Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Violetaj @ 2007 11 19, 18:27)
Sveikutes  4u.gif
akiu paganymui

AČIŪ 4u.gif

pumpurėli labai gražiai įrėminta, o kad Kaune taip rėmintų, o darbelis tai super wub.gif
Atsakyti
Pumpurėli, įrėmintas dar gražiau atrodo wub.gif O rėmas medinis? Pasportas tai matau, kad dvigubas
Giege, jau kokių grožybių pridėjai thumbup.gif Greičiau Kalėdų karštinė praeitų (meluoju, visai nenoriu mirksiukas.gif ), galima būtų siuvinėti. Ir savo išsiuvinėtą radau : tokį
0 čia maniškis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Radau keletą schemų iš sovietinių multikų:
http://photofile.ru/...reta_m/2617453/
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 19, 23:47)

Ir savo išsiuvinėtą radau :

Labai gražu wub.gif uf, noriu ir aš tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 00:14)
Labai gražu  wub.gif  uf, noriu ir aš tokio smile.gif

Ačiū blush2.gif O kokių gražių dar turiu vienoj rankdarbių knygoj wub.gif Schemos superinės biggrin.gif Gundykis, gi Tu kalėdinių tai nesiuvinėji mirksiukas.gif
Atsakyti
Loretoidai, žavu wub.gif - tiek darbas, tiek nuotrauka wub.gif .
Atsakyti
O jau kokie gražūs paveikslai wub.gif
O man su mano mergina nesiseka verysad.gif visai nesigauna, ir ką tik sužinojau kitokius numeriukus siūlų, kurie jau išbandyti ir tikrai tinka doh.gif
tai jei kam padės surašau:
white
746
3033
3782
3032
3790
3031
O mano va kaip gavos verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Pumpurėli, įrėminta thumbup.gif
Loretoidai wub.gif wub.gif wub.gif
kristi3d console.gif gal nėra taip blogai kaip manai?

Baigiau savo zuikutį, dabar reikia laukti mažojo sesės stebuklėlio wub.gif ir sužinojusi vardą pabaigsiu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 lapkričio 2007 - 09:03
O čia mano besmegenis 7x7 ax.gif Nelabai sekėsi siuvamoji pusė,ne kokia iš manęs siuvėja blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 20, 00:27)
Ačiū  blush2.gif O kokių gražių dar turiu vienoj rankdarbių knygoj  wub.gif Schemos superinės  biggrin.gif Gundykis, gi Tu kalėdinių tai nesiuvinėji  mirksiukas.gif

Nu jo, bet aš turiu dabar labai daug darbo, tai nelabai lieka man galių siuvinėti:(

Ir planų visokių turiu milijonąsmile.gif o dėl Kalėdų, tai beveik jau užkrėtei mane, nes pamačiau gerokai gerokai gražesnių kalėdinių dalykų nei iki šiol esu mačius:)) tai net kirba mintis kokią staltiesę ant tamsiai rudo lino išsisiūti:)
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 09:59)
Baigiau savo zuikutį, dabar reikia laukti mažojo sesės stebuklėlio wub.gif  ir sužinojusi vardą pabaigsiu...

Paukščiuk, labai gražiai atrodo, o gal be vardo rėmink?smile.gif)) nu ok ok, tiesiog labai gražu be vardo, tik paveiksliukas:))

QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 09:59)
O čia mano besmegenis 7x7  ax.gif Nelabai sekėsi siuvamoji pusė,ne kokia iš manęs siuvėja  blush2.gif

Nu žinai, man tai čia aukštas pilotažas:) Fotkėj su ta siuvamaja puse viskas ok atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 10:14)
1. Paukščiuk, labai gražiai atrodo, o gal be vardo rėmink?smile.gif)) nu ok ok, tiesiog labai gražu be vardo, tik paveiksliukas:))
2. Nu žinai, man tai čia aukštas pilotažas:) Fotkėj su ta siuvamaja puse viskas ok atrodo:)

1. blush2.gif Žinai ir man giliai tokia mintis kirba, gal tikrai to vardo nereikia. Siuvinėsiu savo pypliui su meškiuku, tai tikrai be vardo ax.gif
2. drinks_cheers.gif atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 10:14)
Fotkėj su ta siuvamaja puse viskas ok atrodo:)

biggrin.gif Fotkėj daug ko nesimato biggrin.gif Norėjau tokias dovanėles Kalėdų proga draugams padaryt, bet per sudėtinga, per daug laiko užima ir ne tokio rezultato tikėjausi doh.gif Priekabi esu savo darbams blush2.gif
Atsakyti