Labai noriu patarimo, labiausiai aišku iš Kettis
Gal galite paaiškinti, kuom skiriasi (ir ar iš vis skiriasi) pvz. jūsų dažnai siūlomas ZXM 7030 nuo Kirby (nežiūrint į kainą)?
Esu turėjusi 2 Kirby prezentacijas ir kažkaip labai įstrigo, kad paprastu siurbliu taip gerai neišvalysi čiužinio ar kilimų grindims siurbti tai aišku bet koks neblogas siurblys gerai
Jau porą kartų per porą metų grįžtu prie minties pirkti Kirby ir vis susilaikau - ar nenusipirksiu griozdo, kuriuo nebus patogu naudotis, ir dar kaina nemaža (kalba eina ~2000-2500 už naują Sentra G10, ne ~8000 ar daugiau - nesu dar tiek išprotėjusi)?
Paskaičiau temą ir patiko ZXM7030, o ir kaina lyginant su 2 tūks. atrodo maža
Mano reikalavimai siurbliui būtų: 1) svarbiausia - gera siurbimo kokybė - kad tikrai gerai išsiurbtų grindis (parketas ir plytelės), kilimus, čiužinius, 2) kad svoris ne per didžiausias , nes tvarkymas per 3 aukštus - namas, ir veiktų nelabai garsiai (čia yra Kirby didelis trūkumas) 3) patogu ilgas laidas, patogiau maišeliai, ir aišku 4) kaina - visada maloniau mokėti mažiau
na as pavarysiu kaip blondine man reikia siurblio turiu tik viena vidutinio ilgio plauko kilima. ant jo zliauzioja maza dukryte, todel noreciau kad siurblys valytu labai gerai. firma turetu but gera. suns neturiu. koks siurblys geriausiai tenkintu mano norus? beje labai erzinai kai issiurbi kambari ir kai buna toks kvapas nuo siurbimo. tai gal geriau su vandens filtru? ar paprasta? ar isvis plaunama? bet nenoreciau kad siurbimas uzimtu 30 min. man reikia greit ir svariai
kettis, cia parasau ypac jusu pagalbos
Ketis,
Gal gali pakomentuoti SIEMENS VS 08G1223. Kas per "kompresoriaus technologija"? Jo kaina 699, ar vertas pinigu?
Mano nuomone, kaip kompanija Siemens rimtesne nei elektrolux, o kaip siubliai?
http://www.deze.lt/p...3_460000042.htm
Gal gali pakomentuoti SIEMENS VS 08G1223. Kas per "kompresoriaus technologija"? Jo kaina 699, ar vertas pinigu?
QUOTE(Mažė_ @ 2010 04 22, 14:39)
na as pavarysiu kaip blondine man reikia siurblio turiu tik viena vidutinio ilgio plauko kilima. ant jo zliauzioja maza dukryte, todel noreciau kad siurblys valytu labai gerai. firma turetu but gera. suns neturiu. koks siurblys geriausiai tenkintu mano norus? beje labai erzinai kai issiurbi kambari ir kai buna toks kvapas nuo siurbimo. tai gal geriau su vandens filtru? ar paprasta? ar isvis plaunama? bet nenoreciau kad siurbimas uzimtu 30 min. man reikia greit ir svariai
Gal jums tiktų grindų valymo robotukai? Kaina žinoma žiauri (kai kurių), bet koks nerealus kaifas turėtų būti, kai už tave kažkas dirba... Rašau taip, bet pati apie juos mažai žinau . Svaigstu apie tokį, bet... Mažai man informacijos, gal kas turit tokį? Gal pakomentuotumėt?
http://www.robo.lt/v...um-cleaner.html
http://www.robo.lt/i...pet-series.html
http://www.sumanukas...uktas_sds .html
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 22, 14:27)
Labai noriu patarimo, labiausiai aišku iš Kettis
Gal galite paaiškinti, kuom skiriasi (ir ar iš vis skiriasi) pvz. jūsų dažnai siūlomas ZXM 7030 nuo Kirby (nežiūrint į kainą)?
Esu turėjusi 2 Kirby prezentacijas ir kažkaip labai įstrigo, kad paprastu siurbliu taip gerai neišvalysi čiužinio ar kilimų grindims siurbti tai aišku bet koks neblogas siurblys gerai
Jau porą kartų per porą metų grįžtu prie minties pirkti Kirby ir vis susilaikau - ar nenusipirksiu griozdo, kuriuo nebus patogu naudotis, ir dar kaina nemaža (kalba eina ~2000-2500 už naują Sentra G10, ne ~8000 ar daugiau - nesu dar tiek išprotėjusi)?
Mano reikalavimai siurbliui būtų: 1) svarbiausia - gera siurbimo kokybė - kad tikrai gerai išsiurbtų grindis (parketas ir plytelės), kilimus, čiužinius, 2) kad svoris ne per didžiausias , nes tvarkymas per 3 aukštus - namas, ir veiktų nelabai garsiai (čia yra Kirby didelis trūkumas) 3) patogu ilgas laidas, patogiau maišeliai, ir aišku 4) kaina - visada maloniau mokėti mažiau
Kirby, kaip ir visų siurblių su prezentacijomis namuose nepirkčiau iš principo, nes jų kainos yra užlaužtos be jokio saiko - realiai jei siurblys turėtų kainuoti apie 800-1000 lt, po prezentacijų žmonės pasiryžę mokėti už tą patį siurblį 2000-5000 lt. Lygiai kaip ir visas kinietiškas šlamštas, stumiamas per TV Shop'ą - nevertas nė 50 lt, o po 5 min. reklaminio filmuko jums pasiūlo jį "įsygyti už neįtikėtinai žemą kainą - tik 199,90". O dėl to Kirby modelio - esu labai skeptiškai nusiteikęs taip vadinamų "upright" siurblių atžvilgiu, tai sunku ką ir komentuot - man atrodo daug patogiau už žarnos tampytis siurblį, nei stumdyt visą tą krūvą plastmasės kaip kokią gremėzdišką šluotą. Dar kita klausimas, kaip su ja pvz. išsiurbti po lova?..
Reikalavimų/poreikių siurbliui tikrai daug, ir realiai sunkiai įsivaizduoju, kad koks nors vienas siurblys pilnai juos patenkintų arčiausiai tikslo pagal siurbimo poreikius būtų Electrolux'o Maximus serijos ZMX7030 dėl savo antgalių gausos (ir kilimams ir parketui ir paprastoms grindims ir baldams - viskam yra), bet jo triukšmingumas yra vidutinis (kaip Miele ir Siemens - ir tikrai mažesnis nei Kirby), svoris normos ribose - vien siurblys 5,5 kg. Jei reikia tylaus veikimo su maksimaliais rezultatais - tada vienas iš kandidatų būtų Z8870 iš Electrolux Ultraone, bet ten svoris jau 7 kg vien siurblio. Dar padorūs būtų Miele siurbliai, bet čia jau konkrečių modelių nepavardinsiu.
QUOTE(Mažė_ @ 2010 04 22, 14:39)
Su vandens filtrais ar plaunantis siurblys - viena bėda ir terlionė su minimaliais privalumais Dėl kvapo tai pagrinde kaltas siurblio nesandarumas - dauguma populiariųjų siurblių (Philips, Samsung, LG ir pan.) yra kiauri kaip rėčiai, todėl net ir Hepa filtrai nieko ten negelbsti - dalis susiurbtų dulkių pro siurblio sujungimus, tarpus prie ratukų eina lauk ir "kvepia". Su tikrai sandariu siurbliu (Miele, Electrolux) tokių kvapų būti neturėtų - nebent tą patį maišelį intensyviai naudotumėte kelis mėnesius Z8870 arba ZXM7030 - pirmasis su motorizuotu antgaliu (t.y. šepetėlis sukasi su varikliuku) antrasis su "turbo" antgaliu, kur šepetėlis sukasi nuo oro srauto - išsisiurbsit namus greitai, patogiai ir be jokių kvapų
QUOTE(waidzius @ 2010 04 23, 10:20)
Ketis,
Siurbliuose tikrai ne rimtesnė, kaip ir visur kitur - visur reikia konkrečiai lyginti modelius. Šis modelis rodos visai nieko, bet pagal kainą tikrai vertesnis pasirinkimas ZXM7030, vien dėl antgalių gausos
QUOTE(pašnekutė @ 2010 04 23, 18:57)
Gal jums tiktų grindų valymo robotukai? Kaina žinoma žiauri (kai kurių), bet koks nerealus kaifas turėtų būti, kai už tave kažkas dirba... Rašau taip, bet pati apie juos mažai žinau . Svaigstu apie tokį, bet... Mažai man informacijos, gal kas turit tokį? Gal pakomentuotumėt?
Joks robotas nepakeis žmogaus taip, tai yra patogus siurbliukas kasdienei švarai palaikyti, bet manau vistiek savaitgalį teks išsitraukti iš spintos normalų siurblį ir prasieiti per kampus pakampes. Jei pinigai spaudžia kišenę - puikus prietaisas tam spaudimui sumažinti su nauda
Sveiki, labai norėčiau sužinoti ar galima nusipirkti normalų siurblį tarkim už 300Lt (na tiesiog dabar nėra galimybės skirti daugiau). Ar visgi geriau dar kelis mėnesiu pataupyti
QUOTE(Olgute_ @ 2010 04 25, 01:19)
Sveiki, labai norėčiau sužinoti ar galima nusipirkti normalų siurblį tarkim už 300Lt (na tiesiog dabar nėra galimybės skirti daugiau). Ar visgi geriau dar kelis mėnesiu pataupyti
pažiūrėkit topocentre iš electrolux ErgoMini serijos - modeliai ZP3510 ar ZP3525
Na va atėjau pasisakyti, kad po konsultacijų čia su protingais žmonėmis nusipirkau vis tik Miele S5781. Po dviejų siurbimų dar sunku ką labai daug komentuoti, bet po seno AEG, iš kurio sklisdavo jau nemalonus dulkių kvapas, tai šitą prietaisą tikrai malonu po namus tampyti
Pirkome Ogminoje, tikrai pritaikė nuolaidą ir gavosi kaina beveik ta pati, kokia būtų perkant iš kitų internete besireklamuojančių pardvėjų.
Reguliavimas ant rankenos, dėl kurio šiek tiek baiminausi, tikrai patogus; dirba tikrai nepertyliausiai, kaip Kettis ir sakė, net pasirinkus "netriukšmingą" režimą; komplektacijoje yra 4 antgaliai - pats pagrindinis man kiek aukštokas, nes "nepalenda" po spintelėmis vaiko kambaryje (jos ant neaukštų kojelių - mano seno AEG šepetys tilpdavo), o su kitais komplektacijoje esančiais antgaliais dulkių niekaip tvarkingai neišsiurbiu (vakar studijavau ant grindų atsigulusi ); dabar studijuoju priedus ir mąstau, kad reikės dar pirkti papildomą antgalį parketui - parduotuvėje apžiūrėjau - šeriai minkštesni ir ilgesni berods, tik pats antgalis gana didelis, konsultantas sakė, kad būna ir mažesni. Kilimų turime pora - tai juos siurbliuojant pirmiausia ir pasijautė, kad siurblys naujas, nes dukros kilimėlis jau nelabai naujas, tai po poros valandų išsiurbus kažkaip atrodydavo kaip nesiurbtas. Tai va tokie būtų mano pastebėjimai.
Pirkome Ogminoje, tikrai pritaikė nuolaidą ir gavosi kaina beveik ta pati, kokia būtų perkant iš kitų internete besireklamuojančių pardvėjų.
Reguliavimas ant rankenos, dėl kurio šiek tiek baiminausi, tikrai patogus; dirba tikrai nepertyliausiai, kaip Kettis ir sakė, net pasirinkus "netriukšmingą" režimą; komplektacijoje yra 4 antgaliai - pats pagrindinis man kiek aukštokas, nes "nepalenda" po spintelėmis vaiko kambaryje (jos ant neaukštų kojelių - mano seno AEG šepetys tilpdavo), o su kitais komplektacijoje esančiais antgaliais dulkių niekaip tvarkingai neišsiurbiu (vakar studijavau ant grindų atsigulusi ); dabar studijuoju priedus ir mąstau, kad reikės dar pirkti papildomą antgalį parketui - parduotuvėje apžiūrėjau - šeriai minkštesni ir ilgesni berods, tik pats antgalis gana didelis, konsultantas sakė, kad būna ir mažesni. Kilimų turime pora - tai juos siurbliuojant pirmiausia ir pasijautė, kad siurblys naujas, nes dukros kilimėlis jau nelabai naujas, tai po poros valandų išsiurbus kažkaip atrodydavo kaip nesiurbtas. Tai va tokie būtų mano pastebėjimai.
Ekspertų patarimai aišku labai gerai, bet. Pati naudoju čia šiek tiek dėl nesandarumo peiktą Philips siurblį (maniškis FC9176).
Aišku nepaneigsiu, kad esu akcijų auka, bet kai rinkausi siurblį šis vienintelis atitiko mano norus-reikalavimus: maišelis dulkėms, ilgas laidas, reguliavimas ant rankenos, didelė siurbiamoji galia ir plius patogus antgalis.
Naudoju jį jau metus (gal sakysit nedaug), bet tikrai nėra to siurbimo kvapo, kuris likdavo po mano ankstesniojo samsung siurbliuko.
Aišku nepaneigsiu, kad esu akcijų auka, bet kai rinkausi siurblį šis vienintelis atitiko mano norus-reikalavimus: maišelis dulkėms, ilgas laidas, reguliavimas ant rankenos, didelė siurbiamoji galia ir plius patogus antgalis.
Naudoju jį jau metus (gal sakysit nedaug), bet tikrai nėra to siurbimo kvapo, kuris likdavo po mano ankstesniojo samsung siurbliuko.
QUOTE(kettis @ 2010 04 24, 12:55)
Jei pinigai spaudžia kišenę - puikus prietaisas tam spaudimui sumažinti su nauda
O šiaip, kai žmonės perka puodus už neeeerealius pinigus, tai man atrodo žiauriau, nei kad tokį siurbliuką. Iš patirties žinau, kad jei šeimininkė gera - pagamins ir bet kokiam puode taip, kad liežuvį prarysi, o jei prasta - apstatyk ją nors šimtu prabangiausių puodų... Mano galva šis siurbliukas būtų kur kas logiškesnė investicija Galėtų daugiau laiko sutaupyti, galvoju. O tas begalinis ir nesibaigiantis namų brūžinimas Užkniso juodai, nebėr jėgų su tuo kovot . Paaaasiduodu . Dulkės yra amžinos. Kiek jas benaikinsi, visvien jos iš kažkur mistiškai atsiranda, gaminasi ir kaupiasi, gaminasi ir kaupiasi. Mistika kažkokia...
noreciau paklausti,gal kas zinote,ar ta kirbio prieda (turbo lygtais ) galima naudoti su kitais siurbliais? Turiu namuose boch'iuka- esu juo visiskai patenkinta Kirbis irgi butu neblogas, jei butu su normalia slanga ir normalios kainos Tai turiu fix ideja- prie savo siurblio dasipirkti ta sepeti- nepakeiciamas dalykas mano pukuotiems baldams o ir pukus nuo paltu valo puikiai tik per prezentacija konsultantas minejo, jog netinka tas antgalis ant kitu siurbliu Ir gal kas apsvies,kur galima butu nusipirkti tik ta antgali kirbio?Aciu
o tai vis dėlto, kuris geriau - ZXM 7030 ar Z 8870 ?