Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

http://www.nilfisk-a...troduction.aspx
as turiu toki, jai 5 metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile30 @ 2008 04 24, 18:59)
Miela ~ella~man pasiule samsungas sc8421 jei ka zinai apie ji tai papasakok jis kainuoja pas juos 400lt. g.gif

Oi tik dabar pamačiau, kad klausei doh.gif Ką aš žinau aš tai tų siurblių neperdidžiausia žinovė blush2.gif įlindau į netą susiradus pasiskaičiau ir kaip matau nuo maniškio ne kažin kuo skiriasi, mažiau tų "navarotų" o visi galingumai tokie patys, tai gal ir visai nieko thumbup.gif . Per vėlai rašau, ko gero kažkokį siurblį jau turi, parašyk ką nusipirkai ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi EPIKA siurblį Epika . Ruošiamės pirkti... Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Magdute @ 2008 03 27, 13:03)
Sveikos, noriu paklausti turinčias Karcherį, info nemačiau apie įsiurbimo galią, ar galit man atsakyti, pvz. ar pakankamai galingas įsiurbti šuns plaukus iš kilimo? 4u.gif

Del galingumo tai nezinau kaip ten tie suns plaukai prie kilimo prikimba, bet Karcher siurblyje kuris 100 litu brangesni yra papildomas turbo antgalis. jis skirtas kilimams siurbti, o jo principas, tas, kad nuo oro srauto, antgalyje sukasi apvalus sepetelis, kuris liecia kilimo pavirsiu ir visas siuksles vidun sluoja, plius dar nemenka traukimo galia prisideda.
Atsakyti
QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 12, 17:10)
Del galingumo tai nezinau kaip ten tie suns plaukai prie kilimo prikimba, bet Karcher siurblyje kuris 100 litu brangesni yra papildomas turbo antgalis. jis skirtas kilimams siurbti, o jo principas, tas, kad nuo oro srauto, antgalyje sukasi apvalus sepetelis, kuris liecia kilimo pavirsiu ir visas siuksles vidun sluoja, plius dar nemenka traukimo galia prisideda.

Dėkui, jau turim biggrin.gif Labai patenkinta šiuo siurbliu thumbup.gif Labai patogu ir paprasta naudoti, o ir galingas super thumbup.gif
Atsakyti
parasykit koks tiksliai jusu siurblio pavadinimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 13, 12:50)
parasykit koks tiksliai jusu siurblio pavadinimas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei manęs klausiat, tai manasis vadinasi Karcher 5500 vex 4u.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi atradusi šią temą... thumbup.gif
Seniai norisi vandeninio siurblio.Ir vis negaliu apsispręsti, kas geriau, kas kokybiškiau, kas pigiau...Man atrodo, liksiu ties vandeniniu siurbliu.Nors tiesą sakant nelabai suprantu, kas tie hepafiltrai siurbliuose?
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 19, 15:01)
Kaip džiaugiuosi atradusi šią temą... thumbup.gif
Seniai norisi vandeninio siurblio.Ir vis negaliu apsispręsti, kas geriau, kas kokybiškiau, kas pigiau...Man atrodo, liksiu ties vandeniniu siurbliu.Nors tiesą sakant nelabai suprantu, kas tie hepafiltrai siurbliuose?

As turiu ta pati klausima.
Tiksliau as nesu apsisprendus koki, vandens niekad nesu bandziusi ir nezinau kaip jis "gamtoj" veikia.
Gal kas gali pasidalinti patirtim.
Is anksto aciu!
Atsakyti
o gal is Karcher yra siurblys ,kur valo karstu garu?na kazkas panasaus kaip toj reklamoj is top shopo ax.gif
Atsakyti
karcher
Atsakyti
O mes uzvakar nusipirkom ta superini Karsheri uz 2300 lt ir vakar ji grazinom atgal i parduotuve. Vietos uzima daug, valdymas nepatogus, isijungia letai, vienu zodziu, valymas uzima zymiai daugiau laiko. Zymiai greiciau gaunasi ishsiurbti dulkes ir ishplauti grindis iprastiniu budu:)
Bet blogiausia, kad jis labai nepatogus, rankena didziule, nemanevringa ir ishvis jis pasirode neergonomishkas. Nors valo gerai, cia jau nesigincisiu.
Manau, kad musu 2-ju kambariu butui tai nereikalingas daiktas. Kai turesiu nama pirksiu kazka panashaus:) bet ne Karsheri, greiciausia Thomas, ju zarna kazkaip minkshtesne ir patogesne, ir pats siurblys manevringesnis
Atsakyti