Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(saliuky @ 2007 11 30, 23:40)
Šitą darbą esu mačius siuvinėtą šviesiais siūlais ant juodos medžiagėlės, labai įspūdingai atrodo.

Gera mintis thumbup.gif

Čia tau:
user posted image

Atsakyti
Kad nepamirštumėt - nauja tema čia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 30, 22:35)
Demonstruojuos su kuo dabar vakarus praleidžiu  biggrin.gif  user posted image

nu labai grazu!!! sitas paseikslas tikriausiai demonstruoja moters gyvenimo cikla g.gif o kaip jisai vadinasi?

beje, pakartojau nuotraukyte, nes manau jinai tersia eteri maziau, negu parasai po zinutemis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 01 gruodžio 2007 - 08:06
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 30, 15:59)
Kelios "šviežiai" pasiūtos pagalvėlės su ornametiniais siuvinėjimais  ax.gif
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 12 01, 08:59)
nu labai grazu!!! sitas paseikslas tikriausiai demonstruoja moters gyvenimo cikla  g.gif  o kaip jisai vadinasi?

beje, pakartojau nuotraukyte, nes manau jinai tersia eteri maziau, negu parasai po zinutemis  ax.gif

Nuotraukų kartojimas apsunkina puslapio atidarymą toms, kurios turi lėtesnį internetą!!!

Bet koks skirtumas man kiti, jei man puikiai pasikrauna visos mano cituojamos fotkės, kiek norėsiu, tiek cituosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 12 01, 08:53)
Bet koks skirtumas man kiti, jei man puikiai pasikrauna visos mano cituojamos fotkės, kiek norėsiu, tiek cituosiu irnesakyk.gif

Matai, vakar užtarėt tą, kuriai nėra laiko pačiai knistis po internetą (tegu kitos tai daro), tai koks skirtumas dabar ar kitoms atsidarys greit ar ne. Aš, turinti tris vaikus, galiu ir palaukti, kad tik nesupyktu ta, kuri turi vieną mažą, ir jai, ne tik kad nėra laiko, o žiauriai nėra laiko, būtų viskas gerai (gaila, nežinau, koks pas ją internetas verysad.gif ) doh.gif doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ai, nekreipkit dėmesio, prirašiau, pasakiau, komentarai nebūtini, iš dalies rašiau, kad užbaigti greičiau tą temą ir nueiti į naują.
Vysą pyktį ir intrigas palikime šitoje temoje, nes naujoje temoje yra siuvinėjimo ABC, visoms dabar bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 12 01, 09:41)
Vysą pyktį ir intrigas palikime šitoje temoje,

drinks_cheers.gif

uzbaigiam greiciau

g.gif pilnatis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 01 gruodžio 2007 - 09:46
QUOTE(cenzura @ 2007 12 01, 09:43)

Kaip išjungti mėnulį? g.gif
lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 12 01, 09:49)
Kaip išjungti mėnulį?  g.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas laugh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti