Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

seniau patys pačiausi buvo durex extra safe, o dabar durex elite[B] ax.gif o perkame iš ebay'jaus, nes gaunasi daug pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 02 02, 17:34)
seniau patys pačiausi buvo durex extra safe, o dabar durex elite[B]  ax.gif o perkame iš ebay'jaus, nes gaunasi daug pigiau  4u.gif

o po kiek gaunasi vienetas? nes as paskutiniu metu siunciausi is lt parduotuves eletronines, tai idomu kaina smile.gif tik paskui pagalvojau kazin siuntimas neturejo itakos ju kokybei, nes labai salta tom dienom buvo g.gif bet gal nespejo susalti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 01 20, 23:35)

o del tu malonumu,tai jei vyras nenori naudoti prezervatyvu,tada jam belieka nutrauktas aktas smile.gif Kas jam geriau sprendzia jis pats,jei nori baigti manyje naudoja apsauga,jei nori pajusti didesni malonuma,baigia ant manes smile.gif

Na nezinau, man tai tas nutrauktas irgi malonumo nesuteikia... Visu pirma negaliu visiskai atsipalaiduoti, be to, daznai ir nusitraukia pacioj idomiausioj vietoj... unsure.gif Bet va MB daznai renkasi sita buda..
Man geriausi Durex Love. Bet MB tai kaip kada, jis nelabai nori naudot, nes jam vis trina, verzia ir pan. Nezinau ne kaip sprest tokia problema, isbandem visokiu (tik tu pigiu, rusisku tai ne...)
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 02, 16:41)
o po kiek gaunasi vienetas? nes as paskutiniu metu siunciausi is lt parduotuves eletronines, tai idomu kaina smile.gif tik paskui pagalvojau kazin siuntimas neturejo itakos ju kokybei, nes labai salta tom dienom buvo  g.gif bet gal nespejo susalti  lotuliukas.gif

aš irgi bijau tokių sąlygų ir vasaros taip pat, dėl to nesisiunčiau dar niekada, nors aišku juk maximos irgi tokioim pat sąlygom veža, o tu iš kur siuntiesi,kaip kainos su parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 03, 21:07)
aš irgi bijau tokių sąlygų ir vasaros taip pat, dėl to nesisiunčiau dar niekada, nors aišku juk maximos irgi tokioim pat sąlygom veža, o tu iš kur siuntiesi,kaip kainos su parduotuve?

as siunciausi is www.prezervatyvai.com kainos palyginus su parduotuvinemis tai mano akim gerokai mazesnes, paskutini karta emiau rinkinuka thumbup.gif tai buvo visokiu prideta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Išsiilgusi @ 2010 02 03, 19:41)
Na nezinau, man tai tas nutrauktas irgi malonumo nesuteikia... Visu pirma negaliu visiskai atsipalaiduoti, be to, daznai ir nusitraukia pacioj idomiausioj vietoj... unsure.gif  Bet va MB daznai renkasi sita buda..
Man geriausi Durex Love. Bet MB tai kaip kada, jis nelabai nori naudot, nes jam vis trina, verzia ir pan. Nezinau ne kaip sprest tokia problema, isbandem visokiu (tik tu pigiu, rusisku tai ne...)

Cia nieko nepadarysi, prezervatyvai daznam sumazina jautruma, mums irgi panasi problema. Tiesiog kol negyvenam kartu, neverta KT gert, manau.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 02 04, 12:55)
Cia nieko nepadarysi, prezervatyvai daznam sumazina jautruma, mums irgi panasi problema. Tiesiog kol negyvenam kartu, neverta KT gert, manau.

o as be kt jau 6 metai sukuos, kai tik nusprendziu gerti pasiskaitau koki neigiama straipsneli ir vel ju negeriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na man tai kažkaip durex labiausiai patinka, o prezervatyvai.com rodos nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 05, 10:08)
na man tai kažkaip durex labiausiai patinka, o prezervatyvai.com rodos nėra  g.gif

Radau, kad čia jų yra, bet dar nebandžiau užsakinėti...
http://www.prezervatyvai.net/
Atsakyti
įdomu, kaip tas tinklapis iš tiesų http://www.prezervatyvai.net/ g.gif g.gif
Atsakyti
O aš tai su vaikinu užsisakėm šita šviečiančių prezervatyvų rinkinuką.

http://www.prezervat...k.-x-21-lt.html

Nors pradžioje truputi dvejojom, nematytas produktas, bet pasiskaitėm info, kad pagaminta Prancūzijoje ir turi krūvas sertifikatų, tai nusprendėm išbandyti.

Likom labai sužavėti, tiek aš tiek mano draugas.
Čia skaitinėjau foruma, kad užsidėjimo momentu kyla psichologinis discomfortas, tai gal šitie padės visgi bus kaip žaidimo paįvairinimas:)))

P.S. Turbūt pereisim ant šitų ir kasdienem sexui biggrin.gif nors ir brangesni uz kitus bet kokybe patiko fantastikum :DDDD

Atsakyti
QUOTE(Lauryciuke @ 2010 02 09, 22:35)
O aš tai su vaikinu užsisakėm šita šviečiančių prezervatyvų rinkinuką.

http://www.prezervat...k.-x-21-lt.html

Nors pradžioje truputi dvejojom, nematytas produktas, bet pasiskaitėm info, kad pagaminta Prancūzijoje ir turi krūvas sertifikatų, tai nusprendėm išbandyti.

Likom labai sužavėti, tiek aš tiek mano draugas.
Čia skaitinėjau foruma, kad užsidėjimo momentu kyla psichologinis discomfortas, tai gal šitie padės visgi bus kaip žaidimo paįvairinimas:)))

P.S. Turbūt pereisim ant šitų ir kasdienem sexui biggrin.gif nors ir brangesni uz kitus bet kokybe patiko fantastikum :DDDD

mes kai pirkom is sio tinklalapio tai gavom dovanu toki, tai man jis toks itartinas bet jei sakai kad faini tai reiks isbandyti, nes jis pas mane taip nelieciamas ir guli lotuliukas.gif o pries uzsidejima laiket 30 sekundziu sviesoje kaip parasyta? lkad ryskiau sviestu? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti