Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(naitas @ 2007 01 18, 23:38)
vit D kaupiasi kepenyse, atrodo. Negerai jo perdozuot.

O vandenė taip greit nenumarina. Mano pirmam vaikui augo galvytė po 2 cm kas mėnesį, gimė 37 cm. Tai į trečią mėnesį buvo pradėję įtarinėt.
esu anksčiau šioj temoj rašius mūsų istoriją su gera pabaiga.

O jei norit dar daugiau sužinot, gali "pagooglint". Įrašykit vandenė arba hidrocefalija.. tiek parodys, kad oho...

požymiai: galvytė per smakrą smaila, o per kaktą - platėjanti, kartais kaktą "išpučia" kaip gulbės nosis atrodo... galvoj išryškėja kraujagyslės, jos iškyla į poodinį sluoksnį, akytės primerktos, kaip "besileidžianti saulė". Galva pagal kūną atrodo neproporcingai didelė. Tačiau visi šie požymiai neišryškėja greitai. Vaikas gali būti irzlus, atpylinėti, sutrikti jo raida...
Papildyta:
čia jums labai pasisekė thumbup.gif lauksit tik pora savaičių. Mes va pas neurologą papulsimtik po beveik 2 mėn laukimo cool.gif

Sneiki,
mes ir dabar lankomes pas gydytojus,o norint greiciau patekti pas gydytoja,reikia prasyti,kad daktare prie siuntimo parasytu skubiai,tada patenki ta pacia diena.

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2007 01 19, 12:05)
Sveiki,
mes ir dabar lankomes pas gydytojus,o norint greiciau patekti pas gydytoja,reikia prasyti,kad daktare prie siuntimo parasytu skubiai,tada patenki ta pacia diena.

Atleiskit uz klaidas,mano maze neleidzia rasyti,tai prisispaudineja visko ko nereikia ax.gif
Atsakyti
hidrocefalija dar vadinama šeimynine vandene mano abu vaikučiai turi tik vienas normos ribose o mergytę 8mėn. gydom diacarbu noriu pasakyti kad tai paveldima bet nereikia iš anksto nerimauti, daugeliu atvejų viskas susitvarko
Atsakyti
QUOTE(x failai @ 2007 01 18, 20:16)
Mamos,kaip jūs papuolėt pas Matukevičių?Gal jis kokioj privačioj klinikoj dirba?Šiandien mums padarė echo(privačioj klinikoj),tai rado vidines ir išorinės vandenės požymių verysad.gif
Būkit geros,neignoruokit manęs.Juk man svarbu,jei klausiu ax.gif

jeigu labai neramu ir skubu, eikit į polikliniką, kai jis konsultuoja - manau, priims. Mes ėjome net tiesiai į skyrių... blush2.gif Priėmė, nors ir patrukdėme jo darbui... sėkmės...
Papildyta:
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 01 17, 00:05)
Ir mes turim sita beda verysad.gif ir va man labai idomu kokios tos normos buna.na kam teko lankytis tai juk zinot,kad ten raso desnysis skilvelis kairysis ir treciasis,tai va man idomu kokie turi but skaiciai.mano suneliui 4men.tai gal yra dar tokiu pat vaikiuku,butu idomu palyginti .....

kaip mums sakė neurologė, tai iki 4mm (tik jai ne cm) dar normalu ir būna stebėjimas. Mums buvo nuo 5,6 iki 7mm , o po mėnesio, kai matėsi, kad nežymiai progresuoja, Matukevičius paskyrė diakarbą,,,
Atsakyti
QUOTE(gulbė @ 2007 01 20, 01:53)
hidrocefalija dar vadinama šeimynine vandene mano abu vaikučiai turi tik vienas normos ribose o mergytę 8mėn. gydom diacarbu noriu pasakyti kad tai paveldima bet nereikia iš anksto nerimauti, daugeliu atvejų viskas susitvarko

o mano tik trečias vaikiukas tą ligą turi verysad.gif Gal todėl,kad nors ir 38 sav.,bet iš drumstų vandenų gimė ir virkštelė buvo apsisukus aplink kakliuką g.gif

Ryt einam į privačią pas neurologą.Kol sulauksim eilės į klinikas jau turėsim vieną nuomonę.O pas Matukevičių, tik rytoj registruos vasario mėnesiui doh.gif Sakau,gal užsiregistruoti g.gif ir pas jį,nes įtariu anksčiau kaži ar pavyks pas jį papult verysad.gif
Vaje vaje,kaip bijau rytojaus...
Atsakyti
QUOTE(x failai @ 2007 01 21, 22:28)
o mano tik trečias vaikiukas tą ligą turi verysad.gif Gal todėl,kad nors ir 38 sav.,bet iš drumstų vandenų gimė ir virkštelė buvo apsisukus aplink kakliuką g.gif

Ryt einam į privačią pas neurologą.Kol sulauksim eilės į klinikas jau turėsim vieną nuomonę.O pas Matukevičių, tik rytoj registruos vasario mėnesiui doh.gif Sakau,gal užsiregistruoti g.gif ir pas jį,nes įtariu anksčiau kaži ar pavyks pas jį papult verysad.gif
Vaje vaje,kaip bijau rytojaus...

kaip sekesi:?
Atsakyti
nu va,išrašė ir mums diakarbo verysad.gif Tris dienas po ketvirtį tabletės,paskui dviejų dienų pertrauka.ir tada kas trečią dieną.Sakė valgyt daug kalio turinčių produktų(razinos,džiovinti vaisiai)-čia man,nes dar pati maitinu.Taip su pienu kalis pereis mažiukei.Nes nenori dar tų kitų vaistų duot.Šiaip sakė nėra labai didelės bėdos,bet be vaistų neapsieisim verysad.gif

O sausio 30,keliausim į klinikas.Žiūrėsim ar kas bus pasikeitę.

Ačiū labai už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
musu istorija truputy kitokia.
viskas buvo geraj iki vieno vakaro, kaj mano mazej prasidejo traukuliukaj. kadangi gyvenam utenoje, utenos gydytojaj iskviete vilniu.para pragulejom santariskiu reanimacijoj. galvytej pamate kresuliuka (sako, kad taj gimdymo trauma) isiunte i kauna. pakliuvom pas gydytoja matukeviciu (tik geri atsiliepimai apie ji) bevejk dvi savajtes pragulejom jo skyriuje. dabar geriam diacarba ir kita 2dn vel vaziuosim i kauna. nors mums hidrosefalijos neitaria, taciau vandenuko yra (kajp as suprantu, tas kresuliukas skajdosi ir susidare vandenukas)
galiu duoti matukeviciaus kabineto nr. (poliklinikoj jis dirba tik viena diena, 1dn, o visas kitas neurochirurginiam skyriuj, jis to skyriaus vedejas)
326955 cia jo kabineto nr.
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos,o jūsų vaikiukams nuo to diakarbo nieko nesidaro?Maniškė tai pikta,irzli,bet nesuprantu ar nuo vaistų,ar dėl to kad dantys lenda g.gif Ir dar tokia lyg mieguista dukrytė.Jūsų vaikiukams taip nebuvo?
dowiliuke,kaip jums sekėsi klinikose?
Atsakyti
QUOTE(x failai @ 2007 01 26, 04:37)
Mamos,o jūsų vaikiukams nuo to diakarbo nieko nesidaro?Maniškė tai pikta,irzli,bet nesuprantu ar nuo vaistų,ar dėl to kad dantys lenda g.gif Ir dar tokia lyg mieguista dukrytė.Jūsų vaikiukams taip nebuvo?
dowiliuke,kaip jums sekėsi klinikose?

dar nebuvom, 2dn vaziuosim smile.gif o maniskej nuo diacarbo nieko nesidaro, viskas tvarkoj smile.gif sian dar papildomaj vitaminu nusipirkau. nuo ryt pradesiu duot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 01 26, 00:10)
o maniskej nuo diacarbo nieko nesidaro, viskas tvarkoj  smile.gif

tada vadinas dantys kalti mums doh.gif
Atsakyti
Mus tai perspejo, kad nuo diakarbo gali buti mieguistumas, vangumas..
Atsakyti
QUOTE(laurrike @ 2007 01 27, 07:11)
Mus tai perspejo, kad nuo diakarbo gali buti mieguistumas, vangumas..

ispradziu lyg ir buvo miegujsta, bet dabar jau nebe smile.gif matyt apsiprato organizmas smile.gif mamytes, o jus kokius vitaminus duodat papildomaj? as taj nusipirkau multi tabs su a, c ir d vitaminajs. taj dabar tikriausiai papildomaj vitamino d duot neberejkia ax.gif pasimeciau jau visaj doh.gif
Atsakyti