Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Idun @ 2007 11 19, 14:02)
O kokia nauda iš 500 kb dydžio schemučių  g.gif ?

Nesupratau klausimo.
500KB tai padorios kokybes nuotrauka, va 50KB schema sunku suziureti..
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 19, 14:58)
Pas tave namie gal suinstaliuota Picasa, o ten kur dabar ziuri tai tiesiog albumas internete. Tokiu atveju nebuna Download mygtuko.

Ir darbe, ir namie ji suinstaliuota smile.gif
Visad nusikraudavau ir darbe, ir namie;)

na bet nesvarbu, ne mirtinas reikalas:)
Atsakyti
Na, matyt aš išlepinta normalios kokybės schemų rolleyes.gif . Nes 500 kb atsispausdinus (specialiai pabandžiau) gaunasi vienas akių gadinimas.. Peržiūrėjau kai kurias savo turimas (iš tos pačios serijos), tai mažiau kaip 800 kb net nėra. Na, ne mirtis, ir taip tų schemų daugiau nei reik.
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 19, 15:17)
Na, matyt aš išlepinta normalios kokybės schemų  rolleyes.gif . Nes 500 kb atsispausdinus (specialiai pabandžiau) gaunasi vienas akių gadinimas.. Peržiūrėjau kai kurias savo turimas (iš tos pačios serijos), tai mažiau kaip 800 kb net nėra. Na, ne mirtis, ir taip tų schemų daugiau nei reik.

Tai va, šifruoti nesinori, o schemų ir taip daug. Tai kaip ir nėr bėdos irnesakyk.gif Nu tik gražu man tie tautiniai visokie motyvai smile.gif bet gal net neprisiruoščiau siuvinėti, bet gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 12:22)
Čia dar ir nuo charakterio priklauso, aš instrukcijų išvis vengiu, bet kokiųsmile.gif man labiau patinka viską be instrukcijų daryti smile.gif
Kai siuvinėju, tai darbas mano ir darau taip, kaip man gražiau smile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi baisiai nemėgstu instrukcijų, ir kanvą perku, kokią noriu, ir siūlus mėgstu pati rinkti ir pakeisti ką nors kartais nevengiu mirksiukas.gif
winia, jei susigalvosi siuvinėti tuos "tautinius" motyvus, tai aš turiu apie 10 labai gerų popierinių schemų - mielai duosiu. Aš irgi esu baisi tokių paveikslų fanė ( vienas vien iš bordo siūlų guli pradėtas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 19, 17:36)
drinks_cheers.gif Aš irgi baisiai nemėgstu instrukcijų, ir kanvą perku, kokią noriu, ir siūlus mėgstu pati rinkti ir pakeisti ką nors kartais nevengiu  mirksiukas.gif
winia, jei susigalvosi siuvinėti tuos "tautinius" motyvus, tai aš turiu apie 10 labai gerų popierinių schemų - mielai duosiu. Aš irgi esu baisi tokių paveikslų fanė  ( vienas vien iš bordo siūlų guli pradėtas) biggrin.gif

Loretoidas, ačiū, kažkada tikrai norėsiu:) būtinai paprašysiu 4u.gif
Atsakyti
WINIA ačiū už schemas.Tu auksas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

pradėjau triptiką siuvinėt, neturiu spalvoto printerio, o ji spalvota, tai prie kompo tenka rangytis doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
akiu paganymui
http://picasaweb.goo...lat747/QTiGJB02
http://picasaweb.goo.../zlat747/QTiGJB
Daug katineliu
http://picasaweb.goo...om/SeZa67/GATTI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetaj: 19 lapkričio 2007 - 18:39
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 19, 18:27)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 11 19, 20:27)

kiek grozybiu thumbup.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukščiuk, aga šito ieškau.atsiųsk schemutę arba nuorodą ax.gif
Winia,jei aiški schemutė katinuko - nooriu bigsmile.gif
Violetaj, radau superinį ryžą katiną - ačiūūūū 4u.gif

o aš pusinius kryžiukus siuvinėju kaip apatinį kryžiuko sluoksnį, bakstrytindavau 1 gija,o dabar man Saliuky sakė kad pas mane yra bakstrytas iš 8 gijų doh.gif

man siųsti audronenok@yahoo.com
Atsakyti