Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(kettis @ 2007 11 21, 00:41)
bijau, kad jei taip "brokyčiau" firmas pagal vieną nepasisekusį atvejį, nelabai turėčiau iš ko rinktis - visi normalūs gamintojai jau būtų "juodajam sąraše" smile.gif

beje, labai lauksiu iš senosios temos "asta:)" žadėtos informacijos apie siurblių su vandens filtrais valymo efektyvumą  rolleyes.gif

QUOTE(Pilgatvis @ 2008 01 21, 19:05)
Sveikos,

as uzvakar pirkau Thomas dulkiu siurbli su vandens filtru. man jis labai patinka, nors tik pora kartu juo naudojausi, bet siurbia gerai (1600W). Gamina juos vokieciai. ir kaina nebloga.

As irgi turiu Thomas Genius su vandens filtru, geras daiktas.... neseniai isigijom, tik dabar uzsimaniau to siurblio Thomas , kur ir plovimo funkcija yra ir vandens filtras doh.gif ....... tik kazin ar pavyktu parduoti ta Genius nedaug naudota g.gif kaip sunku man issirinti is pirmo karto, tai ko noretusi cool.gif iš to didelio oro, net gerokai pigiau parduočiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 21 kovo 2008 - 22:18
QUOTE(Odora @ 2008 03 11, 21:04)
gal kuri gali parekomenduoti dulkiu siurbli,
aktualu kad butu kompaktiskas, ir zinoma visa kita kiek imanoma geriau: galia, ispuciamas kuo svaresnis oras ir tt uz kuo mazesne kaina smile.gif i tuos po 1000lt nesitaikau
gal net neimanomas toks variantas...

as turejau aeg ciklonini su hepa filtru siurbly,nu tikrai neblogas ir pasalinio kvapo nebuvo, nereik maiseliu. Nenorint investuot daug pinigu manau tikrai neblogas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 13, 20:30)
Su vyru nuvykom į senukus nes buvo tikslas pagaliau nusipirkt normalų dulkių siurblį. na iš pradžių galvojom nebrangų, o galų gale daėjom ir iki Karcher, nes norejom kad nebutu to nemalonaus kvapo ir dulkes sestu i vandeni. Jau pusė metų kaip naudojam- thumbup.gif .Tik labai jau daug vietos užima  doh.gif , na ir spec skysčio reik įsigyt, norint kad vanduo neputotų (nes kietas), na ir šiek tiek laiko užtrunka, kol ta vandenį pripili, kol paskuj išplauni.

Na vietos tikrai nemazai uzima ir laiko kol isplauni doh.gif , bet vis tik daiktas vertas to ax.gif Beje mes tai to skyscio nepilam, as vandens ipilu iki min ribos, tai jis ne ka smarkiau suputoja nei su tuo skysciu tongue.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 03 15, 12:04)
mes karseri naudojam tai liuks daiktas tik kad kaina jo nemaza, bet daiktas vertas pinigu, o apie rovus tik blogus atsiliepimus girdejau, teta pirko tai grazino atgal, nes reklama neatitinka tikroves

Apie rovus ir as girdejau tik blogus atsiliepimus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti turinčias Karcherį, info nemačiau apie įsiurbimo galią, ar galit man atsakyti, pvz. ar pakankamai galingas įsiurbti šuns plaukus iš kilimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2008 01 17, 18:17)
Domina nuomone apie Lux siurblius (ne jais prekiaujanciu) ax.gif

gal isigyjote LUX dulkiu siurbli ir galite pasidalinti nuomone apie ji ir jo kaina?
Atsakyti
Sveikos. Gal galite pasidalinti patirtimi apie plaunamus siurbius su garo funkcija. Eastcon yra labai brangus ,su panasiom funkcijom yra ir jau mineti Kercher. Esminis skirtumas ju aisku kaina, ir ne visi turi isiurbimo purvo,kuris su garais nuvalomas, funkcija.
Atsakyti
sveikos ir sveiki
Pasiulykite nebloga varianta, nes nebegaliu namuose tap dulkiu buti o ir vaikas nuolatos ciaudi, oras toks negaivus. ieskau siurblio, kuris man butu neblogas pagalbininkas, kaip sakant su vienu siurbliu visus namus isvalyti.
Tai va: butas apie 60 kv., kilimu nera, tik parketlentes ir plyteles, dideli langai .
Bet man reikia tikrai nesunkaus, ir kad valyt siurblio kiekviena karta panaudojus nereiketu, taip pat kad galeciau trupinius, smeli, dulkes susiurbti, o karta i savaite grindis tipo isplauti ar slapiai prasiurbti ar su garais isgarinti (nezinau kaip pavadinti) , taip pat tarpus tarp plyteliu isvalyti, nes jau rudi patapo, vonioje tarpai tarp plyteliu irgi nekokie, o ir kranai, ciaupai apsinese jau, klozetas ruduoja.
kaina apie 1500 lt
ka pasiulysit?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 18, 14:27)
sveikos ir sveiki
Pasiulykite nebloga varianta, nes nebegaliu namuose tap dulkiu buti o ir vaikas nuolatos ciaudi, oras toks negaivus. ieskau siurblio, kuris man butu neblogas pagalbininkas, kaip sakant su vienu siurbliu visus namus isvalyti.
Tai va: butas apie 60 kv., kilimu nera, tik parketlentes ir plyteles, dideli langai .
Bet man reikia tikrai nesunkaus, ir kad valyt siurblio kiekviena karta panaudojus nereiketu, taip pat kad galeciau trupinius, smeli, dulkes susiurbti, o karta i savaite grindis tipo isplauti ar slapiai prasiurbti ar su garais isgarinti (nezinau kaip pavadinti) , taip pat tarpus tarp plyteliu isvalyti, nes jau rudi patapo, vonioje tarpai tarp plyteliu irgi nekokie, o ir kranai, ciaupai apsinese jau, klozetas ruduoja.
kaina apie 1500 lt
ka pasiulysit?

Sveteli, surasei tokias siurblio savybes , kurios tikrai netelpa i nesunkaus siurblio apibrezima bigsmile.gif
Jei nori ir plauti su juo, ir visokius tarpelius valyti, tai jau yra gariniai siurbliai, ju kainos prasiderda nuo 2000Lt ir daugiau....
O jei nori, kad tik siurbtu ir butu gaivus oras, tai reikia, kad butu susiurbiama i vandens talpa arba butu Hepa filtras. Jei nori, kad kuo maziau butui su visokiais filtru keitimais, tada cikloninis siurblys.
As panasiai ieskojau su tavo savybem minetom, tai garinio atsisakiau, nes jis gana sudetingas ir sunkus. dabar nusipirkau Thomas, kuris siurbia i vandeni. Labai geras siurblys, tik biski gailiuosi, kad gal reikejo ir plaunama siurbli pirkti tuo paciu
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti kokį nors gerą rankinį siurbliuką? Jis būtų skirtas mašinai valyti, sunkiai prieinamoms vietoms ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 04 18, 19:17)
Sveteli, surasei tokias siurblio savybes , kurios tikrai netelpa i nesunkaus siurblio apibrezima  bigsmile.gif
Jei nori ir plauti su juo, ir visokius tarpelius valyti, tai jau yra gariniai siurbliai, ju kainos prasiderda nuo 2000Lt ir daugiau....
O jei nori, kad tik siurbtu ir butu gaivus oras, tai reikia, kad butu susiurbiama i vandens talpa arba butu Hepa filtras. Jei nori, kad kuo maziau butui su visokiais filtru keitimais, tada cikloninis siurblys.
As panasiai ieskojau su tavo savybem minetom, tai garinio atsisakiau, nes jis gana sudetingas ir sunkus. dabar nusipirkau Thomas, kuris siurbia i vandeni. Labai geras siurblys, tik biski gailiuosi, kad gal reikejo ir plaunama siurbli pirkti tuo paciu

O tai plaunamas turbu daugiau tiems pas ka kilimai?
Man va biski nelabai aiksu su tais hepafiltrais ir cikloniniai siurbliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 18, 19:27)
Gal kas galite rekomenduoti kokį nors gerą rankinį siurbliuką? Jis būtų skirtas mašinai valyti, sunkiai prieinamoms vietoms ir t.t.

Zepteris turi kazka panasaus i tai ko nori - Handy mini siurblys.www.zepter.lt gali ji pamtyti.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 18, 19:37)
O tai plaunamas turbu daugiau tiems pas ka kilimai?
Man va biski nelabai aiksu su tais hepafiltrais ir cikloniniai siurbliai.  g.gif

Kiek maciau per telika, tai su tuo plaunamu per visur galima, ir per grindis, ir per kilimus, ir baldus valyti. Bet kaip sakau nesu bandziusi, tai tiksliai negaliu pasakyt.
O siaip buvau nusiziurejusi ciklonini, ten patys filtrai issvalo ir nereikia ju keisti ir namuose buna svarus oras
Atsakyti