Man irgi būtų įdomu sužinoti, kokie tie kiti būdai, sveikatai nekenkiantys būdai... Pvz. KT vartoti negaliu, o ir nenorėčiau to brudo kišti į savo organizmą, spiralių organizmas taip pat nepriima... Visokios žvakutės, kremukai, kempinėlės ir t.t. nėra pakankamai saugūs dalykai...
NŠP irgi ne kievienai, reikia, kad būtų reguliarus ciklas... Kas lieka? Apšviesk Hedra...

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 24, 09:10)
Man irgi būtų įdomu sužinoti, kokie tie kiti būdai, sveikatai nekenkiantys būdai... Pvz. KT vartoti negaliu, o ir nenorėčiau to brudo kišti į savo organizmą, spiralių organizmas taip pat nepriima... Visokios žvakutės, kremukai, kempinėlės ir t.t. nėra pakankamai saugūs dalykai...
NŠP irgi ne kievienai, reikia, kad būtų reguliarus ciklas... Kas lieka? Apšviesk Hedra...

Pritariu visu 100%

Papildyta:
o atsakan i klausima, tai kol kas labiausiai patinka Durex pleasuremax, nes pries tai buvom nusipirke Durex tingle, tai is 3 net 2 suplyso, kazkokie mazi jie mums

QUOTE(Hedra:) @ 2009 12 22, 20:40)
as isvis neisivaizduoju kam reikalingi prezervatyvai turint pastovu partneri...yyra pilna kitokiu budu saugotis, o prezervatyvai labiau yra nuo ligu nuotykiu ieskotojams o ne seimos rinkai...
man prezervatyvai labiausiai patinka is visu apsaugos priemoniu,nepakenciu kaip po lytinio akto be prezervatyvo sperma buna manyje

QUOTE(E.V.A @ 2009 12 27, 14:04)
man prezervatyvai labiausiai patinka is visu apsaugos priemoniu,nepakenciu kaip po lytinio akto be prezervatyvo sperma buna manyje 

man irgi sis reiskinys nemalonus

QUOTE(Horo @ 2009 11 22, 21:42)
pasinaudota kaledine akcija norfoj irgi uzvakar

man labiausiai patinka Durex love, ir jiem dažnai norfoj akcijos būna

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 17:27)
mes situ dar nebandem, bet teko skaityt, kad gan daznai plysta. Bet aisku cia kiekvienam skirtingai

QUOTE(abiga @ 2009 12 29, 21:09)
Mums Durex Love neplysta, tfu tfu
Bet kai pagalvoji, juk jie nera is paciu pigiausiu, 8 lt pakelis, tai ka apie tuos pigesnius kalbet 

na tais pigesniais as nepasitikiu, visada perkam tik Durex (anskciau, pries geriant KTirgi tik juos naudojom)

QUOTE(abiga @ 2009 12 29, 22:09)
Mums Durex Love neplysta, tfu tfu
Bet kai pagalvoji, juk jie nera is paciu pigiausiu, 8 lt pakelis, tai ka apie tuos pigesnius kalbet 

ir man per kelis metus neplyšo

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 18:27)
mes ir šituos naudojam