes ziuriu visoms visai kiti paskirti buvo....
kad nenugydyciau paskui vaiko....
zodziu nezinau ko tiketis...
ir ka dabar geriau daryt, gert tuos vaistus, ar uzsirasyt jau i manksteles ar masazus pirma....
pries kiek laiko uzsirasyt vel pas gydytoja... Nes mus cia vaiku ligoninej ji ziurejo, buvom paguldytos ten.
O rado mums tuos vandenis kai galvyte paziurejo po iskritimo is vezimo.... kitaip jauciu butu nieks net neziurejes doh.gif
jau buvau nusiraminus, bet dabar vel taip blogai pasijutau, einu ikalt valerijono, gal nepakenks pupai per pienuka, o tai stresas man toks irgi jai ne i nauda....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 10 07, 00:41)
rado ir mano pupai ta bjaurasti  doh.gif
jokiu pozymiu nebuvo, galvyte augo tolygiai. vaikas visiskai rami, na gal galvyte losdavo kai buvo dar mazesne. dabar mums 3 menesiukai su puse beveik  4u.gif
kaip paaiskino, norma yra iki  0,5, o pas manaja 1,4  doh.gif   maciau ir as tas demes, tokie du juoduliai, tai vandenuku ertmes kaip supratau.
Ziuriu vaistus visai kitokius prirase:
furosemid - po trecdali karta dienoj tris dienas, paskui 3 ne, ir vel 3 d ir t.t
panangin - po trecdali 2 kart dienoj
Apziurejo gyd Maskolenkaite.
zodziu dar visai kaip nesava, pasimetusi ir noriu zliubt  verysad.gif  Viena namie, vyras isvykes, ir bedos su maziuke, kazkaip liudna ir sunku darosi....  verysad.gif
Nezinau ar tai vidine ar isorione vandene, nesuprantu tu medicininiu terminu...
siandien pupa visa diena miega, o man neramu, kad jau per daug miega  doh.gif
vaistus tik sivakar pradejau duot....
Gal kas vartojot irgi siuos vaistus? Nes ziuriu visoms visai kiti paskirti buvo....
kad nenugydyciau paskui vaiko....
zodziu nezinau ko tiketis...
ir ka dabar geriau daryt, gert tuos vaistus, ar uzsirasyt jau i manksteles ar masazus pirma....
pries kiek laiko uzsirasyt vel pas gydytoja... Nes mus cia vaiku ligoninej ji ziurejo, buvom paguldytos ten.
O rado mums tuos vandenis kai galvyte paziurejo po iskritimo is vezimo.... kitaip jauciu butu nieks net neziurejes  doh.gif 
jau buvau nusiraminus, bet dabar vel taip blogai pasijutau, einu ikalt valerijono, gal nepakenks pupai per pienuka, o tai stresas man toks irgi jai ne i nauda....

Oi,kaip tave suprantu console.gif Bet pamatysi,viskas susitvarkys,tik reikia laiko mirksiukas.gif Šita liga neišgydoma per savaitę ar mėnesį verysad.gif Mums irgi sakė iki metukų išaugs,o va,jau metukai ir du mėnesiai.Bet viskas geryn,ir tikiu,kad jau greit greit ji visai nuo mūsų pasitrauks smile.gif
O kas dėl daktarų,tai čia yra man rodos irgi klaipėdiečių yra,tai patars tau ką nors mirksiukas.gif Mums Kaune gyd.Matukevičius pasakydavo,kada sekantį kartą ateit.O masažai tai labai rekomenduojami,taip,kad drąsiai galit rašytis mirksiukas.gif
Neliūdėk,susitvarkys viskas,tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x failai: 07 spalio 2007 - 10:36
QUOTE(x failai @ 2007 10 07, 10:33)
Oi,kaip tave suprantu  console.gif Bet pamatysi,viskas susitvarkys,tik reikia laiko mirksiukas.gif Šita liga neišgydoma per savaitę ar mėnesį verysad.gif Mums irgi sakė iki metukų išaugs,o va,jau metukai ir du mėnesiai.Bet viskas geryn,ir tikiu,kad jau greit greit ji visai nuo mūsų pasitrauks smile.gif
O kas dėl daktarų,tai čia yra man rodos irgi klaipėdiečių yra,tai patars tau ką nors mirksiukas.gif Mums Kaune gyd.Matukevičius pasakydavo,kada sekantį kartą ateit.O masažai tai labai rekomenduojami,taip,kad drąsiai galit rašytis mirksiukas.gif
Neliūdėk,susitvarkys viskas,tikrai 4u.gif

as manau, kad susitvarkys, juolab kad gydytoja kaip suprantu gera papuole. Reikia jau dabar uzsirasyt pas ja vizitui po 2-3 savaiciu. O masaziukus kazin kada galim pradet g.gif Mat ji nestipriai man is vezimelio iskrito vaikas, gal po savaites kokios?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 10 07, 11:46)
as manau, kad susitvarkys, juolab kad gydytoja kaip suprantu gera papuole. Reikia jau dabar uzsirasyt pas ja vizitui po 2-3 savaiciu. O masaziukus kazin kada galim pradet  g.gif  Mat ji nestipriai man is vezimelio iskrito vaikas, gal po savaites kokios?

dėl masažiukų pasitark su neurologe, kad ir nestipriai iškrito, bet sutrenkimas visgi buvo mirksiukas.gif

apie furosemid nieko nežinau - mes gėrėm diacarb`ą, o pananginas - tai kalis, stiprint širdutei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 07 spalio 2007 - 18:23
as kaip supratau tie pirmieji vaistai pasalina is organizmo kartu ir magni bei kali, todel ir reikia papildomai vartoti panangina unsure.gif

o masaziukus manau po geros savaites pradesim, panasiai ir neurologe sake.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 10 07, 19:28)
as kaip supratau tie pirmieji vaistai pasalina is organizmo kartu ir magni bei kali, todel ir reikia papildomai vartoti panangina  unsure.gif 

o masaziukus manau po geros savaites pradesim, panasiai ir neurologe sake.

tai tikriausiai čia kažkoks diacarb`o analogas - su skysčiais ir jis pašalina naudingas medžiagas, todėl pananginą ir skiria mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 07 spalio 2007 - 20:09
matomai, slapima varantys vaistai irgi jie. tai manau ir skysciu daugiau turbut reikia pupai duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 10 07, 21:45)
matomai, slapima varantys vaistai irgi jie. tai manau ir skysciu daugiau turbut reikia pupai duot?  g.gif

Jeigu pati pilnai maitini krūtimi - tai nereikia, tiesiog turi duoti žįsti tiek, kiek vaikas nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 10 08, 10:56)
Jeigu pati pilnai maitini krūtimi - tai nereikia, tiesiog turi duoti žįsti tiek, kiek vaikas nori  mirksiukas.gif

ji pas mane tingine, is kruties valgo tik ryte, kai apsimiegojusia isikeliu pas save i lova, o taip tai turiu nusitraukt ir duodu is buteliuko.
Gydytoja sake, kad nuo vaistu gali pablogeti apetitas g.gif
Kol kas valgo normaliai. Ligoninej mazai valge, gal vaika aplinka veike? Nes namie grizom ir vel valgo gerai smile.gif
Atsakyti
Mes ryt jau suzinosime kas kaip unsure.gif ar lankysimes daugiau ar ne unsure.gif

Rudaake viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 10 06, 23:41)
O rado mums tuos vandenis kai galvyte paziurejo po iskritimo is vezimo.... kitaip jauciu butu nieks net neziurejes  doh.gif 
Rudaake, o jums galvytės apimties nematuodavo kas mėnesį pediatras? ax.gif o kas ligoninėj apžiūrėjo? faktiškai ten darbuojasi tik Savilovas rolleyes.gif man jis nepatinka, o Maskolenkaite gali pasikliauti, labai gera daktarė thumbup.gif nors mano patarimas būtų, gauti siuntimą ir pvz pasikonsultuoti pvz su Vilniaus ar Kauno medikais...nes iš patirties sakau- viena nuomonė- ne nuomonė doh.gif

p.s parašyk savo skype nicką, susirašysim mirksiukas.gif tik nebijok, jei kas, klausk, esu susidūrusi su hidrocefalija, gal ką patarsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 08, 11:11)
Rudaake, o jums galvytės apimties nematuodavo kas mėnesį pediatras? ax.gif o kas ligoninėj apžiūrėjo? faktiškai ten darbuojasi tik Savilovas rolleyes.gif  man jis nepatinka, o Maskolenkaite gali pasikliauti, labai gera daktarė thumbup.gif nors mano patarimas būtų, gauti siuntimą ir pvz pasikonsultuoti pvz su Vilniaus ar Kauno medikais...nes iš patirties sakau- viena nuomonė- ne nuomonė doh.gif

p.s parašyk savo skype nicką, susirašysim mirksiukas.gif tik nebijok, jei kas, klausk, esu susidūrusi su hidrocefalija, gal ką patarsiu mirksiukas.gif

matuodavo galvyte kaskart, normaliai atrodo didejo, 3 menesiuku ir savaites buvo 41,5
echo ziurejo GN neurologe, pavarde is Ž raides..... , kuri ir issiunte i vaiku ligonine (bet pagulde ale del traumos), o vaiku ligoninej jau Maskolenkaite ziurejo (auksta sviesiais ilgais plaukais moteris, turbut kad ji, faina tokia). Tai jau du gydytojai matai apziurejo mus. Nuomone ta pati.
O i Vilniu ar kauna netureciau su kuo nuvaziuot, nes vyras isvykes ir gris tik pries kaledas.... verysad.gif
kol kas vaistukus gersim ir ziuresim kaip toliau bus, masaziuku kursa dar paimsiu.
Atsakyti