Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 10:22)
1.  blush2.gif Žinai ir man giliai tokia mintis kirba, gal tikrai to vardo nereikia.  Siuvinėsiu savo pypliui su meškiuku, tai  tikrai be vardo ax.gif

O kokio jis dydžio gavosi?

Aš dar pagalvojau, kad galima įreminus, kitoj paveikslėlio pusėj, priklijuoti tokį mažiuką atverčiamą atviruką ir ten tėvams parašyti sveikinimą or smth:) atrodytų gerokai geriau, nei tie vardai ir datos:)
Atsakyti
paukščiuk - labai gražu wub.gif
aš vis laisvą minutę rasdama knaisiojuosi po lobynus- ir pagalvojau, visiems siuvinėju siuvinėju - o sau NIEKO Kalėdoms neturiu.... verysad.gif reikės pabaigti dabar daroma metriką būsimam sūnėnui - o tada jau kitoms Kalėdoms..... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 08:59)
Pumpurėli, įrėminta  thumbup.gif
Baigiau savo zuikutį, dabar reikia laukti mažojo sesės stebuklėlio wub.gif  ir sužinojusi vardą pabaigsiu...
[

wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 08:59)
O čia mano besmegenis 7x7  ax.gif Nelabai sekėsi siuvamoji pusė,ne kokia iš manęs siuvėja  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
nesupratau, kas cia negerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 20 lapkričio 2007 - 09:36
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 10:59)
O čia mano besmegenis 7x7  ax.gif Nelabai sekėsi siuvamoji pusė,ne kokia iš manęs siuvėja  blush2.gif
user posted image

O gal nuorodą būtų galima sužinot, kur būtų galima rasti tą kojinę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 11 20, 10:37)
O gal nuorodą būtų galima sužinot, kur būtų galima rasti tą kojinę?  4u.gif

Nuorodos neišsisaugojau,tik šitas unsure.gif Praėjusioj ar dar kitoj temoj kažkas buvo įdėjęs,kai kalba sukosi apie kojines (Bucillos dizainas) Tik man nesisekė kokybiškai atsispausdint schemų,vienžo, atšoko fantazija jas siuvinėt doh.gif Galiu į el.paštą atsiųst,gal tau labiau su jomis pasiseks mirksiukas.gif

O kas blogai su šita-juostelė šone ir viršuj ne itin kokybiškai prisiūta,pamušalo viršuj per daug palikau,tai ir viduj biškį prikerveziota tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 20 lapkričio 2007 - 09:52
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 19, 21:23)
Na bet bent jau parsinešiau įrėmintą savo senį besmegenį:
thumbup.gif wub.gif Maniškis guli neįrėmintas sad.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 09:59)
Baigiau savo zuikutį, dabar reikia laukti mažojo sesės stebuklėlio wub.gif  ir sužinojusi vardą pabaigsiu...
thumbup.gif wub.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 09:59)
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 19, 23:48)
O man su mano mergina nesiseka verysad.gif visai nesigauna, ir ką tik sužinojau kitokius numeriukus siūlų, kurie jau išbandyti ir tikrai tinka doh.gif
tai jei kam padės surašau:
white
746
3033
3782
3032
3790
3031
O mano va kaip gavos verysad.gif

O tai tu su kokiais siuvinėji? Nepatinka? Aš vietoj tavęs ir netęsčiau, jei gražiai nesigauna, pradėčiau kitą, ne tiek jau daug esi išsiuvinėjusi, ne taip dar gaila .

Cenzūra, o kokiam žurnale buvo tavo tas medis. Rašei jau, bet pamiršau, o dar gal ir numerį prisimeni ar metus, bandyčiau ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 20 lapkričio 2007 - 09:59
Kokio medžio ieškai?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 08:59)
Pumpurėli, įrėminta  thumbup.gif
kristi3d  console.gif gal nėra taip blogai kaip manai?

QUOTE(Reska @ 2007 11 20, 09:56)
O tai tu su kokiais siuvinėji? Nepatinka? Aš vietoj tavęs ir netęsčiau, jei gražiai nesigauna, pradėčiau kitą, ne tiek jau daug esi išsiuvinėjusi, ne taip dar gaila .

Aš siuvinėjau su kitokiais numeriukais (čia kalba apie DMC) tai ne tas variantas gaunas schmoll.gif doh.gif tai vakar jau kai sužinojau viską pradėjau naujai langelius dygsniuotis ir bandysiu iš naujo siuvinėt rolleyes.gif
Pumpurėli nuo tavo besmegelio akių atplėšt negalima wub.gif wub.gif wub.gif (nepamenu ar prieš tai pagyriau, bet ir kelis kartus tokį darbą pagirt ne griekas)
Paukščiuk o jau koks paveikslas tas gražuolis wub.gif
Ir KRISTADOS kojinė labai simpatiška 4u.gif
Atsakyti
Paukščiuk, išduok paslaptį, kaip tu ten taip dailiai apdirbusi medžiagėlės kraštus.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 10:26)
Kokio medžio ieškai?

zurnalas Robotki reczne (lenkiskas) numeris kazkur 2000-2003 metu. verysad.gif pas mane labai senu zurnalu rinkinys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 10:26)
Kokio medžio ieškai?

Na kur Cenzūra išsiuvinėjo, toks "kelių aukštų" lotuliukas.gif . Jau žinau, kur kabinčiau, o rast schemos negaliu doh.gif

QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 10:52)
zurnalas Robotki reczne (lenkiskas) numeris kazkur 2000-2003  metu.  verysad.gif  pas mane labai senu zurnalu rinkinys  unsure.gif

Ačiū 4u.gif

Gal kas turite žurnalus "Robotki reczne"? 2000-2003 metų. mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti