QUOTE(kettis @ 2007 11 21, 00:41)
bijau, kad jei taip "brokyčiau" firmas pagal vieną nepasisekusį atvejį, nelabai turėčiau iš ko rinktis - visi normalūs gamintojai jau būtų "juodajam sąraše"
beje, labai lauksiu iš senosios temos "asta:)" žadėtos informacijos apie siurblių su vandens filtrais valymo efektyvumą
beje, labai lauksiu iš senosios temos "asta:)" žadėtos informacijos apie siurblių su vandens filtrais valymo efektyvumą
QUOTE(Pilgatvis @ 2008 01 21, 19:05)
Sveikos,
as uzvakar pirkau Thomas dulkiu siurbli su vandens filtru. man jis labai patinka, nors tik pora kartu juo naudojausi, bet siurbia gerai (1600W). Gamina juos vokieciai. ir kaina nebloga.
as uzvakar pirkau Thomas dulkiu siurbli su vandens filtru. man jis labai patinka, nors tik pora kartu juo naudojausi, bet siurbia gerai (1600W). Gamina juos vokieciai. ir kaina nebloga.
As irgi turiu Thomas Genius su vandens filtru, geras daiktas.... neseniai isigijom, tik dabar uzsimaniau to siurblio Thomas , kur ir plovimo funkcija yra ir vandens filtras ....... tik kazin ar pavyktu parduoti ta Genius nedaug naudota kaip sunku man issirinti is pirmo karto, tai ko noretusi iš to didelio oro, net gerokai pigiau parduočiau