Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 30, 16:05)
Kai aš suradau šią temą, gal mano prašymai tam tikrų schemų irgi kažką nervino, bet laimei atsirado geranoriškų forumiečių  wub.gif . Dabar jau ir pati pramokau schemų susirast, nemažai išsisaugojau, jei ką turiu, mielai persiunčiu.
Taip kad - visoms linkiu geranoriškumo, o jei jau kažkieno prašymai tikrai nervina, tiesiog nekreipkit į juos dėmesio  smile.gif .

Nenervina, tik atsibosta kartoti tą patį kas kelis temos lapus. Nes kartais atrodo, kad dauguma naujokių tiesiog tingi pasiskaityt senesnes temas arba bent tos pačios temos pradžią ir iškart - duokit. Aš suprantu, kai reikia kažkokios schemutės, kuri kartais pasimeta ar sunku atrast. Bet kai kas kelis lapus klausiama kaip konvertuoti siūliukus, kaip Aidos dydį pasiskaičiuot - tai kaip jums atrodo, ar įdomu tokią temą bus skaityt kitoms naujokėms, skaitančioms viską 'nuo iki'? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 30 lapkričio 2007 - 16:10
rankdarbiu kraitelej kaledine tema user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 30, 16:05)
Šiuo atveju tikrai nesunku buvo parašyt "14 kanva". Labutuliuk, faina, kad tu tokia geranoriška.
Kai aš suradau šią temą, gal mano prašymai tam tikrų schemų irgi kažką nervino, bet laimei atsirado geranoriškų forumiečių  wub.gif . Dabar jau ir pati pramokau schemų susirast, nemažai išsisaugojau, jei ką turiu, mielai persiunčiu.
Taip kad - visoms linkiu geranoriškumo, o jei jau kažkieno prašymai tikrai nervina, tiesiog nekreipkit į juos dėmesio  smile.gif .

drinks_cheers.gif
pilnai pritariu...
nemalonu, kai tau piktai atsakineja. sita as pastebejau tik sitoje temoje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 30 lapkričio 2007 - 16:57
QUOTE(erniuke @ 2007 11 30, 16:30)
Na, aš nebegaliu nutylėti  sad.gif Jei norite, kad jus gerbtų ir gerbtų jūsų laiką,  unsure.gif tada, bent nekalbėkit apie orą ar važiuosiu ko nors pirkti, ar nuobodžiaujat, ar laiko nėra  doh.gif  Nes šeip visokiems plepesiukams turit laiko. O jei kas paklausia klausimo susijusio su siuvinėjimu iškart atstumiat  bash.gif  Na ir kas čia tokio, jei neseniai buvo apie tai kalbėta. Juk pačios žinot, kad vieną temą (t.y 50psl) prirašot per 2savaites. Tad nera tikrai lengva susirasti tinkamos info tarp pokalbių nesusijusių su siuvinėjimu  unsure.gif .
Nenoriu jūsų pykdyti, bet, kad gerbtų jus, gerbkite ir kitas rečiau užsukančias į šią temutę  friends.gif  Be to, siūlau, kad pirmoje žinutėje būtų ir konvertavimo lentutė ar adresas, ir kanvos dydį apskaičiuoti adresiukas  mirksiukas.gif
Na ir nereikia pyktis  flirt.gif gyvenkim draugiškai  group.gif . Gero siuvinėjimo  rolleyes.gif  biggrin.gif

Šiaip aš irgi pritariu, bo tikrai daug prirašom nesąmonių, o kai ateina naujas žmogus aprėkiam:) kai tuo tarpu tos pačios "senbuvės" nesugeba nekartti fotkių po 100 kartų smile.gif

Aš, tarp kitko, pagailėjau tos merginaus ir per až jai paaiškinau apie tą kanvą didis.gif

ir dar galvoju, kad galima tiesiog ignoruoti prašymus, neužsipuolant:)

O dar pastebėjau, kad apskirtai čia daug moteriškių labai nesavarankiškų, net guglu nemoka naudotis:) tai va, mielosios, savarankiškumo mokytis reikia, tada mažiau visi apšauks;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 lapkričio 2007 - 16:59
QUOTE(cenzura @ 2007 11 30, 16:48)
drinks_cheers.gif
pilnai pritariu...
nemalonu, kai tau pikati atsakineja. sita as pastebejau tik sitoje temoje blink.gif

QUOTE(winia @ 2007 11 30, 16:53)
Šiaip aš irgi pritariu, bo tikrai daug prirašom nesąmonių, o kai ateina naujas žmogus aprėkiam:) kai tuo tarpu tos pačios "senbuvės" nesugeba nekartti fotkių po 100 kartų smile.gif

Aš, tarp kitko, pagailėjau tos merginaus ir per až jai paaiškinau apie tą kanvą  didis.gif

ir dar galvoju, kad galima tiesiog ignoruoti prašymus, neužsipuolant:)

Nei piktai atsakinėja, nei užsipuola. mirksiukas.gif Tik prieš klausdamos pabandykit pasinaudoti paieška ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 30, 17:53)
Aš, tarp kitko, pagailėjau tos merginaus ir per až jai paaiškinau apie tą kanvą  didis.gif

biggrin.gif aš tave aplenkiau doh.gif
angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 30, 17:58)
biggrin.gif  aš tave aplenkiau  doh.gif
angel_not.gif

O, tai mes dvi gerosios fėjos šioje temoje dirol.gif dirol.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 30, 17:57)
Nei piktai atsakinėja, nei užsipuola. mirksiukas.gif Tik prieš klausdamos pabandykit pasinaudoti paieška ir tiek. 4u.gif

Tarp kitko, ta paieška tikrai labai nevykusi, daug ko neina rasti su ja. O dar, pati susidūriau asmeniškai - tiek prikalbėta tų temų, kad kartais žinau, kad buvo, bet kur??? kurioj temoj?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 30, 17:02)
Tarp kitko, ta paieška tikrai labai nevykusi, daug ko neina rasti su ja. O dar, pati susidūriau asmeniškai - tiek prikalbėta tų temų, kad kartais žinau, kad buvo, bet kur??? kurioj temoj?smile.gif

Na, kai neaišku, kur buvo, tai nėra blogai ir paklaust. Bet kai buvo prieš kelis lapus ir vėl klausia to paties doh.gif Na, neverta dėl to ginčytis. Vis tiek bus naujų dalyvių laikui bėgant ir vėl klaus to paties. Manau geriausia būtų visus esminius dalykus sukelti į pirmą žinutę: apie siūliukų konvertavimą, kanvos smulkumo pasiskaičiavimą ir panašiai. Gal tada visoms aiškiau bus ir nereiks knistis per visas temas. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,geriau siuvinėkim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2007 11 30, 15:30)
Na, aš nebegaliu nutylėti  sad.gif Jei norite, kad jus gerbtų ir gerbtų jūsų laiką,  unsure.gif tada, bent nekalbėkit apie orą ar važiuosiu ko nors pirkti, ar nuobodžiaujat, ar laiko nėra  doh.gif  Nes šeip visokiems plepesiukams turit laiko. O jei kas paklausia klausimo susijusio su siuvinėjimu iškart atstumiat  bash.gif  Na ir kas čia tokio, jei neseniai buvo apie tai kalbėta. Juk pačios žinot, kad vieną temą (t.y 50psl) prirašot per 2savaites. Tad nera tikrai lengva susirasti tinkamos info tarp pokalbių nesusijusių su siuvinėjimu  unsure.gif .

Na ir nereikia pyktis  flirt.gif gyvenkim draugiškai  group.gif . Gero siuvinėjimo  rolleyes.gif  biggrin.gif

Aš nekalbu nei apie orą, nei kur važiuoju ko nors pirkti, laiko tikrai nėra, todėl įlendu paskaitau ir ne vienai įdedu kokią nors nuorodą, jei paprašo. O apie kanvos dydį esu jau rašiusi gal 20 kartų, kitos irgi nemažiau. Yra galų gale pirmame puslapyje atskiros temos, tarp kurių ir siuvinėjimo pradžiamokslis, vertėtų kartais ir tas temas perversti.
Pilnatis, tsakant etcm doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 30, 18:08)
merginos,geriau siuvinėkim drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Neturiu laiko, pas mane mažas vaikas, ir dar du... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Saliuky 4u.gif
Atsakyti
http://chatelaine-de...tail.pl?CHAT045
http://chatelaine-de...tail.pl?persian
Ziurekit koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 30 lapkričio 2007 - 18:38
QUOTE(Reska @ 2007 11 30, 19:27)

Ačiū, bet nežinau už ką blush2.gif g.gif
Sonkiuk ,, man atrodo, kad antrą turiu.
Atsakyti