Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

[quote=swingteveliai,2010 01 11, 15:32]
taigi pabandysim suklasifikuot gal kam praves smile.gif
1. durex kur gaminami be reklamos ir uzrasu

kaip suprasti be reklamos ir užrasų?
Atsakyti
user posted image

šitie geri, lengvi tokie. Kai būna akcijų nusiperkam keletą pakuočių thumbup.gif

oi dar kokią foto radau į temą:
user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 17 sausio 2010 - 21:21
Ar yra naudojančių On? http://www.oncondoms.com/ ax.gif Iš bandytų, šitie patys priimtiniausi ir patogiausi (bent jau partneriui).
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 01 04, 14:03)
Su tais pigesniais geriau nerizikuot, sako, nusmunka, plysta ir pan. Aisku, ne kiekveinam, bet baisoka juos naudot. O siaip prezervatyvai nors ir pakankamai patikimas budas, minusu savo turi, malonumas visgi sumazeja, ypac vyrukui.

mes tai naudojam Durex blush2.gif
o del tu malonumu,tai jei vyras nenori naudoti prezervatyvu,tada jam belieka nutrauktas aktas smile.gif Kas jam geriau sprendzia jis pats,jei nori baigti manyje naudoja apsauga,jei nori pajusti didesni malonuma,baigia ant manes smile.gif
Atsakyti
Skrega, mes su nutrauktu aktu nerizikuojam, juk spermatozoidų gali būt dar prieš ejakuliaciją. Pritariu Simbytei, kad Lifestyles labai geri, išbandėm ir jie man plonesni nei Durex pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 01 21, 13:55)
Skrega, mes su nutrauktu aktu nerizikuojam, juk spermatozoidų gali būt dar prieš ejakuliaciją. Pritariu Simbytei, kad Lifestyles labai geri, išbandėm ir jie man plonesni nei Durex pasirodė.

Vat vat... Mūsų draugų tarpe tokiu būdu ne vienas pupulis atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Life styles aš kažkodėl nepasitikiu g.gif Ne prie širdies jie mums blush2.gif schmoll.gif Nors kai dirbai kažkada būdama studente, tai jie patys einamiausi buvo biggrin.gif
Atsakyti
anksciau naudojom lifestyle, o paskui kazkaip savaime perejom prie durex'u, nematau didelio skirtumo- ir vieni, ir kiti- thumbup.gif
teko karta panaudoti tuos pigiuosius- taip isbere, kad daugiau net ziuret nenoriu, tiesa yra dar tokie Sico- irgi neblogi, ir kaina mazesne smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o kaip manot ar patikima pirkti prezervatyvus internetinu is internetiniu parduotuviu, kurios nera labai gerai zinomos? g.gif firmos garsios tokios kaip durex, life style ir pan. o kainos labai normalios tarkim 40 vnt. life style ir durex visokiu po 2 vnt, kainuoja 44 lt. g.gif
Atsakyti
as irgi noreciau paklausti,o tarkim ar su sargiais galima naudoki kokias dar apsaugines svakutes ar tepaliukus?na kad butu didesne apsauga, sargiu apsaugos tai negadina unsure.gif ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 02, 11:35)
as irgi noreciau paklausti,o tarkim ar su sargiais galima naudoki kokias dar apsaugines svakutes ar tepaliukus?na kad butu didesne apsauga, sargiu apsaugos tai negadina  unsure.gif ? blush2.gif

siaip gali gadinti, juk būna net lubrikantai gadina, todėl, kurie negadina, būna užrašas, kad galima naudoti su prezervatyvais. na aš asmeniškai nežinaau, kam tiek tos apsaugos reik, atsimenu ir aš pergyvendavau dėl tokių dalykų, bet dabar nebesuku galvos. MB žino, kad kai nusiima prezervatyvą reik jį patikrink, nes taip aš jaučiuosi saugi, patikrina, neplyšęs. ir puiku, o jei būtų įplyšės ( nors taip nebuvo), eitume i vaistinę biggrin.gif o šiaip manau, prezervvatyva nors į medį trink, jis neplyš biggrin.gif nebent bus pasenęs ar blogom sąlygom vežtas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 02, 13:15)
siaip gali gadinti, juk būna net lubrikantai gadina, todėl, kurie negadina, būna užrašas, kad galima naudoti su prezervatyvais. na aš asmeniškai nežinaau, kam tiek tos apsaugos reik, atsimenu ir aš pergyvendavau dėl tokių dalykų, bet dabar nebesuku galvos. MB žino, kad kai nusiima prezervatyvą reik jį patikrink, nes taip aš jaučiuosi saugi, patikrina, neplyšęs. ir puiku, o jei būtų įplyšės ( nors taip nebuvo), eitume i vaistinę biggrin.gif o šiaip manau, prezervvatyva nors į medį trink, jis neplyš biggrin.gif nebent bus pasenęs ar blogom sąlygom vežtas wink.gif

visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti