Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

O kuom tau, pvz. Durex ipakavimas negeras? g.gif Ir firma gera. Kruta smile.gif

Ir is viso, tu, Matroskinai, ateik verciau ryt i "Elfus". http://www.supermama...st=24&p=940947 A to jau visai biggrin.gif Ipakavimo jam, matai... A ka tu i ji pakuosi? Kramtuske? biggrin.gif
Atsakyti
Diurex patys geriausi mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif jei naudoji vien tik juos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciux: 19 vasario 2005 - 01:02
QUOTE(vituly @ 2005 01 11, 12:08)
Nu mes irgi naudojam Durex'us, kol kas nepastebejau jokiu pakitimu  schmoll.gif reiks atkreipt demesi  wink_3.gif Mes irgi bandem kitokius prezikus, bet nelipo  doh.gif

o mes naudojam cool patinka kvapas ir visai lipo
pameginkit gal patiks smile.gif
beja ten dar ir stringiukus duoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeta333: 19 vasario 2005 - 01:03
QUOTE(zeta333 @ 2005 02 19, 01:03)
o mes naudojam cool patinka kvapas ir visai lipo
pameginkit gal patiks  smile.gif

o man cool isvis nepatiko, nes buvo kazkokia alergija cry.gif ir tada turejau bais daug bedu verysad.gif
Atsakyti
Mes naudojam lifestyles, o kiti kiek bandėm irgi nepatiko ax.gif
Atsakyti
Mes irgi Lifestyles naudojam + Durex Play jei reikia blush2.gif ir viskas limpa cool.gif
Atsakyti
as ir pradejau itarinet durex, kad jie kalti del mano isskyru,
kai mylymes be ju - viskas buna gerai, o kai naudojam durex - kankina iskyros, persti.
gal tikrai reiktu pamegint kitus
Atsakyti
man nuo visu turinciu metini poveiki, atsiranda isskyros. schmoll.gif
Atsakyti
na nezinau, man durex patys geriausi prezervatyvai, bandem visokios ir cool (nuo metiniu tiesiog grauze), lifestyles, bet durex labiausiai patiko... smile.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
sexo prekėse turėtų būt, kaune sex parduotuvės yra mindaugo gatvėj prie kažkokios profesinės mok, "dainavos" prekybos centre, taikos ir savanorių sankryžoj, nu gal dar yra, bet aš nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu labai dideli. kokios firmos gamina, kur galima nusipirkt? kaip atpažint, kad dideli????????reikia skubiai, kad patartumėt.
Atsakyti
Ne, nieko, deja, nežinau verysad.gif . Man- aktualu patys mažiausi ( irgi problema) cry.gif
Skelbsiu temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 birželio 2005 - 14:03