Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 18, 18:27)
Gal kuri turit šito kašariko aiškią schemą?smile.gif Noriu naujam darbui tinkamai pasiruošti, tinkamom dekoracijom pasirūpinti:)) Jei ką, tai infusionn@yahoo.co.uk.

user posted image

Na o gal dar kas turit šitą katiną, m?
Pumpurėlis atsiuntė, ačiū jai, bet irgi paplaukus schema sad.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 11 19, 20:06)
Paukščiuk, aga šito ieškau.atsiųsk schemutę arba nuorodą ax.gif
Winia,jei aiški schemutė katinuko - nooriu bigsmile.gif
Violetaj, radau superinį ryžą katiną - ačiūūūū 4u.gif

o aš pusinius kryžiukus siuvinėju kaip apatinį kryžiuko sluoksnį, bakstrytindavau 1 gija,o dabar man Saliuky sakė kad pas mane yra bakstrytas iš 8 gijų doh.gif

man siųsti audronenok@yahoo.com

IŠSIUNČIAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 19, 00:01)
Turiu, kur siųsti?
winia, tu pirma  biggrin.gif .

Gal ir man galėtumėte šios gėlytės schemą įmest? ax.gif manouzsiemimai@gmail.com

QUOTE(winia @ 2007 11 19, 12:52)
Pažiūrėkit, ar jums leidžia downloadinti iš šito albumo?

Gal aš čia truputį kaip iš medžio iškritusi paklausiu, bet vis dėlto... blush2.gif Ar tik kartais nėra įmanoma parsisiųsti visą albumą iš karto? g.gif Nes aš iki šiol aš po vieną lapą išsisaugodavau doh.gif Kaip supratau, reikia instaliuoti picasa, o ar tą instaliacinį failą galima toj pačioj picasoj rasti?

Winia - kažkaip neužkliuvo man, kad katinuko prasta schema, nes atspausdinus buvo lyg ir pusė bėdos g.gif Na bet aišku geresnė schemą niekad nepamaišo ax.gif

O aš šiandien pirmą dieną buvau darbe po 10 mėn. pertraukos... Panašu, kad mano siuvinėjimo tempai po truputį stos... Na bet bent jau parsinešiau įrėmintą savo senį besmegenį:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 19 lapkričio 2007 - 20:24
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 19, 20:23)
O aš šiandien pirmą dieną buvau darbe po 10 mėn. pertraukos... Panašu, kad mano siuvinėjimo tempai po truputį stos... Na bet bent jau parsinešiau įrėmintą savo senį besmegenį:

[

wub.gif wub.gif wub.gif

Ireminta labai graziai ir sventiskai...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 19, 21:23)
Gal ir man galėtumėte šios gėlytės schemą įmest?  ax.gif manouzsiemimai@gmail.com

Winia - kažkaip neužkliuvo man, kad katinuko prasta schema, nes atspausdinus buvo lyg ir pusė bėdos  g.gif Na bet aišku geresnė schemą niekad nepamaišo  ax.gif

Labai gražus besmegenis smile.gif super atrodo:)

Kai atsidarai albumą, šone būna parašyta "Download Picasa", o kai jau picasą turi, tada būną parašyta "download album". Nors darbe man neleidžia viso albumo downloadinti, tiknamuose, gal darbe windowsai per seni or smth.

O aš žinok neįžiūriu tos schemos nors tu ką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 19 lapkričio 2007 - 20:41
Pumpureli,besmegenis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
O as net negalvojau kad galima ir apvalu pasporta ispjaut doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 11:52)
Pažiūrėkit, ar jums leidžia downloadinti iš šito albumo?

http://picasaweb.goo...0480Sampler1749

Pžiūrėk čia: http://picasaweb.goo...m/tecta.sampler
Gal bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2007 11 19, 22:29)

wow..ačiū!!! 4u.gif 4u.gif anryl kiek daug karsta.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už mano senio besmegenio įvertinimą ax.gif O paspartą apvaliai išpjauna, kaip supratau, toli gražu ne visur. Man išpjovė Kalvarijų g. netoli sankryžos su Žalgirio g. Bet šiaip man ten nepatiko, nes konsultantės linkę kuo greičiau klientu atsikratyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 21:31)
wow..ačiū!!!  4u.gif  4u.gif anryl kiek daug karsta.gif

Gal nori dar daugiau biggrin.gif ? Tik duok žinią.]

Pumpureli labai labai gražus paveiksliukas. Išduok paslaptį: pasportas vienu ar dviem sluoksniais? Mane domina, kaip padaryta ta raudona juostelė aplink paveiksliuką. Tikiuosi supratai, ko klausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 19 lapkričio 2007 - 21:53
QUOTE(giege @ 2007 11 19, 22:46)
Gal nori dar daugiau  biggrin.gif ? Tik duok žinią.]
Pumpureli labai labai gražus paveiksliukas. Išduok paslaptį: pasportas vienu ar dviem sluoksniais? Mane domina, kaip padaryta ta raudona juostelė aplink paveiksliuką. Tikiuosi supratai, ko klausiu.

Noriu:)) bet šian gal nedėk, bo dar turiu mirtinai darbą šian užbaigt ir išsiųst:)) bus galas, jei dar įdėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 19, 21:40)
Ačiū visoms už mano senio besmegenio įvertinimą  ax.gif O paspartą apvaliai išpjauna, kaip supratau, toli gražu ne visur. Man išpjovė Kalvarijų g. netoli sankryžos su Žalgirio g. Bet šiaip man ten nepatiko, nes konsultantės linkę kuo greičiau klientu atsikratyt  unsure.gif

Labai graziai ireminta thumbup.gif O kiek pvz. kainuoja toks reminimas? Kurioje cia tiksliau vietoje reminta? smile.gif
Atsakyti