Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

AR GALIT PATART KOKI SIURBLI ISSIRINKT,AR PHILIPS FIRMOS,AR KARCHER?NORECIAU GARINIO,BET KIEK MAMOSE SKAICIAU,TAI PEIKIA KARCHER. g.gif
Atsakyti
Perskaiciau ir sena ir nauja tema. Bet atsakymo neradau.
Patarkite- namuose medines masyvo lentos, tik vonioje dalis plyteles, kita dalis irgi medis.
Ar yra koks siurblys, plaunamas ar garinis, ar dar koks nors....kad butu papratas ir greitas valymas. Taip pavargau nuo paprasto siurblio ir sluotos!!!!
Atsakyti
Kreipiuosi ir aš į tuos, kurie čia profesionaliai diskutuoja, į Kettis pirmiausia turbūt smile.gif, bet ir kitų nuomones welcome 4u.gif

Blaškausi tarp Electrolux ir Miele, perskaičiau visą temą, susirašiau pliusus ir minusus, bet apsispręsti labai sunku visvien. Mano atveju kalba eina apie Electrolux Z 8840 ir Miele S5781.
Link Miele mano širdis linksta dėl 8 lygių filtravimo sistemos (aš kaip blondinė biggrin.gif nežinau ką tiksliai kiekvienas iš tų lygių reiškia, bet labai rimtai skamba, maišelio talpos ir žinoma firmos vardo smile.gif , bet kažkaip man nepatikimai atrodo tie galios reguliavimo mygtukai ant rankenos. Ar "nenueis jie šaibom" greitu laiku? nes man tiesą sakant pribumbasu visokių elektroninių ir "kompo" siurblyje nelabai reikia.

Bet žiūriu tas pats reguliatorius yra ir Z8840 g.gif
Na o kodėl galvoju apie Z8840 o ne cia daug apkalbėtą ZXM 7030 tai dėl siurbimo galios - 420W.

Beje gal kas gali pasakyti kokia Miele siurblių siurbimo galia, nes aš matau tik galingumą bendrą W, gal aišku ne tuos psl. vartau.

Dėkoju iš anksto už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti Electrolux Eurorapido arba Unirapido dulkių siurblį. Gal kas turite ar girdėjote kokių nuomonių? Būsiu dėkinga už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Turiu Miele S5781 - virš 2 metų veikia gerai, niekas nenulūžo ir pan., laidą sutraukia be problemų, išvaizda kokia buvo, tokia iš esmės ir liko (nenusibraižė, neaplūžinėjo ar dar kas), o tas valdymas ant rankenos man asmeniškai patogus ir pirkdamas naują siurblį irgi jo norėčiau.

Miele rinkausi dėl didesnio patikimumo pagal vartotojų atsiliepimus, kiek tuo metu pavyko rast.

QUOTE(mamaInga @ 2010 04 20, 15:51)
bet kažkaip man nepatikimai atrodo tie galios reguliavimo mygtukai ant rankenos. Ar "nenueis jie šaibom" greitu laiku? nes man tiesą sakant pribumbasu visokių elektroninių ir "kompo" siurblyje nelabai reikia.

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2010 04 20, 17:47)
Turiu Miele S5781 - virš 2 metų veikia gerai, niekas nenulūžo ir pan., laidą sutraukia be problemų, išvaizda kokia buvo, tokia iš esmės ir liko (nenusibraižė, neaplūžinėjo ar dar kas), o tas valdymas ant rankenos man asmeniškai patogus ir pirkdamas naują siurblį irgi jo norėčiau.

Miele rinkausi dėl didesnio patikimumo pagal vartotojų atsiliepimus, kiek tuo metu pavyko rast.

Leo, ačiū už atsakymą. Aš va irgi labai linkstu link Miele irgi daugiausia dėl atsiliepimų ne tik apie siurblius bet ir apie kitus jų buitinius prietaisus. Tėvai yra turėję Miele skalbimo mašiną, kai dar buvo tas padėvėtų daiktų vežimo iš Vokietijos bumas, tai ta jų dėvėta veikė be strigimo dar 10 m. labai ir aš skalbiankės norėčiau, bet šiek tiek kaina gąsdina tai, galvoju, gal pradėt nuo siurblio bandymo smile.gif

O dar pasmalsausiu, Jūs pirkot "normalioje" parduotuvėje, ar per kažkokį tinklapį, nes randu kad daug kur internetinėse parduotuvėse galima pirkti, kaina šiek tiek mažesnė.
Atsakyti
Jei gerai atsimenu, pirkau neriba.lt. Problemų perkant nebuvo.

Kai rinkausi, matytuose testuose (o ir vėliau), Miele bent jau geresnių filtrų filtravimas puikiai veikia (išskyrus lygtai Cats and dogs, kuris kažkokiam teste ne taip gerai pasirodė) ir dažnai geriau už kitus konkurentus su Hepa 12, 13 ir pan. filtrais. Iš konkurentuose matytų įdomių dalykų buvo Electrolux dulkių šluotelė, kurią kaip supratau, siurblys oro srautu jos dėkle įelektrina kažkiek. Neteko bandyt, kiek tai veiksminga. Kaip ten bebūtų, tai malonus priedas, bet pirmiausia siurblys turi gerai ir patikimai atlikti savo pagrindinę funkciją.

QUOTE(mamaInga @ 2010 04 21, 08:04)
Leo, ačiū už atsakymą. Aš va irgi labai linkstu link Miele irgi daugiausia dėl atsiliepimų ne tik apie siurblius bet ir apie kitus jų buitinius prietaisus. Tėvai yra turėję Miele skalbimo mašiną, kai dar buvo tas padėvėtų daiktų vežimo iš Vokietijos bumas, tai ta jų dėvėta veikė be strigimo dar 10 m. labai ir aš skalbiankės norėčiau, bet šiek tiek kaina gąsdina tai, galvoju, gal pradėt nuo siurblio bandymo  smile.gif

O dar pasmalsausiu, Jūs pirkot "normalioje" parduotuvėje, ar per kažkokį tinklapį, nes randu kad daug kur internetinėse parduotuvėse galima pirkti, kaina šiek tiek mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 21 balandžio 2010 - 08:09
QUOTE(mamaInga @ 2010 04 20, 15:51)
Blaškausi tarp Electrolux ir Miele, perskaičiau visą temą, susirašiau pliusus ir minusus, bet apsispręsti labai sunku visvien. Mano atveju kalba eina apie Electrolux Z 8840 ir Miele S5781.
Link Miele mano širdis linksta dėl 8 lygių filtravimo sistemos (aš kaip blondinė  biggrin.gif nežinau ką tiksliai kiekvienas iš tų lygių reiškia, bet labai rimtai skamba, maišelio talpos ir žinoma firmos vardo  smile.gif , bet kažkaip man nepatikimai atrodo tie galios reguliavimo mygtukai ant rankenos. Ar "nenueis jie šaibom" greitu laiku? nes man tiesą sakant pribumbasu visokių elektroninių ir "kompo" siurblyje nelabai reikia.

Bet žiūriu tas pats reguliatorius yra ir Z8840 g.gif
Na o kodėl galvoju apie Z8840 o ne cia daug apkalbėtą ZXM 7030 tai dėl siurbimo galios - 420W.

Beje gal kas gali pasakyti kokia Miele siurblių siurbimo galia, nes aš matau tik galingumą bendrą W, gal aišku ne tuos psl. vartau.

Na, pradžiai pasakysiu, kad abu modeliai yra labai geri, tai kurį bepasirinktumėte, vienintelis dalykas ko gailėsitės, tai kad gal tas, kurio nepasirinkote būtų buvęs geresnis smile.gif
Šiaip ZXM7030 modelis yra puikus, bet jo didelis minusas lyginant su Z8840 (ir taip pat manau S5781) yra triukšmingas veikimas (78 dB palyginus su 72 dB yra tikrai juntamas skirtumas). Visa kita jame yra sakyčiau taip pat gerai, tik už daug geresnę kainą. Tiesa, miele triukšmingumas - net 76 dB doh.gif
8 filtravimo lygiai.. g.gif niekur nepavyko nieko konkrečiau apie tai rasti, todėl čia kvepia labiau marketinginiu triuku, o ne realia nauda vartotojui. Maišelių talpa - 4,5 l miele vs. 5 l electrolux. Veikimo spindulys - 10 m miele vs 12 m electrolux. siurbimo galingumas turėtų būti panašus. Na, dar priskaičiavus tai, kiek kainuos išlaikymas (miele maišeliai dvigubai brangesni), jau ir susideda šiokie tokie skirtumai.

QUOTE(jurgutė.lt @ 2010 04 20, 16:26)
Noriu nusipirkti Electrolux Eurorapido arba Unirapido dulkių siurblį.  Gal kas turite ar girdėjote kokių nuomonių? Būsiu dėkinga už komentarus 4u.gif

Jei tarp šių dviejų - tik ErgoRapido. Unirapido su laidu labai nepatogus schmoll.gif ErgoRapido nėra skirtas naudoti vietoj įprasto siurblio - jis toks siurblys-šluota, visada po ranka pasiurbti trupinius ar pan., kad nereikėtų traukti lauk didžiojo siurblio. Įkrautas veikia apie 15-20 minučių, kraunasi 16 val. Iš akumuliatorinių siurblių (rinkoje dar yra Bosch ir Rowenta analogai) neabejotinai geriausias.

QUOTE(mamaInga @ 2010 04 21, 08:04)
Leo, ačiū už atsakymą. Aš va irgi labai linkstu link Miele irgi daugiausia dėl atsiliepimų ne tik apie siurblius bet ir apie kitus jų buitinius prietaisus. Tėvai yra turėję Miele skalbimo mašiną, kai dar buvo tas padėvėtų daiktų vežimo iš Vokietijos bumas, tai ta jų dėvėta veikė be strigimo dar 10 m. labai ir aš skalbiankės norėčiau, bet šiek tiek kaina gąsdina tai, galvoju, gal pradėt nuo siurblio bandymo  smile.gif

prieš 10-15 metų visų gamintojų prietaisai buvo gaminami ilgaamžiškesni, apskaičiuoti 10-15 m. tarnavimo. Dabar gi visi gamintojai mažina kaštus ir kaunasi kainomis, ir nuo šios kovos pastebimai prastėja ir prietaisų kokybė ir ilgaamžiškumas - taip sakant kaskart pirkdamas prietaisą dalyvauji loterijoje - suges ar nesuges. Tik skirtumas toks, kad pasirinkus geresnį gamintoją didesnė tikimybė kad ištrauksit laimingą šios loterijos bilietėlį smile.gif
Atsakyti
Labutis,
noriu paprašyti jūsų paslaugos, gal kas galite atsiųsti KIRBY dulkių siurblio naudojimo instrukciją ax.gif , gavome naudotą, o instrukcijos neturime verysad.gif Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
LEO, KETTIS 4u.gif

Ačiū labai už atsakymus. Va kaip malonu bendraut su profesionalais smile.gif

Jeigu spėsiu, važiuosiu šiandien pasižiūrėsiu realybėje į Miele.

Dėl 8 lygių tai aš irgi nieko nesugebėjau atkapstyti, tik kad vienas iš jų Active Hepa Clean filtras ( ką jie visuose standartiniuose aprašymuose duoda)

O kaina Miele tai šiai dienai tarp "Ogminos" ir "Technoplaneta" 200 Lt. skirtumas. Aišku lyginant Miele ir Electrolux tai sutaupyčiau ~ 300,00 litų g.gif na ir aišku eksploatacinės išlaidos. Mislysiu iki savaites pabaigos smile.gif

O už techninius pastebėjimus labai dėkoju.
Atsakyti

Jei tarp šių dviejų - tik ErgoRapido. Unirapido su laidu labai nepatogus schmoll.gif ErgoRapido nėra skirtas naudoti vietoj įprasto siurblio - jis toks siurblys-šluota, visada po ranka pasiurbti trupinius ar pan., kad nereikėtų traukti lauk didžiojo siurblio. Įkrautas veikia apie 15-20 minučių, kraunasi 16 val. Iš akumuliatorinių siurblių (rinkoje dar yra Bosch ir Rowenta analogai) neabejotinai geriausias.

Ačiū už patarimą 4u.gif Aš būtent ir noriu tokio "greitukui" virtuvėje trupinius ir šuns plaukus susiurbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2010 04 21, 14:58)
LEO, KETTIS  4u.gif

Ačiū labai už atsakymus. Va kaip malonu bendraut su profesionalais  smile.gif

Jeigu spėsiu, važiuosiu šiandien pasižiūrėsiu realybėje į Miele.

Dėl 8 lygių tai aš irgi nieko nesugebėjau atkapstyti, tik kad vienas iš jų Active Hepa Clean filtras ( ką jie visuose standartiniuose aprašymuose duoda)

O kaina Miele tai šiai dienai tarp "Ogminos" ir "Technoplaneta" 200 Lt. skirtumas. Aišku lyginant Miele ir Electrolux tai sutaupyčiau ~ 300,00 litų g.gif na ir aišku eksploatacinės išlaidos. Mislysiu iki savaites pabaigos  smile.gif

O už techninius pastebėjimus labai dėkoju.

Dar ką pamiršau pridurti dėl pasirinkimo - tiesiog abu kandidatus reikia gyvai pasičiupinėti ir tada apsispręst smile.gif Jei dėl Miele, tai šiaip rinkčiaus patikimesnį pardavėją Ogminą, manau kažkiek nusiderėt vistiek pavyks, ir galva rami bus.
Atsakyti