Nu va nusipirkom si siurbli PHILIPS FC 9074 (dar ir akcija dabar Topo centre jam)
Gal kas kokiu pastebejimu turit?
Siaip pirmas ispudis tai geras labai, prasiurbe parketa, plyteles. Pas mus nedidelis butas, tai manau pats tas bus, kilimu nera, tai dulkes super siurbia.
Įsiurbimo galia (W) 450
Šiukšlių maišelio talpa (l) 3
Laido ilgis (m) 7
Svoris (kg) 5.7
Dulkių talpos indikatorius +
Galingumo kontrolė +
Metaliniai vamzdžiai +
Veikimo spindulys (m) 10
Dulkių rinktuvo tipas HEPA filtras
Antgaliai standartinis , antgalis plyšiams
Elektroninis valdymas +
Valymo tipas sausas valymas
Triukšmo lygis (dB) 76
Galia (W) 2000
Oro srautas (l/s) 43
Tipas dulkių siurblys
Oi ir man taip sunku buvo apsispręsti kai reikėjo naują siurblį pirkti ai bet senukuose konsultantą pakankinome kažkiek ir išsirinkom tokį Samsung
o štai aprašymas ir kaina
Galingumas 1800 W;
Siurbiamoji galia 360 W;
Skaitmeninis automatinis režimas, nuotolinio valdymo rankenėlė su mygtukais;
Be dulkių rinktuvo maišelio;
Filtro prisipildymo indikatorius;
Aliuminio teleskopinis vamzdis;
HEPA 13 (SILVER NANO) filtras. Komplekte papildomi antgaliai :Power pet plus", "Smart plus", apmušalams valyti. Sistema "Bionizer" (jonų generatorius). Suteikiama 36 mėn. garantija.
735.00 LTL
Man patinka, jis be maišelių vietoj jų plastmasinis konteineris, kurį labai patogu išimti ir iškratyti turi visus tuos modernius sidabro filtrus, valdymas ir ant rankenos ir ant korpuso. Viskas labai patogiai išsiima išsivalo išsiplauna. Norėjau iš pradžių pirkti su vandens konteineriu, bet parduotuvėje pesigalvojau .
Ai tiesa jis dar su šviesos muzika kaip tai MB pavadino ( dar konsultantą prijuokino savo klausimais ar nepridedate ausinių, gal čia ir radijas jungiasi) vien. žo. kai siurblys jungiasi užsidega tokia graži mėlyna skalė ir visa tai su muzikėle smulkmena, bet gi malonu. Na o jei rimtai tai tuos pusę metų (dar aišku nedaug)naudojimosi šituo siurbliu, nusiskundimų neturiu jokių.
o štai aprašymas ir kaina
Galingumas 1800 W;
Siurbiamoji galia 360 W;
Skaitmeninis automatinis režimas, nuotolinio valdymo rankenėlė su mygtukais;
Filtro prisipildymo indikatorius;
Aliuminio teleskopinis vamzdis;
HEPA 13 (SILVER NANO) filtras. Komplekte papildomi antgaliai :Power pet plus", "Smart plus", apmušalams valyti. Sistema "Bionizer" (jonų generatorius). Suteikiama 36 mėn. garantija.
735.00 LTL
Man patinka, jis be maišelių vietoj jų plastmasinis konteineris, kurį labai patogu išimti ir iškratyti turi visus tuos modernius sidabro filtrus, valdymas ir ant rankenos ir ant korpuso. Viskas labai patogiai išsiima išsivalo išsiplauna. Norėjau iš pradžių pirkti su vandens konteineriu, bet parduotuvėje pesigalvojau .
Ai tiesa jis dar su šviesos muzika kaip tai MB pavadino ( dar konsultantą prijuokino savo klausimais ar nepridedate ausinių, gal čia ir radijas jungiasi) vien. žo. kai siurblys jungiasi užsidega tokia graži mėlyna skalė ir visa tai su muzikėle smulkmena, bet gi malonu. Na o jei rimtai tai tuos pusę metų (dar aišku nedaug)naudojimosi šituo siurbliu, nusiskundimų neturiu jokių.
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 22, 14:30)
Oi ir man taip sunku buvo apsispręsti kai reikėjo naują siurblį pirkti ai bet senukuose konsultantą pakankinome kažkiek ir išsirinkom tokį Samsung
o mes kaip tik atsisakem siulomo sio modeliuko del to dulkiu konteineriuko, man toks dulkiu pasalinimas (gyvenant bute ) ... siaip labai dailutis ir grazutis
Tai vietoje sio pasiirnkome si:
Philips FC 9174
QUOTE(Damute @ 2008 03 13, 21:33)
Mes pirkom Vitek siurbli su heppa filtru, 2000 W, kaina 249 Lt, garantija metams. Keiciamu maiseliu nereikia. Siurbimo galia reguliuojama, prideti 4 skirtingi antgaliai.
Mes irgi turim su hepa filtru, bet firmos SAMSUNG ir mokėjom 359 LT.Na kol naujas buvo tai viskas super bet po kiek laiko užsikišo tas filtras o jis ne vienkartinis Tai ir plovėm ir barškinom į balkoną, kad tas kamštis praeitų Ir teiravomės pardėj, tai keli pirkėjai kreipėsi su tokiomis problemomis.prašiau pasidomėti ar galima būtų įsigyti kitą filtrą.O šiaip labai patogu kad dulkės renkasi į plastmasinį rezervuarą, ąsotį Jokios dulkės nepatenka į aplinką.Tik va tas filtras
Man tai su išpilimu iš to konteinerio problemos nėra, gyveman ne bute. O šio modelio kurį turiu filtrai išsiima visi ir paprastas toks kaip porolonas ir tas hepa irgi keičiamas kuo puikiausiai išsiima.
Šiaip mano reikalavimai siurbliui ir buvo, jokių maišelių net vienkartinių, jie automatiškai kainą kelia eksploatacijos ir nesinori juos pildyti iki kol atlaiko. Valdymo labai norėjau ant rankenos, reikėjo nesunkaus (namas 2 aukštai), plaunantis būtų sunkokas ir man nėra būtinas kilimų nedaug, nebent plyteles valyti taigi štai tokio modelio su konteineriu pats tas. Dulkes nesunkiai iškratau kiekvieną kartą, beja net gyvenant bute tai nesunku (užmauni kokį maišiuką apverti ir viskas). Vien žo man patinka ir nebūtinai mano modelis, bet išviso tokio tipo, tik manau geriau investuoti kiek daugiau jau apie 700 lt. , bet čia jau pagal galimybes aišku
zivile30 o ką tau siūlo, gal nėra blogai ir senesnis modelis, kartai nauji tik daugiau blizgučių ir tiek
Šiaip mano reikalavimai siurbliui ir buvo, jokių maišelių net vienkartinių, jie automatiškai kainą kelia eksploatacijos ir nesinori juos pildyti iki kol atlaiko. Valdymo labai norėjau ant rankenos, reikėjo nesunkaus (namas 2 aukštai), plaunantis būtų sunkokas ir man nėra būtinas kilimų nedaug, nebent plyteles valyti taigi štai tokio modelio su konteineriu pats tas. Dulkes nesunkiai iškratau kiekvieną kartą, beja net gyvenant bute tai nesunku (užmauni kokį maišiuką apverti ir viskas). Vien žo man patinka ir nebūtinai mano modelis, bet išviso tokio tipo, tik manau geriau investuoti kiek daugiau jau apie 700 lt. , bet čia jau pagal galimybes aišku
zivile30 o ką tau siūlo, gal nėra blogai ir senesnis modelis, kartai nauji tik daugiau blizgučių ir tiek
Prieš pora mėnesių nusipirkom siurblį Thomas su vandens filtru, mokėjom apie 700 Lt. Na, siurbia jis gerai, nieko nesakau bet šiaip tai aš su juo vargstu. Po kiekvieno siurbimo reik tą vandenį išpilt, tą "kibiriuką", kuriame vanduo buvo, reik išplaut, o ten viduj (na tam kibiriuke) dar tokių detalių yra, kurias irgi reikia išimt ir išplaut. Aišku, tas plovimas paprastas, juk nei pridžiuvę ten kas nei ką, nu bet kiek cackintis su tuo siurbliu reik, o išplovus taigi nesudėsi visko iš karto atgal - turi išdžiūti, tai riogso vonioj arba koridoriuj tas kibiriukas ir vaizdą gadina. Vyras sako, kad nereikia kas kart keist to vandens, gerai sakau, gal ir nereikia, ir vieną kartą nepakeičiau po kelių siurbimų vis tik sugalvojau pakeist, tai nuo to vandens smirdėjo visi namai... gal aš ką nors ne taip darau, ne taip elgiuosi su siurbliu?
QUOTE(viktorija p. @ 2008 04 24, 13:31)
po kelių siurbimų vis tik sugalvojau pakeist, tai nuo to vandens smirdėjo visi namai... gal aš ką nors ne taip darau, ne taip elgiuosi su siurbliu?
O tai kaip įsivaizduojat turėtų kvepėti tas vanduo, gi užrūgsta nešvarus vanduo, ne šiaip sau parašyta, kad keisti kaskart reikia
Aš irgi turiu su vandens filtru, patogu, švaru, oras nesmirdi po siurbimo. Prieš tai turėjau paprastą su nuolatiniu maišeliu dulkėms, tokį seną labai Samsung'ą. Tai net nenorėdavau įjungti, po siurbimo kambarius vėdinti reikėjo keletą val
Dabar ne darbas, o malonumas
Papildyta:
QUOTE(Magdute @ 2008 04 24, 14:31)
O tai kaip įsivaizduojat turėtų kvepėti tas vanduo, gi užrūgsta nešvarus vanduo, ne šiaip sau parašyta, kad keisti kaskart reikia
Aš irgi turiu su vandens filtru, patogu, švaru, oras nesmirdi po siurbimo. Prieš tai turėjau paprastą su nuolatiniu maišeliu dulkėms, tokį seną labai Samsung'ą. Tai net nenorėdavau įjungti, po siurbimo kambarius vėdinti reikėjo keletą val
O kibiriuką nebūtina laikyti koridoriuje, galima gi balkone ar tualete kur užkišti kol džiūsta
QUOTE(Magdute @ 2008 04 24, 15:33)
Papildyta:
O kibiriuką nebūtina laikyti koridoriuje, galima gi balkone ar tualete kur užkišti kol džiūsta
Papildyta:
taigi žinau, kad būtina po kiekvieno siurbimo keist, tą ir norėjau vyrui įrodyt, vieną kartą nekeisdama to vandens...
tualetas per mazas, kad ten dar tilptu daiktas papildomas, o balkonas užgrūstas remontiniais rakandais, va kai susitvarkysim, tai tikrai reiks ten džiovint
Sutinku, kad nereikia nieko vėdint po siurbimo tai didžiausias privalumas tokio siurblio
Sveikos,o gal kas patartu koks siurblys tiktu geriausiai kai namai beveik be kilimu,(pas mane jie tik du ,nedideli )o siaip pas mane plyteles ir laminatas daugiausiai.Buvau susigundzius pirkti is top shop ta su karstais garais,bet gerai,kad cia pasiskaiciau kad jis nieko vertas:oh ,tai va bet noreciau kazka panasaus tik geros firmos ,kad gerai nusveistu tas plyteles bet tiktu ir kilimams:oh manau ,plaunamo nenoreciau nes su juo daug vargo